Jeg bestilte herfra før jeg så kundeomtalene. Det jeg leste var bekymringsvekkende og jeg var virkelig nervøs mens jeg ventet på pakken. Den kom innen 1.5 uke. Det jeg fikk var en mobil som må... Voir plus
Sendte mail om et problem med mobilen min en torsdag. Ble oppringt samme dag og fikk drop-in time til reparasjon dagen etter. Leverte mobilen direkte til reparatøren og fikk den tilbake ferdig... Voir plus
Brukte 3 dager for å få det sendt til posten som var minimum tid som de sa. Fikk telefonen som var B-gradering oh eneste skaden var en liten ripe på glasset som forventet. Funket helt som nu tlf
- Atelier de réparation de téléphones mobiles
- aussi dans
- Magasin de téléphonie mobile
- Service de réparation de téléphones
Informations provenant de diverses sources externes
Mobilverkstedet for hele Norge – Din partner når uhellet er ute
3239, Sandefjord, Norvège
- mobilverkstedet.no
Aucune trace de demande d’avis
De hadde det jeg trengte og fikk super…
De hadde det jeg trengte og fikk super service som alltid! Anbefales
Smidig handel alright
Smidig handel alright, men den forbanna lenka passa ikke til Watch Ultra 4 fra Apple. Det var 700 spenn rett i dass. Måtte punge ut 1700 spenn for et metall wristband fra Eplehuset i stdete for, så et relativt svindyrt wristband. I tillegg ble klokka litt ripet opp i det ene hjørnet pga den av det for store gull-fargede wristbandet. Det er mulig det passer til andre apple klokker, men ikke til Ultra 4.
God service og gode priser.
Tusen takk for fantastisk service
Tusen takk for fantastisk service! Veldig hyggelige og hjelpsomme ansatte!
Rask og god servise
Rask og god servise. Fikset ny skjerm på dagen , når han hadde fått skjermen som var bestilt.
Super og rask service
Kjapp og god service
Kjapp, god service og veiledning for pant av telefon, kjøp av telefon og deksel.
Anbefales!
10/10 service!
10/10 service!! De gjorde en reparasjon for 600kr som Eplehuset ville ha 7000kr for å gjøre. Det var god kommunikasjon hele veien og alt var veldig profesjonelt.
Fikk reparert iphone 15 pro max
Fikk reparert iphone 15 pro max, på nettsiden sto det orginal skjerm, første melding når mobilen slås på, skjermen er ikke original, ok lot det gå men når den ble ødelagt kun 7 mnd etter, etter normal fin bruk fikk jeg beskjed fra de at, dette er din feil ikke garantisak, på toppen av det må jeg i tillegg betale for frakt, nei styr unna dårlig firma.
Anbefales ikke å handle her
Anbefales ikke å handle her. Dattra kjøpte en tlf til 7000kr som hun ikke får brukt.
Selger falske produkter.
Selger falske produkter.
Kjøpt deksel derfra som var tydelig at var fake, selges til samme pris som for original Apple deksel.
God opplevelse. Rask reparasjon.
Leverte mobilen direkte til reparatøren og fikk den tilbake ferdig fikset innen èn time til en fornuftig pris.
Synes dette var god og effektiv service!
Falske iPhone-deksler selges som originale Apple-produkter
Mobilverkstedet selger falske iPhone-deksler under merkevarenavnet Apple. Dette er deksler som koster omkring 15 kroner på sider som AliExpress, og som selges i prisklassen 500 kr hos Mobilverkstedet. Det er sikkert mange som ikke legger merke til dette når de får bestillingene sine, men det er faktisk stor forskjell på originale og uoriginale deksler. Blant annet gjelder dette kvaliteten på silikon og magnet. I tillegg kan man enkelt se dette om man sammenligner eksempelvis skriften på dekselet og emballasje med et originalt produkt. Mitt tips etter å returnert et falskt deksel: hold deg unna denne siden.
Pent brukt iphone hadde store…
Pent brukt iphone hadde store sår/skader på sidene av telefonen. Første og siste gangen jeg handler hos mobilverkstedet. Absolutt ikke verdt!!
God kundeservice
Bestilte mobildeksel men til feil modell. Tok kontakt med kundeservice, og de fikset ordren med en gang. Ordren kom som avtalt, og varen var av god kvalitet. Meget fornøyd.
Super kvalitet og kundeservice!
Har vært kunde hos Mobilverkstedet opptil flere ganger. De har alltid levert gode produkter og har alltid stilt opp raskt ved spørsmål på mail eller på telefon.
Kan anbefales sterkt :)
Skjerm til iPhone 11 pro dårlig
Kjøpte skjerm til iPhone 11 pro, veldig dårlig kvalitet, og funnet flere feil i etterkant