Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Airfryer frikandel van mora gegeten. Was eerst teleurgesteld over de afmeting. Ongeveer een derde van een normale frikandel, maar was uiteindelijk een geluk want ze zijn echt niet te vr.t.n. Uitsch... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Kort geleden een kalfslroket gekocht en gegeten van Mora. Ooit jaren geleden ook een onaangename verrassing in de saté gevonden maar helemaal vergeten dus kreeg een soort déjà vu. Want er zat een 6cm... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Loaded topping, het smaakt zoals het er uit ziet, als kattenkots. Bah wat een smerig spul, 2 varianten geprobeerd om het een kans te geven maar bah. Zo de vuilnisbak omgekieperd zo ranzig.

1,3

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Broodje chickenburger te vies!

2 heerlijke broodjes chickenburger gekocht. Lekker en makkelijk even in de magnetron. Dacht ik..
Ze kwamen uit de verpakking en leken totaal niet op het voorbeeld.
Niet gebakken maar een gekookt rond soort van burger, flauw en kleurloos en smaakloos.
Toen we de verpakking beter bekeken was de burger gemaakt van vlees wat aan een karkas blijft zitten.
Eet smakelijk! Niet kopen!

6 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

De mozzarella bites,niet te vreten.

De mozzarella bites,

Niet te vreten ze hebben langer dan normaal in de airfyer gezeten, en wat denk je? De mozzarella smaakte als of ik me gymschoenen aan het eten was. De kaas krijg ik niet gesmolten. Voor mij nooit meer MORA!!

29 janvier 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Er is een grote verandering geweest in…

Er is een grote verandering geweest in de frikadellen van Mora.
Kan er alleen niks over vinden
Smaken anders...vreemd...chemisch/zuriger...structuur is anders...etc
Nu al 3x opgemerkt, zowel de gewone als nu ook de slagersfrikandellen.

10 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Wat hebben jullie in godsnaam met de frikadellen gedaan??!

Wat hebben jullie in godsnaam met de frikadellen gedaan??! Jarenlang waren Mora frikadellen altijd mijn favoriet, maar de laatste tijd is het gewoon echt niet te kanen. De ooit fijn van structuur en smaakvolle frikadellen zijn er niet meer. Een melerige, droge en viessmakende frikadel met een harde schilferige korst is ervoor in de plaats gekomen. Schandalig! En dan zo'n prijs er voor vragen. Ik weet niet wat jullie eraan veranderd hebben, maar het is ronduit walgelijk. Gadverdamme!

Update: kipnuggets hebben dezelfde zurige en melige smaak. Wat doen jullie in godsnaam voor troep in jullie producten?

5 janvier 2025

Mora kipsatékroket

De mora kipsatékroket gekocht. Had me er op verheugd, maar wat een deceptie. De satésmaak was nergens te bekennen, was bovendien veel te zoet. Alleen de korst was goed knapperig.

4 janvier 2025

Hapjesmix Oven & Airfryer

Wij hebben de Hapjesmix 16 stuks voor de Oven &Airfryer gekocht. Alle hapjes die er in zaten waren niet te eten. En zoveel E- nummers er in. Dit kan niet goed voor je gezondheid zijn. Prijs erg duur voor deze mix. € 9,18. Belachelijk. Koop deze mix niet.
Mora was altijd goed maar nu zijn de hapjes afval! Wij kopen geen Mora meer.

4 janvier 2025

Bitterballen

Bitterballen

Meer omhulsel dan inhoud. Zat meer lucht in dan ragout.,erg jammer. Voor ons is mora beetje afgedaan met de bitterballen

22 décembre 2024

Empenadas van Mora

Ik zag de empenadas op de televisie, en mijn herinnering hieraan was heeeeeel anders dan wat ik door Mora voorgeschoteld kreeg. De vulling was een papperig goedje, vet en weinig smaak.. Bah.... heel jammer dat ik hier mijn geld aan besteed hebt... Overigens zijn andere airfryer producten van Mora beter...

11 décembre 2024

Vandaag de empanada’s geprobeerd

Vandaag de empanada’s geprobeerd. Wat was ik blij dat ik deze aan halve prijs had kunnen kopen en zelfs dat was nog te duur. Een soort babyvoeding binnenin zonder kip, zonder smaak maar met veel vet. Echt niet lekker. De eerste maar tevens de laatste keer.

10 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Dankjewel voor mijn buikpijn en diaree

Dankjewel voor mijn buikpijn en diaree! Blijkt sojaeiwit en sojabonen in de Pikantos te zitten, waar ik dus overgevoelig voor ben! Vroeger zat die smurrie er niet in, waarom nu wel!? Moet er wel bij zeggen dat het ineens in veel kant en klaar produkten zit. Blijkbaar moeten we het leren eten. In het vervolg voor aankoop dus de ingrediënten maar lezen.

7 septembre 2024

Veel te zoet

Nieuw produkt uitgeprobeerd: Kipsaté kroketten voor in de Oven/Airfryer, in de oven bereid volgens instructies. Afgezien van de korst, die taai bleef, smaakte de vulling ontzettend zoet. Eén kroket blijkt 4,3 gram suiker te bevatten.

24 août 2024

Mora haat snacks

Inmiddels, tegen beter weten in, wederom thuisgekomen met een Mora product. De kipcorn en kroket, beide waren ze smaakloos. Kipcorn meer jasje dan inhoud. Mij is duidelijk, Mora haat snacks en de supermarkten hebben geen smaak. Motto: consument stop met het kopen van deze troep. Ik start er mee vanaf vandaag

30 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

We wilden vandaag nassie met kipsaté …

We wilden vandaag nassie met kipsaté van Mora eten
We hadden een bakje opengemaakt daar zat een zwart stuk troep in of het nou verrotte kip was oid maar de wormpjes kwamen er uit
Nooit meer mora
Dat zoiets door de kwaliteitseisen controle komt
Zegt iets over de kwaliteit van hun producten
Jan Gerrits
Overasselt

26 juillet 2024

Empanadas

Plat gezegd is het niet te eten, harde deeg en kleurt ook niet goud bruin mee.
Wanneer je het in de oven/airfryer doet het wordt taai en smakeloos, en de prijs voor dit is ook erg duur met zeer matige kwaliteit! Plat gezegd, gewoon Bah Bah Bah, zelf mijn hond wou er niet eens aan ruiken!

6 juillet 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus