MollyPet

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste oplevelse! Super tjekket, hjælpsomme, rare at kommunikere med og forstående. Jeg skrev ind for at få en kopi af min kvittering, da jeg gerne ville reklamere over en regndragt. Jeg vidste de... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Købte en Kong Knots Bamse og 14 dage efter ringede jeg og spurgte til ordren, hvor de beklagede den lange ventetid. Jeg modtog en mail samme dag, at de forventede, at den ville komme midt på ugen. J... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan varmt anbefale at handle hos Mollypet. De har et stort udvalg og billige priser. Derudover har de nogle søde og kompetente ansatte der hurtigt løser eventuelle problemer hvis en vare er gået i res... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles pour animaux

Informations provenant de diverses sources externes

Det skal være billigt, produkterne skal være i godt kvalitet, så de holder og leveringen skal være lynhurtig. Hvor svært kan det være? Vi vil i hvert fald gøre alt hvad vi kan for at du bliver tilfreds, så kommer du nemlig måske igen.

Coordonnées de contact

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bedste oplevelse med kundeservice

Jeg skrev ind for at få en kopi af min kvittering, da jeg gerne ville reklamere over en regndragt. Jeg vidste der var en risiko for, at de ikke vil godtage den, da jeg selv havde smidt min kvittering væk. Men jeg blev mødt med den største forståelse og en beklagelse over at jeg ikke havde fået mailen, hvori regndragten var blevet trukket tilbage pga. fejl i dragten. Og inden for kort tid var sagen løst på den bedste og sødeste måde.. Fantastisk kundeservice og oplevelse

6 octobre 2021
Noté 3 sur 5 étoiles

Købte en Kong Knots Bamse og 14 dage…

Jeg mailede (søndag) til dem 7 dage efter, om der var noget nyt mht. levering. De ringede til mig dagen efter for at høre, hvilke farve jeg kunne tænke mig, hvilket jeg blev glad for og de havde lagt en gratis leverstang med i pakken.

15 avril 2021

Hej Ghita,

vi beklager igen rigtigt meget den lange leveringstid, coronaen gør det ikke helt nemt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Skuffende oplevelse

Redigeret -efter svar fra Mollypet. Jeg har hele mail korrespondancen., inkl. datoer, og jeg har ikke kontaktet jer via telefon.
Jeg har bestilt 5 varer d. 4.4. Da jeg intet hørte fra shoppen, kontaktede jeg dem via mail. Svaret var, at de ledte efter varerne, (der savner jeg at bliver kontaktet), og at ordren vil vil blive afsendt følgende dag, ellers vil de kontakte mig. Næste mail kom først den 13.4., de havde kun 2 af de 5 bestilte varer, om de skulle sende dem, eller annullere ordren. Mit svar var at portoen vil så blive lidt for dyr i forhold til de totale pris, og forventede egentligt at der vil blive tilbudt en gratis/eller billigere porto.

15 avril 2021

Hej ET,

der er vist tale om en almindelig misforståelse.

De bolde du har bestilt stod som "Udgået" og derfor havde vi kun 2. Du skrev det ville bliver for dyrt i fragt og det læste jeg ikke som om du forventede gratis fragt eller rabat, men at det så ikke var interessant.

Beklager meget!

Noté 4 sur 5 étoiles

Prisen var god og levering hurtig.

Prisen var god og levering hurtig.
Desværre var kattegrusen ikke pakket så godt, så der var kommet et lille hul i den, og derfor var der grus i pakken - og den var lidt svær at håndtere bagefter.

4 avril 2021

Hej Kåre,

Æv det er vi godt nok kede af, det sker med jævne mellemrum at postnord, er lige hård nok ved vores pakker og vi prøver så godt vi kan, at pakke godt ind.

Håber du kan bruge det alligevel - ellers sender vi dig gerne en ny pakke

Jonas Jørgensen
Mollypet.dk

Levering under 24 timer

Min pakke blev sendt samme dag og ankom allerede morgenen efter. Eftersom de ikke havde de hundekiks jeg havde bestilt, ringede de kort inden de afsendte pakken, og spurgte om de kunne kompensere de manglende hundekiks med ekstra 100 g af en anden slags. Servicen var derfor i top, og prisen på hundekiks, -håndklæder, -måtte mv. var ret billigt ift. markedsprisen.

23 janvier 2021
Noté 3 sur 5 étoiles

To forkerte leveringer og lidt…

To forkerte leveringer og lidt forvirrende butiks-logistik. Men venlig indehaver, der gjorde sit bedste. Kommer nok ikke til at handle her igen - bliver for besværligt 🙈

7 janvier 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus