Mora Beauty Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

24 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har nu haft mine vipper på i 7…

Jeg har nu haft mine vipper på i 7 dage, og de sidder stadig lige så flot som den første dag! 😍 Jeg har Bloom-stylen på, og den er simpelthen så naturlig og smuk. Jeg er virkelig imponeret over, hvor flotte de stadig ser ud efter en hel uge – klart en favorit! ✨

6 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan klart anbefale mora Beauty

Jeg kan klart anbefale mora Beauty, deres vipper samt Bond & Seal holder ekstrem godt. Mine vipper har nu holdt i 13 dage, jeg har været på ferie hvor jeg har badet i poolen og de holder sig simpelhen stadig så smukke!
Jeg har allerede nu sat det på min ønskeliste til jul og de er blevet en fast del af min rutine herhjemme.

Jeg har prøvet mange forskellige vipper samt Bond & Seal fra andre mærker hvor de knap holder en uge. Så gør jer selv den tjeneste hvis I gerne vil lave vipper selv at bestille fra Mora Beauty for i vil ikke fortryde!!

Derudover er servicen helt i top og hurtig levering. 🚚 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

28 août 2026

Kan kun anbefales

Jeg har handlet hos Morabeauty første gang og det bliver ikke den sidste! Jeg er afhængig af cluster lashes og handler normalt hos andre danske webshops men det er slut nu. Vipperne er smukke,elegante og nemme at sætte på. Holdbarheden er eminent. De kan også genbruges. Det tager mig vitterligt 10 minutter også har jeg smukke vipper. Man kan slet ikke mærke de er på ❤️ tak morabeauty ❤️

3 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har længe brugt Bond and seal fra…

Jeg har længe brugt Bond and seal fra et andet mærke men de virkede slet ikke og faldt af dagen efter. Jeg har haft mine vipper fra mora beauty på i omkring to dage og de sidder præcis som de skal. var i bad ikke engang 24 timer efter og de blev siddende. De ser naturlige ud på en måde som var de alligvel lavet i en salon. De har en fantastisk kundeservice og står klar til at hjælpe med hvad end du har brug for. Og bliver helt klart mine go to vipper.

17 juillet 2026

beauty

Jeg har aldrig prøvet så go en lim jeg havde mine vipper på i en uge og jeg renser min hud hver dag morgen aften og jeg kunne sagtens have dem på en uge mere og da jeg skulle tag dem af armen det har aldrig været nemmere ❤️❤️

14 juillet 2026

De bedste vipper!!!

De bedste vipper og produkter jeg har prøvet! Vipperne er så bløde og virkelig smukke. Denne Bond og seal er den eneste jeg har prøvet som holder i 7+ dage. En klar anbefaling herfra! Jeg køber ihverfald mine vipper og produkter herfra fremover 😍☝🏽

2 juillet 2026

Fantastisk lim

Fantastisk lim! Det er den bedste jeg har prøvet, og jeg har prøvet rigtig mange forskellige brands. Den får mine vipper til at holde i 2 uger. Ikke nok med det, så er der sindssygt god service og pakkerne bliver sendt hurtigt. 🫶🏼🫶🏼🫶🏼

10 janvier 2026

Hvis man kunne give 10 stjerne

Hvis man kunne give 10 stjerne, så havde de fået det!! 😍 de bedste vipper nogensinde! Både med udseende, holdbarhed osv. jeg får hele tiden kolplimenter med mine vipper❤️ fragten er super hurtigt og kundeservice er fantastisk❤️ kan kun smide den varmeste anbefaling😍

10 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er virkelig imponeret over…

Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af Mora Beautys produkter. Vipperne er super flotte, lette at arbejde med og giver et smukt, naturligt resultat. Limen har en rigtig god holdbarhed og gør arbejdet nemmere, da den binder hurtigt og sikkert. Man kan tydeligt mærke, at der er fokus på kvalitet. Kan varmt anbefale produkterne til alle, der arbejder med vippeextensions – jeg kommer helt sikkert til at købe igen! ⭐⭐⭐⭐⭐

8 juillet 2026

Holdbar lim

Har prøvet flere forskellige vippelim, men ingen er ligeså gode som fra Mora Beauty. Kan holde over en uge nogle gange :) Derudover altid hurtigt svar hvis man har nogle spørgsmål angående vipperne.

1 juin 2026

Dårlig oplevelse.

Dårlig oplevelse.
Jeg bestilte lashes for ca. 500 kr., men modtog dem aldrig.
Jeg har skrevet til deres mail for at få pengene retur, men har ikke fået svar.

30 janvier 2026

Virkelig dårlig holdbarhed…

Virkelig dårlig holdbarhed på deres Bond and sealer. Jeg plejede at bruge duff beauty’s bond and seal men ønskede mig den fra mora beauty da den skulle have en længere holdbarhed. Nu kan jeg kun have dem på i 2-3 dage og så begynder mine vipper at falde af. Synes de skal lave deres reklamation om da de umuligt kan holde 7-10 dage.

2 février 2026

Manglende ordre……

Manglende ordre……
Har bestilt ordre i start december, pengene er trukket, men ordren er desværre ikke kommet. Har forgæves forsøgt at komme i kontakt via mail, men desværre intet hørt.

8 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har desværre ikke fået min ordre…

Jeg har desværre ikke fået min ordre endnu… dog er pengene trukket… jeg har forsøgt at kontakte firmaet på TikTok, men hun svarer ikke.
Kan se at flere skriver at de fortsat venter på deres ordre.

Kan ikke anbefale folk at handle her.

Opdatering 29/12-2025.
Jeg har fået besked på TikTok om at min ordrer er “forsinket”, men i svaret her er pakken sendt afsted.

Find et andet sted at handle vipper 💪😃

27 décembre 2025

Hej Celina,
jeg beklager meget ventetiden og for, at du ikke har fået svar tidligere.

Din ordre er sendt afsted idag, og du burde modtage den meget snart. 1-3 dage.
Tak for din tålmodighed.

Mvh,
Mora Beauty

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig fantastiske produkter og…

Virkelig fantastiske produkter og kundeservice 😍 jeg havde bestilt nogle vipper, og trods at fejlen var pga PostNord der ikke var til nogen hjælp, kontaktede jeg mora beauty der hurtigt svarede. De prøvede også at komme i kontakt til PostNord uden held, og sendte derfor en ny pakke med vipper, plus ekstra amen fantastisk service altså 👏🫶

8 décembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Tildels god oplevelse

Jeg har været super glad for disse vipper fra Morabeauty.dk nogle af de bedste! Jeg lavde så en pre order da vipperne var forsinket og de skulle være kommet i midten af November men har stadig ikke fået dem. Havde skrevet til hende og hun beklaget og sendte derefter en gratis gave som jeg kunne vælge så valgte bond&seal. Men har stadig ikke fået de tre andre pakker jeg har bestilt! Og nu er hjemmesiden lukket så bliver lidt bekymret..

16 novembre 2025

Kære Jeanette ❤️

Tusind tak fordi du deler din oplevelse – og for dine søde ord om mine vipper.
Det betyder mere end du aner, især midt i alt det her ❤️

Jeg vil også gerne beklage forsinkelsen endnu en gang.
Det store pre-order batch blev desværre forsinket hos producenten i over 5 uger, og da det endelig ankom til Danmark, blev det taget i stikprøvekontrol hos tolden/UPS, som har skabt yderligere ventetid de seneste dage.

Jeg forstår 100%, hvorfor du har følt dig bekymret – det ville jeg også selv have gjort.

Hjemmesiden var nede i en kort periode på grund af en teknisk fornyelse hos min systemudbyder. Den er oppe og fungerer igen nu, og al kundeservice kører normalt ❤️

Din ordre er ikke glemt – den ligger klar hos mig, og jeg sender dine resterende pakker afsted som noget af det allerførste, så snart UPS frigiver forsendelsen her i Glostrup.
Jeg holder selv øje på daglig basis.

Tak igen for din tålmodighed og forståelse.
Jeg lægger selvfølgelig også din gave med – det fortjener du som tak ❤️

Med kærlig hilsen
Gabrielle
Mora Beauty ❤️

Øv øv øv

Jeg har handlet fra mora Beauty flere gange hvor pakkerne kommet til tiden men nu har jeg bestilt to pakker fro over en måned siden og har skrevet til den jævnligt om hvornår pakken skulle komme. Sidst jeg skrev fik jeg af vide den fik ville komme inden for 3-5 dage, det er nu to ugen siden og jeg har stadig ikke hørt noget om at den er på vej… ØV

16 novembre 2025

Kære Astrid ❤️

Jeg forstår virkelig godt, at du har været frustreret, når du både har ventet længe og ikke har kunnet få kontakt. Det er helt fair – og jeg er oprigtigt ked af, at du ikke har fået svar før nu ❤️

Der ramte desværre to ting på samme tid:
• Min hjemmeside og mail blev midlertidigt ramt af et teknisk nedbrud
• Samtidig blev min store leverance udtaget til en stikprøvekontrol i tolden

Det betød, at jeg i en periode hverken kunne se beskeder eller opdatere ordrestatus – og det burde selvfølgelig aldrig gå ud over dig.
Jeg skrev til dig, så snart systemet kom op igen i formiddags, og jeg håber, du har modtaget beskeden 🙏❤️

Den gode nyhed er, at forsendelsen nu endelig er frigivet og på vej til mig.
Din ordre bliver pakket som noget af det første, så snart jeg modtager varerne, og du får track & trace direkte i din mail.

Som tak for din tålmodighed lægger jeg et lille personligt gavekort i din pakke ❤️✨

Tak fordi du støtter min lille virksomhed – det betyder mere, end du tror.

Kærlig hilsen
Gabrielle – Mora Beauty 🤍

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god service ☺️ har havde…

Virkelig god service ☺️ jeg havde bestilt vipper på forudbestilling.
Men da de desværre ikke kunne nå, at komme frem inden jeg skulle til julefrokost fik jeg tilsendt et gratis kit. Super fin service! Så kan jeg alligevel blive julefrokost klar ☺️
Vipperne virker til at være super god kvalitet og flotte fluffy og på en flot naturlig måde ☺️ er vild med det 🤩👌🏻 ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

4 novembre 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus