Jättebra service. Fick strul med mobil-id och bekräftade köpet 2 ggr. Blev snabbt uppringd av kundservice som undrade om jag verkligen ville köpa två elscooters, det ville jag ju inte. Beställde månda... Voir plus
Känns väldigt fel just men jag hoppas det inte är så illa som jag tror. Beställde den 4 December och betalning har dragits och nu är det den 17 December. Inget svar om leveranstid eller spårningsn... Voir plus
Mobilshopen grundades med visionen att vara en av de främsta som online-butik och erbjuda snabb och smidig leverans av kända kvalitetstestade produkter på marknaden av telefoner, surfplattor, hörlurar, laptops och övriga tillbehör till mobiltelefoner.
N'a pas répondu aux avis négatifs
Beställde ett par hörlurar, betalade i förväg. Men fick aldrig nån leverans...
Köpte ett par AirPods via Tradera men har bara varit massa strul med att försöka få dom. Företaget hävdar att han skickat men att den kom tillbaka. Trots att jag inte fått min vara har dom inte gjort någon återbetalning och går inte att få tag på. Uselt företag som bedrar och lurar kunder.
Handla ej här.
Beställde nya hörlurar till min mobil den 1a juni. Efter orderbekräftelse hände absolut nada. På 1 v har dom inte ens bokar frakt. Har mailat kundtjänst 2 ggr. Inget svar. Pissdåligt. Handlar inte mer av er. Känner mig blåst på 1099 kr som lurarna kostade ------
Mailade igår om att avboka ordern, fortfarande inte ett ljud från dem -------
Update: ingen respons än eller leverans så imorgon blir det en polisanmälan -----------
Update 2: det tog 11 dgr och åtskilliga mail o hot om polisanmälan för att få mailsvar och en återbetalning. Katastrof -----
Märklig upplevelse !
Bästa dagspris på Chromecast Google TV HD/ ingen beställningsbekräftelse/ inget svar på mail/ inget ordernummer eller kvitto.
Inget telnr till företaget/absolut noll kontakt eller info.
Paket anlänt relativt snabbt där mitt namn och postnummer var korrekt men gatunamn ort har man lyckats ange sin egen avsändaradress !! :
"Stenkyrka Tune 451" som tydligen ligger på Gotland.
(Tack lantbrevbäraren som vet vem jag är och var jag bor och det är inte på Gotland).
Under villkor finns att läsa samarbete med Klarna, på annat ställe anges Billmate faktura och kortbetalning som betalmöjlighet men i kassan finns endast Swish som betalalternativ och det är inte via Klarna-Swish utan direkt till "företaget".
Websidan i övrigt väldigt yxig i funktioner och information, inaktuell information ihop med aktuell information men går ej förstå vad som gäller.
Ger ett intryck att företaget sköts från köksbordet.
Billigast ja, hoppas bara att inte garanti behöver nyttjas då jag endast har Swish-historiken som kvitto och garantidatum !
Jag köpte en extern hårddisk på chans via någon prisjämförelse sida. Överst låg några erbjudande som "Erbjudanden utan direktlänk". Men jag tänkte att jag chansar ändå.
Efter att hittat disken jag letar efter så betalar jag i webshoppen som vanligt.
Efter beställning så får jag inget bekräftelse mail, men jag tänker inte mycket mer på det. Efter några dagar på söndag förmiddag så har jag fortfarande inte fått något mail, så jag kontaktar kundtjänst. Inom 4-5 timmar har jag fått svar att mitt mail fastnat i ett spamfileter, men jag får istället en länk till postnord där jag kan spåra mitt packet.
Idag dök det upp som det skulle och allt är happy dandy. Har sett andras reviews här och det verkar, iaf i mitt fall, som att dom tagit kritiken på allvar, för nu funkade kommunikationen med företaget kanon.
Asså HALLÅ!!!!! Jag beställde för lver 1 vecka sedan och har inte ens fått bekräftelsemejl om varan är skickad lr inte.. Jag har mejlat er flera gånger utan respons. Vill ni verkligen ha sån dålig kundkontakt?? Ni lovar snabb respons och bra service. Haha ja visst.... VART ÄR MITT PAKET ENS??
Undvik, väntat i två veckor på svar på mejl. Min order gjordes 1 augusti, faktura är skapad men ingen kontakt över huvudtaget. Kenneth Meijer AB - inget att lita på
Har lagt en beställning 30/6, varan skulle finnas i lager, men orderstatus är fortfarande "Behandlas". Svarar ej på mail eller via deras webbformulär. Betalat med Kreditkort via Klarna och dessa pengar är redan dragna, ej reserverade.
Det mest oseriösa företaget någonsin, trots en skälig förklaring angående en retur där man borde varit tillmötesgående, så svarar man inte ens på mail trots ett tiotal försök att föra en dialog med både butiken och till billmate, även anmälan till konsument ombudsmannen upprättad, handla ej här, vidrigt beteende och noll i service.
Varning! Förbetalde en robotdammsugare. Skrev till dem då den inte levererats, efter en och efter två veckor. Fick inget svar alls. Ingår i CDON som dock lovat pengarna tillbaka. Vilket iaf ger en svag stjärna istället för noll.

Réponse : MOBILSHOPEN
Rekomenderas ej. Snabba med att boka leverans och skicka ut faktura men sedan tar det stopp ingen vara kommer.

Réponse : MOBILSHOPEN
🤣🤣 Det verkar som folk inte kan läsa!
Det finns Mobilshopen i Visby och sen finns det Mobilshoppen i Bandhagen. Ser ni olika stavning?
Ni är garanterat arga på Mobilshoppen.se från Bandhagen. De har inget bra rykte

Réponse : MOBILSHOPEN
bedragare!!!😳😮😯😲🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Sämsta företaget jag någonsin varit med om lovar och lovar men inget händer köp ej från detta ställe!
Man måste betala frakten själv vid reklamation, och får ingen nu vara så länge
Jag kontaktade dem sent på kvällen ändå fick jag svar. Och var mycket tillmötes.
Proffsigt 👍🏼☀️☀️☀️

Scam sida.
Tråkigt att dom tydligen köpt omdömen på trustpilot, sidan är total bullshit och inte legit för 5 öre.
Ps5 för 8999 kr , att ni som företag säljer det för så pass mycket är skandal

Réponse : MOBILSHOPEN
9000 för ett PS5. Får ni som företag sälja det för det? Har ni medgivande från SONY?