Przestrzegam wszystkich przed zakupem na tej stronie. To jedno wielkie oszustwo. Nie ma możliwości odzyskania wpłaty a zakupione oferty nie działają. Ściema na maxa.
Mojepremium
Szkoda że wcześniej nie poszukałem opinini o tej pseudo stronie. Tak jak inni napisali ta strona to OSZUSTWO co innego jest napisane przy zakupie a co innego wysyłają w mailu. Na próby kontaktu zero o... Voir plus
Opinia na 0 gwiazdek. Ta strona to OSZUSTWO co innego jest napisane przy zakupie a co innego wysyłają w mailu. Na próby kontaktu zero odzewu. Na Smart TV Sharp z Androidem np nie działa. Nie polecam
Przestrzegam wszystkich przed zakupem…
Oszustwo
Oszustwo. Nie otrzymałem wiadomości z danymi do logowania. Nie odpowiadają na maile.
Opinia na 0 gwiazdek
Jedna gwiazdka to za dużo
Jedna gwiazdka to za dużo. Żałuję że nie sprawdziłam strony najpierw. Nie dostałam żadnych danych do logowania. Oszustwo.
Kilka dni wcześniej wyłączone konto…
Kilka dni wcześniej wyłączone konto zero kontaktu.
Oszustwo
Oszustwo , biorą kase żadna instrucja nie przychodzi, na reklamacje nie odpowiadają. Omijać szerokim łukiem!
Uwaga oszuści
Uwaga oszuści. Napisane mnóstwo reklamacji , które mają dosłownie w dupie. Stracona kasa, nerwy i czas!
UWAGA SCAM
UWAGA SCAM, nie działa, zero kontaktu po zgłoszniu reklamacji typowy oszust
Oszuści
Oszuści! Wysyłają kod do jakiejs podejrzanej aplikacji, która nawet nie działa na tv! W opisie była informacja, że można oglądać na wszystkim i niczym się nie różni od oryginału. Nie polecam, nie dajcie się oszukać. Strona zgłoszona
Brak odpowiedzi
też się dałem na to nabrać
też się dałem na to nabrać, typowe OSZUSTWO, kod nie jest do netflixa. Niestety też jak inni dopiero po transakcji poszukałem opinii
Po zakupie otrzymujesz kod ktory nie…
Po zakupie otrzymujesz kod ktory nie dziala. Reklamacja zlozona 0 odpowiedzi.Odradzam !
Oszustwo
Oszustwo, otrzymałem kod do zewnetrznego serwisu, który po prostu nie działa. Na tej stronie działa tylko płatność, nie polecam nikomu
Moje premiun Netflix to złodzieje…
Moje premiun Netflix to złodzieje kupiłem konto i nic nawet nie otrzymałem ani zero odbioru na telefon i e-mail takiego to powinna policja zamknąć i konto zablokować paserstwo i tyle
Ta strona to oszustwo
Ta strona to oszustwo, wyłudzają pieniądze a w zamian dostaniesz kod do Netflix który oczywiście nie działa. Zwyczajnie kradną pieniądze. Za reklamację musisz dopłacić jeszcze 5zł oczywiście reklamacja to też oszustwo
Ta strona to oszustwo
Ta strona to oszustwo. Kupiłam konto, dostałam kody do logowania, które nie działają. Złożyłam reklamację, ale zero odzewu. Kilka razy pisałam i zero odpowiedzi. Stracone pieniądze i nerwy...
dramat goniący dramat, ja nie zbiednieje, ale mam nadzieje ze im się odbije czkawka, złodziejom pier...
dramat, 0 kontaktu. złodzieje
OMIJAĆ SZEROKO
Dokładnie tak jak piszą inni. Wysyłka kont, które nie działają. Zero kontaktu i strata pieniędzy.
En savoir plus sur les différents types d'avis.