Één van mij favoriete winkels! Een meerwaarde in onze gemeente De Pinte :-) De kleren zijn ook van uitstekende kwaliteit. Prijs-kwaliteit echt top dus. Amina en haar partner zijn zo vriendelijk en sta... Voir plus
Lisez les avis des autres
Zeer vriendelijke en spontane verkoopster/zaakvoerdster die zeer behulpzaam is! Wat ik leuk vond is dat ze zeker niet opdringerig was en ook eerlijk was in haar mening. Eerlijkheid gaat hier boven ver... Voir plus
Super vriendelijk en behulpzamen eigenaars, die heel veel aandacht schenken aan hun klanten. De kwaliteit van de kledij is uitstekend en betaalbaar, hier vind je de perfecte basics voor in de kleerkas... Voir plus
Heel vriendelijke bediening een woordje uitleg bij wat je past dit geeft aanleiding tot kopen ben zelf shop manager en sta daar ook achter spijtig genoeg vindt je dit nog in weinig zaken . Blij de za... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Met als slogan "effortless chic" bieden we jou tijdloze fashion met een luxe uitstraling en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Modespot gaat op zoek naar de nieuwste trends en maakt deze voor jou toegankelijk!
Coordonnées de contact
Baron de Gieylaan, 9840, De Pinte, Belgique
- +32468064394
- info@modespot.be
- modespot.be
Aucun historique récent de demande d’avis
Correcte vlugge bediening.
FAVORIETE SPOT IN GENT
Heel vriendelijke en snelle bediening
Supervriendelijke verkoopsters te gent
Snelle levering en mooie kleding!
Heel vriendelijke en behulpzame…
Heel vriendelijke en behulpzame verkoopers in de winkel van Gent.
Heel veel keuze en ook mooie en goede kwaliteitsvolle kleding voor een heel goede prijs. Heel tevreden met mijn aankopen ga zeker nog veel in de winkel aankopen doen.
Topwinkel en super vriendelijke bediening in Brabantdam te Gent.
Mvg.Brenda Cordonnier
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Heel vriendelijk en eerlijke opinie
Heel vriendelijk en eerlijke opinie! Super mooie stukken en diverse kleuren.
Heel goed geholpen geweest
Heel goed geholpen geweest, advies op maat (bv over welke kleur beter bij me past of een ander maatje), zonder dat het opdringerig aanvoelde. Leuk winkelen en heel tevreden van de kleren (ook van de prijs!).
Zeker de naam "boetiek" waardig
Zeker de naam "boetiek" waardig, maar met heel behapbare prijzen. Eerlijk en gepersonaliseerd advies. Een echte aanrader!!
Mooie kleren en super vriendelijke…
Mooie kleren en super vriendelijke verkoopster in Brabantdam in Gent!
Erg goed!
Het was heel snel and ik houd van mijn jurk. De enige probleem is dat er nog niet mijn maat was
Heel aangename en vriendelijke…
Heel aangename en vriendelijke bediening. Mooie betaalbare collectie
Altijd fijn om hier te komen
Altijd fijn om hier te komen! Goede raad, niet opdringerig en fijne tips... voor een betaalbare prijs!
Super klantvriendelijk en geweldige…
Super klantvriendelijk en geweldige kwaliteit van kleren!
lollipop bruidsmeisjesjurk
Het lollipop bruidsmeisjesjurk is veel te doorzichtig om effectief te dragen op een trouw (of eender waar). De stof is te dun en slechts enkellagig. Jammer!
Heel tevreden over de service van Modespot!
Heel tevreden over de service van Modespot! Aangenaam en vriendelijk ontvangst, behulpzaam personeel.