Reklamerte på parkett i et nybygg som Monter og Birkeland Bygg har hatt ansvaret for. De kom på befaring i leiligheten og representanten fra Monter spurte da om parketten hadde vært vannskadet fordi... Voir plus
Jeg kjøpte 2 stk Pergo lister for 778 kr, dette var bestillingsvare og det sto på kvitteringen at det kunne tilkomme "noe" frakt, og det gjorde det. 2 stk lister, lengde 240, vekt 1,845 kg - FRAKT kr... Voir plus
Feil i Monter og Optimeras systemer. Hadde plutselig trekt 6096,- fra vår konto og over 19000,- fra datters konto. Kjøp vi hadde foretatt i Mars klarte de å trekke på ny 26.06. Refusjon av penger tar... Voir plus
Bestilte en askesuger i starten av januar, den har jeg ENDA ikke motatt og de på chat kan ikke gi meg noen hint om når den kommer til meg annet enn at den kom på lager hos dem i går! Datteren min har... Voir plus
- Marché de matériaux de construction
- Maçon
- Charpentier
- Société de construction
- Vendeur de machines de construction
Informations provenant de diverses sources externes
Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter. Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage terrasse eller trenger du verktøy, levegger eller lignende til uterommet.
Les gens ont aussi consulté
Monter er den værste butikken!
Monter er den værste butikken jeg har vært borti, jeg står å får hjelp fra to ny ansatte som prøver å hjelpe meg å finne planker i rett lengde, så får de tilsnakk fra sjefen at dette ikke var noe de gjorde. Jeg måtte nøye meg med de lengedene som var på toppen. Etter at jeg hadde funnet frem noen av lengdene jeg skulle ha (skulle ha mer) får jeg beskjed om at jeg ikke fikk bruke kapp saga dems siden jeg ikke var sertifisert. Jeg hadde skjønt det om jeg skulle ha en hagle med patroner, men var virkelig ikke det jeg skulle ha. Jeg hadde bare med meg en stasjonsvogn, som ikke har henger feste, å da satte de seg på bak beina. ikke kunne kunne de kappe til meg heller, enda jeg allerede hadde skrevet på materialet, var bare for dem å kappe det opp. Dere har mista meg som kunde, dette er rett å slett for dårlig service, hvis dere bare gir lov til å kappe til "fagfolk" så burde dette stå opplyst med store bokstraver. Jeg har jobbet som snekker i mange år, og ALLE kan kjøpe seg en kapp sag i butikken. DRIT KJEDE! HOLD DERE UNNA! hadde jeg kunne gitt dem dårligere enn 1, så ville de fått det.
Elendig garanti- og reklamasjonshåndtering
Vi kjøpte en Stiga gressklipper hos Monter Holmestrand høsten -21, som etter få gangers bruk våren -22 begynte å ryke kraftig og lekke olje. Etter å ha ringt butikken og lagt igjen beskjed i flere dager, fikk vi endelig kontakt med, etter hva de sa, 'riktig person'. Vedkommende visste ikke hvordan dette skulle ordnes, men vi kunne levere den i butikken. Enden på første del av historien er at vi var uten gressklipper i flere uker midt i vekstsesongen, den ble angivelig 'reparert', vi måtte selv hente den et annet sted, og da manglet oppsamleren. Del to - den fungerte greit resten av sommeren, men når vi skulle ta den i bruk i år, våren -23, oppstod samme problem. Ny runde med telefoner, vi har nå holdt på i omlag en uke. Siste beskjed denne gangen er at vi selv må gjøre avtale med Monter sitt lokale serviceverksted. Problemet som da har oppstått er at det lokale serviceverkstedet består av 1 person, som ikke er tilstede på verkstedet og ikke går an å få tak i for å få gjort en avtale. Vi har forsøkt å formidle dette til Monter Holmestrand, men de kan etter eget utsagn 'ikke hjelpe'. Vi ringte da importøren av Stiga og forklarte problemene vi har opplevd med gressklipperen, og problemene med å få den reparert, for å høre om de kunne hjelpe. Svaret vi fikk der var at 'det er slik kjedene gjør det, vi kan ikke hjelpe' - så der står saken . . . . .
Vi er veldig fornøyde med den gode …
Vi er veldig fornøyde med den gode hjelpen vi får med maling på Monter Tønsberg. Veldig god kundeservice og veldig hyggelige folk. Anbefales.
Største drittfirma i landet
God service!
Tusen takk for kjempe god service på Monter Sørlandsparken. Fikk god hjelp med produkter.
Elendig kundeservice med fokus på ansvarsfraskrivelse!
Jeg bestillte robotgressklipper på tilbud hos monter.no på tampen av sommeren. Alt så greit ut, og ordren gikk igjennom. Kjøpte av den grunn tilleggsutstyr for flere tusen kroner, blant annet grensekabel og garasje til klipperen. Det ble kjøpt hos andre aktører.
Tiden gikk og med småbarns livet og tidsklemma, ble det ikke tenkt så mye på bestillingen. Jeg gikk inn på sidene til monter, der stod ordren som under behandling fortsatt. Med det kontaktet jeg kundeservice, hvor de bare svarte at de var utsolgt og kansellerte ordren.
Jeg synes det er kritikkverdig at jeg ikke får tilbakemelding før en månde senere. Som jeg selv måtte oppsøke. På nettsiden har det hele tiden stått under behandling. En bør kunne stole på at produktet en bestiller dukker opp her til lands.
Jeg sitter igjen med en garasje og tilleggsutstyr for flere tusen som ikke er mulig å returnere, da det har gått for lang tid over angreretten.
De tilbydde å la ordren stå, men da kom jeg til å måtte betale full pris neste vår når den kom på lager igjen.
første og siste gang det ble handlet hos monter. STYR UNNA!!!