1. Agence de marketing en ligne
  3. Agence e-commerce
  4. Agence de presse et de marketing
  5. Concepteur de sites web

Écrit par l'entreprise

Hos mondaybrew kombinerer vi skarpt digitalt håndværk med en jordnær og ærlig tilgang til samarbejde. Vi specialiserer os i webudvikling & digital markedsføring, der faktisk skaber resultater. Det, der adskiller os fra klassiske bureauer, er vores fokus på partnerskab frem for bare at være en leverandør. Vi arbejder tæt med vores kunder og skaber løsninger, der er skalerbare og tilpasset den enkelte forretning. Ingen standardpakker, ingen fluff – kun veludført digitalt arbejde, der giver mening. Hvis du leder efter et digitalt bureau, der taler et sprog, du forstår, og som leverer, hvad de lover – så er vi et oplagt valg.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Vi har siden Maj 2024 haft Mondaybrew…

Vi har siden Maj 2024 haft Mondaybrew tilkoblet Ulle's Deli i Aabenraa, og har fra dag et været tilfredse med både det produkt de har leveret, samt den måde vi er blevet mødt som forretning.

Mondaybrew har stået for vores hjemmeside, her igennem SEO, samt redigering af diverse film som er en stor del af vores brand og image.

Vi siger tak for et godt samarbejde - Lad det fortsætte langt ud i fremtiden.

Ulle fra Ulle's Deli.

1 octobre 2025

Vi skiftede fra anden SEO / online…

Vi skiftede fra anden SEO / online marketing partner til MONDAYBREW, Vi fik en utrolig god nærværende og behagelig service - Ny hjemmeside som vi er super glade for, og vi føler de forstår vores forretning og giver gode input som ikke behøver at koste penge - vi har fundet et stabilt og tilfredstillende kundeflow, som MONDAYBREW har sikret os. _ et stort 5 stjerner herfra

Hilsen Christian Mortensen
WORQ - The Comfy Office Hub

1 octobre 2025

Varm anbefaling

Jeg har haft rigtig gode oplevelser med Mondaybrew. De har hjulpet mig med at få styr på min hjemmeside, og hele processen har været både professionel og meget behagelig. Kommunikationen var klar og hurtig, og alle mine ønsker blev taget seriøst.

Resultatet er en hjemmeside, der ser flot ud, fungerer perfekt og er nem for mig at vedligeholde. Jeg er især imponeret over, hvor hurtigt de fandt løsninger, når jeg havde spørgsmål eller udfordringer.

Jeg kan varmt anbefale Mondaybrew til alle, der har brug for kompetent og engageret hjælp til deres hjemmeside.

24 septembre 2025

Professionalisme og kvalitet på højeste niveau

Vi har haft et stærkt samarbejde med MondayBrew, som både har udviklet vores website og skabt målrettede kampagner. De kombinerer kreativitet og faglighed med en fleksibel tilgang, og vi oplever, at de altid leverer løsninger, der styrker vores brand og skaber værdi.

1 août 2025

Meget kompetent samarbejdspartner

Restaurant Torve-Hallen bruger Mondaybrew siden flere år og det er vi meget glade for. De står for vores digitale markedsføring, annoncering osv. Opgaverne er "Just in Time ", de har god ideer, kommer med input og udfordrer os.
sammensæt bidrager det til kontinuerlig vækst i vores virksomhed og det er det det handler om 👌😊
Stor tak til Mads & Kaan 🙌🍕

16 septembre 2025

Yderst kompetent digitalt bureau

Vi kan bestemt anbefale mondaybrew, som har ansvaret for vores reklamekampagner på Google og SoMe og leverer betydeligt bedre resultater end andre digitale bureauer, vi tidligere har samarbejdet med. De er yderst kompetente, professionelle og meget venlige og imødekommende.

2 septembre 2025

Ingen andre skal lave min Markedsføring!

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Mondaybrew. Kaan & Mads er årsagen til den kæmpe vækst, som min virksomhed har været igennem de sidste 6. mdr. Min omsætning er mere end tredoblet siden starten af vores samarbejde. Uden dem og deres kompetencer inden for online markedsføring og annoncering havde min virksomhed ikke været, hvor den er i dag. Igennem hele vores samarbejdet har de været top professionelle, samt evnet at holde en lægmand, som mig, i hånden gennem det hele. Det er et samarbejde, som jeg vil fortsætte i mange år fremover.

Amalie Haaning Hjorth
AHH Planning