Monthio gør det nemt at få et overblik af ens økonomi! og selve måden systemet fungere på er nemt at bruge og giver evt. finanserings institutter / leasing selskaber det fulde overblik
Det var nemt og kortvarigt at komme gennem processen. Har endnu ikke modtaget svar på hvad processen kommer med af output, derfor giver jeg kun 4 stjerner. Hvis det går som jeg regner med, så kan jeg... Voir plus
Imponerende hurtig og simpel proces. Er så "gammel" at jeg har tidligere har brugt timer på lignende ansøgninger med fremskaffelse af div. dokumenter, kopieret og sendt.....med POST for at blive god... Voir plus
Jeg blev guidet godt igennem processen med at afgive de økonomiske oplysninger. Samt med hurtig hjælp da jeg kontaktede Nordania via mail og opkald,
Aucune trace de demande d’avis
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Brugervenligt og ganske intuitivt.
Meget nemt at gå til
Meget nemt at gå til. Fungerer perfekt på Android telefon.
Det tager 4 minutter og virker sikkert
Man videregiver økonomiske forhold i et snuptag til Mercedes-Benz Finans. Det er trygt og sikkert og hurtigt og nemt
Meget nemt og hurtigt at ansøge
Meget intuitiv og let forståelig
Meget intuitiv og let forståelig - derfor let at arbejde med
Lån til betaling af bil
Det er meget besværligt at udfylde alle jeres papirer men ellers er det okay
Det var nemt og overskueligt
Hurtig igennem til ny aftale
Hurtig igennem til ny aftale.
Mads var flink til at guide mig igennem.
nemt skema
at der blev vejledt helt igennem og at der ikke var mange oplysninger man ikke havde lige ved hånden.
Det virkede uden problemer
Det virkede uden problemer, hvilket altid er et plus.
Nem og hurtig behandling
cei mai buni rapizi si fara eroare…
cei mai buni rapizi si fara eroare servici foarte bune