Mooi verpakt en snelle levering
Momokostudio heeft een mooie site waar alles makkelijk te vinden is. Mijn pakket was goed en mooi ingepakt. En ook snel geleverd.
Unieke geboortekaartjes, trouwkaarten, rouwkaarten, huisdier illustraties en illustraties op maat.
Geldelozepad 60, 1671GT, Medemblik, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Voor mijn bedrijf meermaals marketingmateriaal laten ontwerpen door Momokostudio. Flyers, visite kaartjes en meer. Super blij met de snelle service en all-in mogelijkheden. Van eerste indrukken, tot snel geleverde eindresultaten!

Réponse de MOMOKOstudio
Wij waren rijkelijk laat met geboortekaartjes, maar Monique heeft in korte tijd, tussen de bedrijven door, een prachtige kaart voor ons ontworpen! Laagdrempelig in contact, fijne communicatie, eerlijk, snel en staat open voor feedback. Absolute aanrader!
Ik ben Momoko Studio tegengekomen op een lokale markt en haar werk is echt prachtig. Ik heb meteen vier art prints en een vlinder stickerpack gekocht. Nu ik thuis ben kom ik er achter dat er er nog een extra print en een prachtige boekenlegger bij heb gedaan. Oprecht prachtig mooie illustraties, allemaal door Monique getekend (inclusief de stickers!), en goede kwaliteit papier. Het enige is dat de stickers niet nat mogen worden, maar dat gaat hopelijk niet gebeuren.

Réponse de MOMOKOstudio
Prachtig Monique, een met aandacht ingepakt pakketje met dromerige ansichtkaarten, er zullen ook een paar de wereld over vliegen omdat ik mee doe aan Postcrossing! Keep going!

Réponse de MOMOKOstudio
Mooie kwalitatieve kaarten op stevig papier. En een snelle levering, heel fijn! Blij mee!

Réponse de MOMOKOstudio
Schitterende kaarten en mooi op tijd geleverd. Zeker het aanraden waard!

Réponse de MOMOKOstudio
Mooie unieke producten, welke duurzaam en met aandacht zijn ingepakt!

Réponse de MOMOKOstudio
Altijd blij als ik hier besteld heb. De kaarten zijn van hele mooie kwaliteit en zeer snel geleverd. Ik vind het erg leuk om ze weg te geven en krijg dan ook super leuke reacties.
Ook de andere producten op de site zijn van zeer goede kwaliteit. Alles is zelf ontworpen en je ziet dat er veel tijd en aandacht in is gestoken.

Réponse de MOMOKOstudio
Prachtig werk en altijd uitstekend verzorgd verzonden.
Aanrader!

Réponse de MOMOKOstudio
Ik heb regelmatig bij Monique verschillende kaarten setjes gekocht. Allemaal zijn ze heel origineel met bijzondere en leuke afbeeldingen die je enthousiast maken. De laatste set die ik heb gekocht was van prachtige vlinders die ik zo mooi vond dat ze een speciaal plekje in mijn woonkamer hebben gekregen 🦋

Réponse de MOMOKOstudio
Super service met oog voor detail bij levering, verpakking en een extra aardigheidje. En mooi design pakket kaarten. Zelf is Momokstudio goed bezig met bewustwording op duurzaamheid. Een goed reden om mensen weer eens een kaartje te sturen.

Fijn product
Mooi ingepakt
Snel verzonden
Ik kreeg veel positieve reacties op de kaarten

Réponse de MOMOKOstudio
Ontzettend blij met de (in het echt nog mooiere) kaarten en prints.
Zóveel detail, zulke mooie kleuren. Ook nog snel geleverd.
Ik ga hier zeker vaker bestellen🦋

Réponse de MOMOKOstudio
Een flinke set super mooie kerstkaarten gekocht. Het was mooi en zorgvuldig ingepakt met een lief persoonlijk berichtje. Heel veel mooie terugberichten gehad over de originaliteit van de kaarten! Steun de kleinere ondernemers!
Bedankt Monique!