Fina naglar men hade många av samma storlek samt bara tre stora för tummen så alla var lite stora där, fick fila sidorna. Fanns flera av 6, 7 och 8, vilket säkert är bra om man behöver ha samma storle... Voir plus
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag måste säga att min upplevelse av Modinails varit helt annorlunda. Naglarna kommer alltid i fina förpackningar, storlekarna har passat bra och glue stickers har funkat smidigt för m... Voir plus
✨ Vackra naglar, enkelt och smidigt! ✨ Med ModiNails fixar du snygga, salongsliknande naglar på bara några minuter – utan stress eller kladd. Håller snyggt, känns naturligt och är lätt att byta efter humör. Perfekt för dig som vill ha fina naglar utan att spendera timmar på salong! 💅💕
Suède
A répondu à 71 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Alltid lika nöjd med dessa smällkarameller på naglarna oavsett vilka jag väljer så är jag alltid lika glad och nöjd med deras produkter 💖💅🏽✨
Lagom längd mjuk form och hållbara. Älskar att jag alltid kan byta färg utan att förstöra mina egna naglar.
Superfina naglar av hög kvalitet som sitter länge.
Dåliga storlekar på både naglar och lim, katastrof dåligt lim som lossnar från nagel och knappt går att få bort pappen från. Har testat andra varumärken och går inte att jämföra. Så dåligt rakt igenom, kvalité och fäste på allt. Sitter max 2 dagar dem senaste 3 jag testade trots att jag preppar naglarna och nagelband supernoga i nästan en timme. Mailade och ville reklamera och lämna tillbaka dem oöppnade förpackningarna jag hade kvar. Svaret var högst ignorant inlindat i tacksamhet för feedback? Och lösningen? Jo, blev erbjuden ett tillgodo att köpa fler naglar, så även kundvård/service dåligt! Tillgodo var dessutom på belopp som inte ens täcker ett nytt set.
Naglarna lossnar hela tiden. Jag har haft naglar från andra märken och det har aldrig varit att dom sitter så dåligt. Jag har gjort precis som instruktioner flera gånger men det fungerar inte. Så besviken.

Réponse : MODINAILS
Superfina press-ons och riktigt bra service. Trevlig & hjälpsam kundtjänst. Snabb leverans och naglarna är ett mästerverk i sig - 5 naglar av 5 möjliga 👌🏻🙏🏻👍🏻

Réponse : MODINAILS
Tyvärr lossnade några naglar bara dagen efter applicering. Jag är användare av press on nails sedan några år tillbaka och aldrig har naglar lossnat så fort.
Minsta storleken av Square är tyvärr för stor för mig. Även lite för långa jämfört med de Square av andra märken jag kört med.
Dock superfina naglar!!

Réponse : MODINAILS
Super fina naglar men dom sitter inte bra. Jag följer instruktionerna men tappar första redan dag 2. Jag har haft andra liknande naglar som suttit betydligt längre så känner mig väldigt besviken.

Réponse : MODINAILS
ModiNails är de enda Press-On naglar jag gillar! Och jag gillar inte blott Modinails, utan verkligen ÄÄÄÄLSKAR dom ❤️ Naglarnas passform, tjocklek samt färgernas/designens hållbarhet är komplett överlägsna. Även gluetabsen är ljusår bättre än något annat fabrikat, och asken som naglarna kommer i är så söt och läcker. Jag har av samma anledningar precis sålt mitt sista set från ett annat märke, och har nu endast ModiNails i min samling. Framöver kommer jag enbart att köpa från ModiNails 😍👌 Dessutom tycker jag att färgerna och designerna som ModiNails erbjuder är fullständigt exceptionella. Jag är så glad att jag upptäckte ModiNails tidigt i min Press-On-era, så jag har lyckligtvis inte mycket att ångra eller återställa 🥰

Réponse : MODINAILS
Snabb leverans, inga sådana problem.
Men naglarna i almond passa verkligen inte mig.
Köpte 2 olika färger. Dem är både väldigt platta och saknar mer ellee mindre apex.
Den ena färgen, glittrig, såg precis ut som väntat. Den andra, cateye, där skiljde färgen på bilderna på hemsidan och vad som faktiskt kom hem drastiskt.
Så tyvärr, inget för mig.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag måste säga att min upplevelse av Modinails varit helt annorlunda. Naglarna kommer alltid i fina förpackningar, storlekarna har passat bra och glue stickers har funkat smidigt för mig, just för att de inte använder lim.
Jag har provat billigare naglar tidigare, och det går faktiskt inte att jämföra. Modinails sitter mycket bättre, känns bekvämare och är mycket snyggare i verkligheten.
Jag tycker det är synd att någon jämför med lågprisnaglar, för min egen erfarenhet är att ModiNails håller mycket högre kvalitet. Jag kommer absolut fortsätta handla här! 💅✨

Réponse : MODINAILS
Nej det här håller helt enkelt inte måttet. Naglarna kommer i oordning, naglar med samma nummer kan vara olika stora, gluetabsen är svåra att jobba med. Jag skulle säga att kvalitén är ungefär samma som billiga Temunaglar. Jag vet att Modinails säger att de jobbar med sina kvalitetsproblem, men jag tycker att för det pris jag betalat borde jag få en bättre produkt. De får helt enkelt bättra sig rejält innan jag vill handla av dem igen.

Réponse : MODINAILS
Jag älskar deras naglar! De har bättre passform för mina naglar än andra pressons jag har provat. Älskar deras färger och jag behövde inte sätta om en enda nagel på två veckor💅 Det som behöver förbättras är att det är lite rörigt angående storlekar på naglarna, ibland finns inte två av samma storlek men fler än två av en annan och ligger ej i ordning i asken. Trots det har jag bytt till Modi från ett andra märke, och är säker på att bristen kommer att åtgärdas✨️

Réponse : MODINAILS
Konstig passform på naglarna. Jag beställde oval. Alla nr på naglarna fanns inte. Storlekarna låg huller om buller i kartongen. Kommer inte beställa igen från dom. Väldigt fin färg på naglarna iallafall.

Réponse : MODINAILS
helt ok köpupplevelse, leveranstid som utlovat. har ej haft kontakt med kundtjänst.