Αγαπητέ Πελάτη,
Σας ευχαριστούμε για την κριτική σας. Πρώτα από όλα, σας ζητούμε και πάλι συγγνώμη για την λανθασμένη αποστολή του προϊόντος.
Ως αποζημίωση, την ημέρα που μας ενημερώσατε για το πρόβλημα, σας στείλαμε οδηγίες για δωρεάν επιστροφή και, στη συνέχεια, έναν κωδικό έκπτωσης για τη νέα παραγγελία σας.
Όσον αφορά την επιστροφή των χρημάτων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η αποστολή παραδόθηκε σε εμάς στις 04/04. Η επιστροφή των χρημάτων στον λογαριασμό σας πραγματοποιήθηκε στις 19/04. Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις, τα χρήματα επιστρέφονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αποστολής από εμάς. Δυστυχώς, στην περίπτωσή σας, είχαμε καθυστέρηση μίας ημέρας και πραγματοποιήσαμε την επιστροφή χρημάτων στις 19/04. Η πληροφορία για τις 5 εργάσιμες ημέρες αφορούσε την καταχώριση των χρημάτων στον λογαριασμό σας από την τράπεζα, κάτι στο οποίο δεν έχουμε καμία επιρροή.
Επιπλέον να σας πληροφορήσουμε ότι την απόδειξη αγοράς λαμβάνετε ηλεκτρονικά μέσω email, με τίτλο 'Ηλεκτρονικό έγγραφο πώλησης', την ημέρα αποστολής της παραγγελίας.
Πιστεύουμε ότι η μελλοντική μας συνεργασία θα είναι εξαιρετική.
Με εκτίμηση,
Η ομάδα modivo.gr