Alt er bare dritt …det ser ikke ut som du ser på bilder ,vare e er ikke pakket bra ,de er kastet i ei pose . Det er så dårlig kvalitet at du kan ikke se på dem gang! I tillegg hvis du vil returnere... Voir plus

Väntat på detta paket med glädje, MEN..som så många andra skrivit.. De som är på bild är INTE det som kommer. Jeansbyxorna är skräp, och inget annat. Detta är en scam och sömmar, märken mm är inget an... Voir plus

Beställde en zip sweatshirt i storlek 5xl men fick den i storlek S. Mailade om detta och fick till svar att jag skulle ta bilder på emballage och etiketter och maila dem vilket jag gjorde. Fick e... Voir plus

My expectation were a tough and authentic T-shirt, but what I got was a plain white T-shirt, with a print. Feels a bit fake. Company contacted me and wanted to settle. They wanted me to be happy ab... Voir plus

2,0

Bas

TrustScore 2 sur 5

57 avis

A répondu à 87 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Beställ ej av denna firma

Beställde en enligt bilden mycket fin klänning, såg ut som linne. Kollade vilket material och det stod bomull. Kommer en så ful klänning, färgen stämmer inte alls. Tyget car ej bomull utan ngt nylinaktigt. Att det såg ut som linne berodde på att mönstret är fotat och inkopierat på tyget. Var ett linneliknande rutmönster. Skitful ren ut sagt.

8 août 2024
Avis spontané

Beställde en klänning som jag tyckte…

Beställde en klänning som jag tyckte var fin och såg ut att vara bomull. Trodde den skulle komma från Norge dessutom. Efter lång väntan kom klänningen, skickad från Kina!! I polyester!! Efter 5 dagar ( hade den på kvällarna hemma) var en söm helt uppsprucken!! Så besviken!! Förstår att det inte är någon idé att klaga då jag läser övriga besvikna kunder!! Jag beställer aldrig mer på nätet!!!

21 août 2024

Skräp!!

Varan motsvarar inte förväntningarna överhuvudtaget. Skräp! Svårt att returnera.

1 août 2024

Dette er svindlere

Dette er svindlere. Jeg bestilte en nydelig kjole i chiffon. Det er et veldig lett og luftig stoff. Det jeg fikk var en kjole i 95% polyester og 5% spandex. Den var så stygg at den passet best som søppel. Da jeg klagde prøvde de seg med å foreslå avslag i prisen. Jeg hadde heldigvis valgt å betale via Klarna. Derfor sto jeg ikke alene, og betalingen holdes tilbake når jeg melder ifra til dem. Det endte med full refusjon.

10 juillet 2024
Avis spontané

Varning för oseriöst företag!

Varning för bluff-företag! Handla inte från dem! Företaget utger sig för att vara norskt men varorna kommer från Kina. Inte bomull som det påstås i annonserna utan 100% polyester. Fula tryckta mönster som inte motsvarar fotona. Dålig passform. Klänningarna lät vänta på sig i flera veckor. Väl fått ville jag returnera dem direkt med hjälp av kundtjänsten men fick svaret att det inte var något fel på varan, att returfrakten skulle bli för dyr, att det skulle bli för krångligt, och att jag istället skulle få rabatt på köpet. Jag gav mig inte, fick efter flera mejl och ännu "bättre" rabatterbjudanden till
slut adressen till ett kontor i Kina. Köpte returfrakt, 140:- för 2 klänningar, fyllde i tullblankett och mejlade kopia till deras kundtjänst. Då avskrev de plötsligen hela kostnaden, förklarade att de på inget sätt ville ta emot returvaran. Jag gav de fula plaggen till Second Hand och fick det outnyttjade portot tillbaka från posten.

21 mai 2024

Världens sämsta nätbutik

Världens sämsta nätbutik. Jag beställde i början av maj 3 klänningar av Modadresse. Jag har inte sett skymten av klänningarna. När de någon gång svarar på mejl skriver de hela tiden om en tidigare leverans. De nämner överhuvudtaget inte att jag har gjort ytterligare en beställning. Botten!!! De är inte ens värda en stjärna. Elisabet Höglund

4 juillet 2024

Sämsta köp någonsin

Sämsta köp någonsin. Klänningen såg helt annorlunda ut än på bilden och i beskrivningen. Tyget tunn och i en dålig kvalitet. Mönstret och färgerna stämmde inte heller. Och för stor, motsvarade inte beskrivningen. Den var så ful att jag gav bort den till Myrorna direkt, för att slippa se den. Går inte att skicka tillbaka heller. (krångligt och kostar) Köp inget där!

10 juin 2024

Handla ej av dessa

Handla ej av dessa, lurendrejare, kina skräp stämde inte alls när jag fick klänningarna. Nu vill jag skicka tbx dem då får jag svar från dom att frakten kommer bli väldigt dyr så dom erbjuder mig 500 nok istället o jag behåller klänningarna. Jag är VANSINNIG! Har nu försökt få en retur adress men fortfarande inte lyckats. Återkommer

19 juin 2024

Beställde tre stycken…

Beställde tre stycken blusar/klänningar.
På bild bomull och vackra blommor på tyget.
Dröjde innan en kom, sedan en till.
Nu är förfallodatum på klarna och den tredje är inte ens skickad.
Det jag fick är några hemska polyesterklänningar med fotade blommor på.
Gräsliga!
Klarna har stoppat betalningen, jag har mailat företaget så får vi se hur de gör.

30 mai 2024
Avis spontané

Utger sig för att vara norskt

Utger sig för att vara norskt, skriver och kommunicerar på norska. Kläderna skickas från Kina och tar mycket lång tid att få. Jag köpte två klänningar som påstods vara 100% bomull men var i verkligheten enbart polyester. Passformen urusel.

Rekommenderas ej! ❗️❗️❗️

25 mai 2024
Avis spontané

Styr unna denne Kinabutikken!!!!

Bestilte en flott kjole i bomull (ifølge bildet og info om kvaliteten) og fikk en kjole i et rart stoff med noe trykk utenpå. Helt grusom kjole som absolutt ikke ligner på bildet i det hele tatt. Skikkelig Kinadritt og styr unna!!

15 mai 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.