Modernmate Avis

3. Magasin de meubles de chambre à coucher
  4. Magasin de meubles de salon
  5. Magasin de meubles de bureau
  6. Magasin d'ameublement d'extérieur

At ModernMate, we design practical, stylish furniture built for everyday family life, balancing minimalist aesthetics with outstanding durability. Instead of decorative display-only pieces, our home goods prioritize comfort and functionality that fit naturally into your daily schedule. Our curated catalog covers all household furnishing needs, including vegan leather living room sofas & sectionals, storage-focused bedroom beds & nightstands, ergonomic electric standing desks for home offices, and weatherproof outdoor patio furniture. Every product is constructed with high-grade robust materials to stand years of regular use. We focus on transparent customer service and comprehensive after-sales care to create a stress-free shopping journey for North American homeowners. Whether refreshing a single room or furnishing an entire house, ModernMate provides versatile furniture to craft a cozy, authentic living space tailored to you.

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Not all of the hardware was present

Not all of the hardware was present. I reached out for assistance on getting the hardware sent quickly to me as I'm in the middle of a bathroom remodel. I asked for the hardware to be sent ASAP but before Thursday. I emailed someone on Saturday they responded on Sunday evening. I was told it will take 3-5 days after shipping to arrive. I received a shipping notification 4 days after emailing them that the hardware will arrive on Monday nine days after I first emailed them that I was missing hardware. Customer service is not good. I paid $13.79 for worry free protection but I've done nothing but worry. If I could return it I would.

12 août 2026