Bra mottagande av telefonen. Sen var det över. Skickade in min en vecka gammal Huawei och fick tillbaka en använd likadan? Bara bortförklaringar. Hur många mail eller samtal som helst. Det var samma... Voir plus
Har haft min mobil 2 gånger hos Mobylife i Ljungby.Har fått kanonservice bägge gångerna + uppdatering av programvara. Skickade in mobilen en onsdag och fick tillbaks den redan på måndagen därpå. Otrol... Voir plus
Professionellt bemötande i deras butik i Malmö, snabb reparation av min OnePlus, telefonen reparerades dagen därefter i deras verkstad och skickades sen tillbaka till mig, ungefär 72 timmar efter at... Voir plus
Sendte den, modtog så en e-mail om at de havde fabriksindstillet den, og ikke kunne genskabe problemerne.. Løs højtaler og kraftig ridse eller lign. i skærm (caterpillar S61 - skærmen er dækket af... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Mobylife er førende i Norden indenfor service og reparation af mobile enheder. Hos os får du hurtigt, nemt og sikkert en autoriseret reparation udført med originale dele uden, at miste din fabriksgaranti. Desuden giver vi altid tre måneders garanti på reservedele og udført arbejde.
Danemark
- mobylife.dk
Les gens ont aussi consulté
Bra mottagande av telefonen
Bara bortförklaringar. Hur många mail eller samtal som helst. Det var samma svar. Det är ditt fel.
De fjernet min paszaglass og gav mig…
De fjernet min paszaglass og gav mig ikke nyt efter reperation

Réponse : Mobylife
Sendte min S9+ til reparation gennem…
Sendte min S9+ til reparation gennem Telia da den havde batteri problem.
Det tog lidt over 1 uge fra rep til ejer manden fik den igen.
Alt i alt glad for forløbet.

Réponse : Mobylife
Hurtig reparation på trods af…
Hurtig reparation på trods af restordre. Blev hele tiden holdt opdateret om status.

Réponse : Mobylife
Jeg afleverede en itu telefon
Jeg afleverede en itu telefon, da butikken ikke havde nogle låne telefoner måtte jeg derfor købe en ny. Meningen var så at der skulle kompenseres i købet når reparationen var fuldført, der kom så en ny telefon men ikke i en ny æske, så derved kunne butikken jo ikke bruge den som kompensation til min nye telefon. Jeg afventer stadig hvad butikken har mulighed for, da jeg jo ikke har noget at bruge en ny telefon til, når jeg havde købt en anden og i øvrigt bedre model, den gamle model udgår, hvad skal jeg dog bruge den til. Nej det er noget øv øv.

Great service
Great service, fast delivery. Very easy to see the status of your "case" on their web-page. Would recommend Mobylife to anyone needing their phone repaired.

Skal sendes ind igen
Tlf er ikke blevet lavet, og skaber de samme problemer som før. Så nu skal den sendes ind igen. Trods de siger den er gennemgået og testet.

Réponse : Mobylife
Fik et helt nyt headset tilbage
Fik et helt nyt headset tilbage, hvilket da altid er lækkert!

Réponse : Mobylife
Det har ikke hjulpet at sende den til…
Det har ikke hjulpet at sende den til reparation