Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Rigtig fin og hurtig levering! Har købt deres graviditets leggings, de er lidt til den tynde side her om vinteren og lidt gennemsigtige ved numsen hvis man bukker sig (minimalt) Men VIRKELIG beh... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg ELSKER alt ved Momkind! Deres produkter er TOP klasse og det !!eneste!! mærke man burde bruge penge på i sin graviditet, efter/amning og bare til hverdag! Fantastisk blødt materiale, bedste behage... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'équipement de mobilité

Écrit par l'entreprise

Momkind er et ærligt og unikt univers hvor vi gennem fællesskaber og produktudvikling gør op med de tabuer der omgiver graviditet, fødsel, postpartum og moderskab. Du fortjener kun de bedste produkter til din graviditet, fødsel og tiden efter. Dem udvikler vi. Sammen med dig! Opgradér din graviditet, efterfødsel eller moderskab med efterfødselspakker, graviditetstøj, amme bh'er og meget mere #momkindness til dig, mama. Hos momkind finder du også artikler, interviews og ærlige beretninger om livet efter fødslen. momkind er dit community som ny mor. Så du aldrig skal føle dig alene. Shop online, eller find os i vores flagshipstore på: Gammel Kongevej 169 i hjertet af Frederiksberg.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 4 sur 5 étoiles

Rigtig fin og hurtig levering

Rigtig fin og hurtig levering!
Men VIRKELIG behagelige og strammer ikke utilsigtede steder!

Har bestilt deres efterfødselspakke og badedragt. Glæder mig til det kommer hjem.

2 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har fået en drikkedunk i julegave

Jeg har fået en drikkedunk i julegave. Allerede på under en måned er noget af farven skallet af. Jeg har aldrig haft den med ude og jeg har heller ikke haft den i opvaskemaskinen. Jeg skriver til dem, for jeg synes det er for dårligt, især til den pris, at varen allerede mister farve på SÅ kort tid. Men de vil ikke gøre noget ved dette, ikke engang et afslag i prisen eller et gavekort eller noget som helst som kan være et plaster på såret for den dårlige kvalitet. De skriver endda til mig, at det forventes med slid over tid. Men “over tid” kan vel aldrig forventes blot at være en måned….
Det er egentlig mest princippet for mig, da jeg jo kan være ligeglad da jeg stadig kan drikke af den og det primært er det æstetiske der er problemet. Men så kunne jeg have købt en hvilken som helst anden drikkedunk til en billigere pris og med samme funktioner. Jeg ønskede mig specifikt fra Momkind, men det kommer jeg desværre ikke til igen da jeg er utilfreds med kvaliteten og deres service…

10 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig information om bytteregler.

Jeg har indkøbt to gaver i butikken på Frederiksberg og har oplevet mangelfuld information mht. til bytteregler. Ærgerligt at sidde tilbage med et produkt som ikke kan bruges og end ikke kan byttes til anden vare i butikken. Jeg vil fremover vælge butikker med mere styr på bytteservice og mere rummelighed ang. ombytning af varer.

9 janvier 2026

Hej Gitte,
Tak fordi du deler din oplevelse – det er vi kede af at høre.

Vi forstår godt, at det er frustrerende at stå med et produkt, der ikke kan bruges, særligt når det er købt som gave. Når det gælder undertøj, har vi hos momkind retningslinjer af hygiejniske årsager, som betyder, at forseglede trusser ikke kan ombyttes eller returneres, hvis forseglingen er brudt - heller ikke til anden vare. Det gælder både i butik og online.

Vi bestræber os på at informere tydeligt om vores bytte- og returregler, men din feedback tager vi med os og ser på, om vi kan blive endnu bedre til at gøre det helt klart i købsøjeblikket.

De bedste hilsner
momkind 💛

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Refunderede en vare d. 15. december og har stadig ikke hørt fra dem. Når jeg forsøger at ringe, kommer jeg i kontakt med en butiksmedarbejder der ikke kan hjælpe med afklaring om min refusion.

4 janvier 2026

Kære Sara,
Tak for din anmeldelse. Vi har desværre haft en del bøvl med vores returordrer pga. lange forsinkelser hos DAO. Hvis du endnu ikke har hørt noget om din returvare, så må du meget gerne kontakte os på info@momkind.dk, så vi kan få opklaret sagen. Rigtig god dag. Kh Sille, momkind

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig kvalitet og fralæggelse af…

Dårlig kvalitet og fralæggelse af ansvar
Jeg har købt to par graviditetsleggings fra momkind, og begge par har fået huller efter meget få ganges brug og vask. Det er uacceptabelt for et produkt i denne prisklasse.

Momkind valgte at tage imod reklamationen på det første par, men da samme fejl opstod på det andet par, fralagde de sig pludselig ansvaret og afviste reklamationen. I stedet for at anerkende et tydeligt kvalitetsproblem, overlades kunden til sig selv.

Meget skuffende oplevelse – både hvad angår kvalitet og kundeservice.

16 décembre 2025

Réponse : momkind

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at din oplevelse med vores graviditetsleggings ikke har levet op til dine forventninger.

Vores graviditetsleggings er strikket i en meget fin og blød kvalitet, som er udviklet for at give høj komfort og fleksibilitet under graviditeten. Den type strik gør materialet ekstra behageligt at have på, men også mere sårbart over for ydre påvirkninger som skarpe kanter, negle, møbler eller lignende. I nogle tilfælde kan det desværre føre til små huller, selv efter relativt kort tids brug.

Når huller opstår som følge af den type påvirkning, betragtes det som almindelig slitage og ikke som en produktionsfejl. Det er derfor ikke noget, der er dækket af reklamationsretten, og det var baggrunden for vores vurdering i denne sag.

Vi tager feedback om både kvalitet og forventningsafstemning med i vores videre arbejde og værdsætter, at du deler din oplevelse.

/Team momkind

Trusser kan ikke klare 60 grader og tørretumbler

Er total ærgerlig over at have udskiftet hele trusse-beholdningen med Momkinds trusser, der hverken kan tåle 60 grader eller tørretumbler. Jeg er med på, at det står på vaskeanvisningen, men jeg har haft masser af trusser i årevis (også mega bløde, seamless), som jeg vaskede/tørrede på den måde, men bomulden i Momkinds er limet fast, og kan derfor ikke holde til varmen. Jeg håber virkelig, I vil begynde at oplyse det i butikken og online.

9 décembre 2025

Hej Sofie
Tak fordi du skriver. Vi forstår godt, at det er ærgerligt, især når man har skiftet hele sin trussebeholdning ud.

Vores trusser er konstrueret uden syninger for at gøre dem så bløde og komfortable som muligt. Derfor er bomulden i skridtet limet fast i stedet for syet, og netop den konstruktion kan desværre ikke tåle høj varme eller tørretumbling, da limen kan løsne sig.

Du har helt ret i, at det er vigtigt, at den information er tydelig. Det er noget, vi er opmærksomme på, og som vi arbejder på at kommunikere endnu klarere både i webshoppen og i vores fysiske materialer.

Fantastisk service!

Fantastisk service!! Og virkelig gode produkter 🫶🏼

10 novembre 2025

Réponse : momkind

Ej, tusind tak Ida-Marie. Og TAK fordi du tager dig tid til at sende os sådan en dejlig anmeldelse. Kh Sille og team momkind

Noté 5 sur 5 étoiles

Super produkter og kundeservice.

Perfekte produkter og rigtig godt kundeservice. Har haft gravid shorts på næsten hele graviditeten. Så behaligt! Har også købt mellem efterfødselspakke og kan varmt anbefale produkterne (efterfødselstrusser, bind og køle- og varmepose).

8 octobre 2025

Réponse : momkind

Du er sød Halina! Kæmpe tak for din anmeldelse. Det sætter vi så uendeligt stor pris på. Kh Sille og team momkind

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service og mega hurtig…

Rigtig god service og mega hurtig levering 🌟🌟🌟🌟🌟

22 août 2025

Réponse : momkind

Ih, tusind tak for de søde ord Marie. Dem sætter vi stor pris på her på kontoret. Kh Sille, momkind

God kundeservice!

En fejl i systemet gjorde at jeg ikke kunne lægge en ordre. Kundeservice var hurtigere og gode til at hjælpe. Helt sikkert et sted jeg vil handle igen!

2 juillet 2025

Kære Anne-Sofie,
1000 tak for din anmeldelse. Det sætter vi virkelig pris på. God sommer fra os i momkind.

Noté 3 sur 5 étoiles

Bedste drikkedunk men knap så god kvalitet tøj

Den bedste drikkedunk jeg har haft. Holder vandet koldt mange timer og helt tæt når den ligger ned. Var tilgengæld skuffet over tøjet som hurtigt blev hullet og nusset. Blot efter ca 5 vaske .

16 juin 2024

Kære Elizabeth.
Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores drikkedunk. Det er vi glade for at høre!
Vi er til gengæld kede af, at tøjet ikke har levet op til dine forventninger. Det skal selvfølgelig ikke gå i stykker efter så få vaske.

Vil du ikke sende os en mail på info@momkind.dk, så vi kan finde en god løsning og få erstattet dine produkter? 💌

Kh Sille, Team momkind

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg har været enormt glad for momkinds…

Jeg har været enormt glad for momkinds efterfødsels kit. Derudover har jeg købt deres amme bh’er, kejsersnitstrusser og graviditets leggings. Fælles for det hele er det nogle enormt gode og behagelige produkter - men… jeg synes det bliver alt for hurtigt “nusset” at se på. Ikke efter mange ganges brug fnuller det. Det er ærgerligt når produktet ellers er så godt.

30 avril 2025

Kære Michelle,
Tak for din anmeldelse og for at tage vores produkter med gennem hele rejsen. Vi er glade for, at du har været tilfreds, men vi hører dig ift. fnuller. Det er noget, vi er opmærksomme på og kigger nærmere på sammen med vores produktudviklere.
Kh Sille, momkind

Super service!

Jeg købte en amme-bh hos Momkind.dk i december, men desværre gik elastikken i stykker efter kort tid. Jeg kontaktede kundeservice og fik hurtigt svar – de var super imødekommende og tilbød straks at sende en ny. Det er virkelig fantastisk service! Jeg glæder mig til at modtage den nye bh og kan varmt anbefale Momkind for deres gode produkter og kundeservice🌸
Tak til Carla og Matilde

14 mars 2025

Kære Nicoline,
Tusind tak for din fine, fine anmeldelse. Den er utrolig værdsat, og jeg siger det straks videre til Carla og Matilde. Kh Sille, momkind

Noté 2 sur 5 étoiles

Dårlig kvalitet til prisen

Jeg fik efterfødselstrusser i gave efter ønske, da jeg havde hørt godt om dem. Efterfødselstrusserne er super komfortable, tilgengæld går de lynhurtigt i stykker. Der er allerede hul i 2 ud af 3 par jeg købte. Det sidste par har jeg endnu ikke brugt. De andre to er brugt 1 enkelt gang og jeg oplever at når bindet fjernes (forsigtigt) rives der tråde med og hul i trussen. Det har jeg aldrig oplevet med nogen andre trusser.
Jeg er temmelig skuffet over kvaliteten.

2 février 2025

Kære Mia,
Tak for din anmeldelse. Først og fremmest, vil jeg gerne beklage din negative oplevelse med vores efterfødselstrusser. Det er selvfølgelig ikke meningen.
Vi sidder klar i kundeservice på info@momkind.dk, hvor vi sammen kan finde en god løsning. Håber på at høre fra dig. Kh Sille, momkind

Noté 1 sur 5 étoiles

Ringe kundeservice og dårlig kvalitet

Jeg bestilte 2 pakker efterfødselstrusser og brugte deres størrelsesguide til valg af den rette størrelse. Da de kommer er der et lille klistermærke der skal fjernes for at kunne åbne pakken, hvilket man bliver nød til for at prøve dem på. De er desværre for små på trods af at jeg som nævnt brugte deres størrelsesguide.

Jeg kontakter dem for at få lov til at ombytte men der er intet at gøre, fordi det lille mærke er fjernet.

Jeg har i en anden ordre købt deres gravid leggings og der er jeg meget skuffet over kvaliteten. De har reklameret med på deres Instagram at de ikke er gennemsigtige bagpå, men det må man sige de er. Og efter kun få ganges brug er de helt nussede ved lårene.

Det blev sidste gang som kunde hos jer :-)

13 janvier 2025

Hej Emilie,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger. Det er naturligvis vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med både produkter og service.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når størrelsen ikke passer, selvom du har brugt vores størrelsesguide. Vores guide er vejledende og baseret på gennemsnitlige mål, men vi anerkender, at pasform kan variere fra person til person. Når det gælder efterfødselstrusser, er hygiejne en altafgørende prioritet, og derfor kan vi desværre ikke tage varer retur, hvis emballagen er brudt.

Vi er også kede af at høre om din oplevelse med vores graviditetsleggings. Vi sidder klar i kundeservice på info@momkind.dk, hvis du har mulighed for at sende billeder af fejlen, så vi kan tage den med vores producent og finde en god løsning til dig.

Din feedback hjælper os med at blive bedre, og vi håber, du vil overveje at give os en chance igen i fremtiden <3

Kh Sille, momkind

The worst quality ever!

5 out of 7 items got holes in material after first use! And they wouldn’t even consider a refund. Wrote with Josefine back and forward without getting nowhere. Simply shocked that such a service and shop can exist!

3 janvier 2025

Hi Juste,
I am sorry to hear about your experience with some of our products. Unfortunately, we do experience errors from the production once in a while. But I hope that the new nursing bra we sent as a replacement, suited you and makes you happy.

Regarding the postpartum panties. They are wowen in a way that makes them somewheat fragile like a pantyhose, and small threads can appear, but it should not affect the use of them.
But I will look into it again, and contact you.
Have a great day. Best, Sille - momkind

Noté 5 sur 5 étoiles

God støtte men allerede med hul

Bøjleløs amme bh. Den sidder godt og støtter som jeg havde håbet på. Jeg har en stor barm, men oplever at bh’en rummer hele brystet, dejligt! Desværre er der allerede efter få ganges brug gået hul i stoffet mellem brysterne som når en nylonstrømpe løber. Øv.

Tilføjelse og ændring af score. Momkind ydede en super service og tilsendte fluks en ny bh. Super kundeservice og varer, jeg tænker der har været en fejl i produktionen af den første jeg modtog ☺️

11 décembre 2024

Kære Ida,
Øv, det har sikkert været en uheldig produktionsfejl. Det beklager vi selvfølgelig. Jeg håber, at du er blevet glad for den nye du har modtaget som erstatning, og ønsker dig en dejlig dag. Kh Sille, momkind

Fantastisk kundeservice 👍

Hurtigt, høfligt og effektivt.

Skrev sent fredag eftermiddag til kundeservice ang. reklamation på en morgenkåbe og fik svar allerede lørdag formiddag, og så endda lige op til jul.

Har kun positivt at sige, elsker deres produkter og hele konceptet omkring Momkind ❤️

21 décembre 2024

Hej Marie,

Tusind tak for din fine anmeldelse af vores kundeservice.
Den sender jeg fluks videre til de søde piger, som sidder med det til daglig.
Rigtig glædelig jul og et godt nytår til dig!

Vh Sille, team momkind

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastiske produkter og fantastisk…

Fantastiske produkter og fantastisk kundeservice.

22 décembre 2024

Hej Ditte,
Tusind tak for at tage dig tid til at sende os en fin anmeldelse. Det sætter vi stor pris på her i kundeservice-teamet.
Rigtig godt nytår til dig!

Noté 1 sur 5 étoiles

Modtog et par defekte og snavset…

Modtog et par defekte og snavset hugwear Leggings.
Jeg kunne ikke få mine penge retur medmindre jeg selv købte returlable til 39kr.

Forfærdelig fødselsdagsgave, som bare ødelægger humøret på en ellers god dag.

Synes kundeservicen var besværlig og ringe, særligt fordi at problemet blev ikke anderkend til start, "det var nok bare tråde der ikke var klippet af" og "skidt/støv fra emballagen"selvom det var trådene der var gået op, og glimmer støv mm.
og jeg synes desværre at der skulle bruges for meget tid på at skrive frem og tilbage..
Øv øv.. det slut med at købe fra momkind.com 😔

27 novembre 2024

Kære Trine,

Vil først og fremme beklage at du har haft en negativ oplevelse med vores kundeservice.

Vi tilbyder desværre ikke gratis retur, men vi tilbyder gerne at sende erstatninger, hvis vi vurderer at varen er beskadiget fra produktionens side. Vi har derfor henvist dig til at returnere din vare til os på normal vis, da du ikke var interesseret i at få et nyt par hjem.

Rigtig god dag.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus