3,7

Moyen

Top zaak

Top zaak. Kom er al jaren goeie service. Mooie spullen. Heb in de jaren veel gekocht daar. Jammer dat er toch klanten zijn dingen hebben meegemaakt die niet passend zijn bij Montulet. Voor mij top zaak kom uit Rotterdam en een paar dagen Maastricht zien ze mij altijd. Vooral in de zomer heerlijk.

1 août 2025

Wat een arrogantie

Een mooie zaak en prachtige produkten, wel voor meer dan de hoofdprijs, Maar dan de arrogantie van eigenaar en dame en enkele medewerkers. Het lijkt een eer dat je er mag kopen. Ze nemen geen notie van je. Jammer mij zien ze niet meer terug

7 décembre 2024

Montulet staat niet voor de kwaliteit van de spullen die hij verkoopt

Hemd van Barba gekocht voor Euro 260 bij Montulet waar ik in het verleden redelijk wat gekocht heb. Toen ik het hemd kocht zat er een klein scheurtje in wat ze hebben gestopt. Hemd 6x aangehad. Toen ik het hemd een derde keer uit de was haalde zaten er scheuren in beide armpitten heb fotos gemaakt. Heb de verkopers laten weten van mijn ongenoegen aangaande de scheurtjes. Niets teruggehoord!! een van die zaken wanneer je betaald hebt kennen ze je opeens niet meer. Wanneer terug in Nederland langs Montulet gegaan en scheurtjes laten zien. Andre Montulet begon te zaniken over transpiratie/zuur waardoor scheurtjes zouden zijn ontstaan. Grote onzin nooit in mijn hele leven scheurtjes in de armpitten van mijn hemden gehad. Kwaliteit van de hemden stinks. Ik zei tegen hem indien het hemd Euro 40 zou het mijn niet uitmaken maar Euro 260 is een heel ander verhaal dan mag je kwaliteit verwachten daar was hij het niet mee eens. Hij staat duidelijk niet achter de kwaliteit van de spullen die hij verkoopt. Ik stelde voor om het hemd te ruilen voor een ander hemd (die hemden kosten inkoop Euro 30 hij verhoogt de prijs dus met 760%) dat wilde hij niet hij wilde het hemd wel stoppen. Moet je nagaan wat een domme belg voor Euro 30 laat je een klant lopen die nooit meer terugkomt. Zelf wil hij overal voor een dubbeltje op de eerste rij zitten maar klanten van service voorzien ho maar. Veel mensen klagen ook over de ijzige atmosfeer die heerst in de zaak en veel mensen gaan niet binnen als de familie Montulet er is ra ra waarom. Anyway je ziet altijd iemands werkelijke natuur wanneer het moeilijk word of dat problemen opgelost moeten worden. Andre Montulet heeft duidelijk zijn kleuren laten zien een bijzonder onprettig gierig mens. ALs je problemen hebt met een aankoop verwacht geen service!!

24 septembre 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit