Morebox Avis 6 447

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

MEN når man kalder det en frokost for 2 personer burde det også nogenlunde kunne dække det økonomisk for en frokostret til 2 personer - dette gavekort dækker kun til én person men forløbet med akt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kocht dit vooral voor mijn oudere kat omdat ik me zorgen maakte over zijn hydratatie. Na een paar dagen begon hij vaker te drinken wat precies was wat ik hoopte. Het water ziet er schoner uit dan i... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Okay med boxen det er mere det at at boxen skulle gælde for 2*brunchbuffet men i realiteten kun gælder for 1,5 * brunchbuffet da den kun er gyldig på BELØBET. Herefter skal man betale for en halv bru... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Det geografiske udvalg er alt for snævert i trekantsområdet . Der er én udbyder i Kolding, én i Vejle og ellers skal man til Odense eller Esbjerg. Man kan købe en Morebox til en værdi af 250kr men køb... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de cadeaux

Écrit par l'entreprise

Altid 5 års gyldighed, altid fri ombytning, altid tydelig markeret dækning - vi kalder det gavegaranti! Hos Morebox ønsker vi, at du får den bedste oplevelse - derfor sætter vi alt ind på at give dig den bedst mulige service. Hvis du oplever et problem med en af vores bokse eller har et spørgsmål, håber vi, at du vil kontakte verdens sødeste kundeservice på tlf. 5353 7385 eller via kundeservice@mbxp.dk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Nemt og hurtigt

Hej Ole

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det godt og hører at det gik nemt og hurtigt med og få benyttet dit gavekort.

God mad

God mad, flinke mennesker.

Hej Dora

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, de er højt værdsat hos os.

Hvor er det godt og hører at der var god mad og flinke mennesker hos den valgte leverandør.

koder

Alt for lange koder og for få steder de kan bruges i vores område, slet ikke brugervenlig for ikke EDB kyndige.

21 septembre 2025

Hej John

Vi er kede af og hører at det hele har været lidt for tekniskt og skulle indløse dit gavekort.

Vi er opmærksomme på at udbuddet af leverandører ikke er lige stort alle steder og vi arbejder hele tiden på og skaffe flere leverandører som kunne være interesseret i og tage imod vores gavekort.

Hyggelig og dejlig betjening

Hyggelig og dejlig betjening, vi kommer gerne igen 😋😉😉

21 septembre 2025

Hej Karen-Birgit

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, de er højt værdsat hos os.

Hvor er det godt og hører at der var hyggelig og dejlig betjening hos den valgte leverandør.

Besværligt og ikke dækkende

Synes det er for besværligt og kan ikke bruges hvor jeg helst vil. Den dækker heller ikke det den er købt til, måtte have penge op af lommen.

Hej Maja

Vi beklager at du ikke har været tilfreds med gavekortet.

Vores gavekort er et værdibevis til den valgte leverandør og man vil derfor kun kunne benytte den værdi der er på gavekortet hos leverandøren og hvis man bestiller for en højere værdi vil man skulle lave en merbetaling ved siden af.

Teksten på vores gamle gavekort som er produceret før Coronaen kan godt være noget misvisende i forhold til hvad leverandørerne kan tilbyde i dag efter at fødevarepriserne blev sat op.

Der er derfor produceret nye gavekort som er mere tilsvarende det som leverandørerne kan tilbyde i dag, disse kom dog først ud i butikkerne i November 2024.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik en lækker brunch på café Moritz

Vi fik en lækker brunch på café Moritz, for gavekortet

20 septembre 2025

Hej Jytte

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem sætter vi stor pris på.

Hvor er vi glade for og hører at gavekortet blev benyttet til en lækker brunch hos Café Moritz.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt at bruge og ingen problemer…

Nemt at bruge og ingen problemer undervejs.

Hej Mads

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, de er guld værd.

Hvor er vi glade for og hører at det var nemt og benytte gavekortet og at der ingen problemer opstod undervejs.

En dårlig helhedsoplevelse

Meget bøvlet hjemmeside. Havde mange problemer omkring valg og og bestilling af sted. Men nok min egen skyld for til sidst opgav jeg næsten. Da jeg endelig fandt det sted vi skulle hen, blev vi ved betaling mødt med en meget ubehagelig oplevelse omkring gavekortet.

Avis spontané

Hej

Vi er kede af og hører at du har fundet det bøvlet og finde rundt på vores hjemmeside og du er altid velkommen til og kontakte vores kundeservice hvis det hele bliver for bøvlet.

Beklager at du har haft en dårlig oplevelse hos den valgte leverandør og jeg vil anbefale at du kontakter dem omkring sagen og din oplevelse hos dem, så det forhåbentlig ikke sker for andre.

Vi håber at du trods alt ellers havde en god oplevelse hos leverandøren.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har ikke været på min oplevelse…

Jeg har ikke været på min oplevelse endnu men jeg tror den bliver god

Hej Jette

Mange tak for din anmeldelse.

Vi håber på at du får en rigtig god oplevelse når gavekortet skal benyttes og at det gik nemt med aktiveringen.

Nem at bruge..

Hej Yeliz

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, de er højt værdsat.

Hvor er vi glade for og hører at det var nemt for dig og benytte gavekortet.

Noté 1 sur 5 étoiles

Det virker mest som svindel.

Det virker mest som svindel.

Jeg har fået et gavekort til kro og hotel med middag på 1199,- Jeg får oplyst en masse hoteller på kort oversigten og tar kontakt til flere forskellige oplyste muligheder. Ingen af dem har et samarbejde med morebox og aldrig hørt om dem.
Et af stederne har sågar taget kontakt for at meddele dette til firmaet selv.

Og når jeg ringer. Så er det en svensker som tager telefonen, som iøvrigt ikke kan oplyse mig hvorfor hjemmesiden fejlagtigt viser muligheder som ikke er til rådighed eller mulige.
Jeg kan blive ringet op af en kollega men hun kan ikke love hvornår for det er jo eftermiddag. Hmm. Jeg ringede kl 12 🤔

Meget skuffet.

Avis spontané

Hej Morten

De steder som du kan booke et ophold til via Sembo har ikke noget med vores gavekort og gøre og kender derfor heller ikke til dem.
Det er Sembo som du booker et ophold via der indløser gavekortet, som du betaler med for at booke et ophold et sted.

Sembo skulle gerne have både dansk, svensk og norsk personale siddende ved telefonerne.

Hvis det ikke er til og få fat i en dansktalende på tlf. 78754900 så kan du kontakte dem via mail på dk-sembo@sembo.com.
Ved at de har nogle tekniske problemer med deres hjemmside i øjeblikket, så vil anbefale at du kontakter dem telefonisk eller via mail hvis du ikke allerede har hørt fra dem nu.

Men jeg kan garanterer at vores gavekort ikke er svindel.

det var nemt at bruge

14 septembre 2025

Hej Knud

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, som bare er guld værd for os.

Hvor er vi glade for at du fandt det nemt og benytte gavekortet.

Vi fik en Moreboks af Barnebarnet i Julegave

Vi fik en Moreboks af Barnebarnet, så vi på denne måde kunde komme ud at spise Frokost. Nu kan vi gå og glæde os til at tage af sted.
En god gave til ældre mennesker som ellers ikke mangler noget, at modtage denne oplevelse og glæde , en glæde som har været lang,

14 septembre 2025

Hej Bang

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er vi glade for og hører at du synes vores gavekort er en god gave og modtage.
Det er lige præcis den følelse vi håber på at modtageren af gaven får.

Rigtig god fornøjelse når det er tid til og få den indløst.

Brunch på Cafe Olivia

Vi har spist brunch på Cafe Olivia i Vanløse. Det var en dejlig oplevelse og god mad. Gavekortet betalte dog kun lidt over halvdelen af beløbet.

13 septembre 2025

Hej Maria

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, de er højt værdsat hos os.

Hvor er det godt og hører at I havde en dejlig oplevelse hos Café Olivia.
Gavekortet er kun en værdikode så hvis man vælger for mere end værdien på gavekortet vil man selv skulle betale ekstra ved siden af.

Noté 2 sur 5 étoiles

Den første restaurant var permanent…

Den første restaurant var permanent lukket og de i tilbyder er virkelig low class

Hej Sabela

Vi er kede af og hører at at du ikke har haft en god oplevelse med vores gavekort eller været tilfreds med udbuddet af leverandører.
Der bliver hele tiden arbejdet på og skaffe flere leverandører som kunne være interesseret i og indløse vores gavekort hos dem.

De leverandører der er lukket ned skulle gerne være fjernet fra vores hjemmeside, så vores kunder netop ikke kan vælge dem.
Ved ikke hvilken leverandør du omtaler, så skal ikke kunne sige om det er en fejl at leverandøren så ikke har kontaktet os omkring dette.

God oplevelse

Venlig betjening -god mad - pæne og rene lokaler

Hej Jytte

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem er vi meget glade for.

Hvor er det godt og hører at du havde havde en god oplevelse og at der var venlig betjening og god mad hos den valgte leverandør.

Noté 2 sur 5 étoiles

Meget får valgmuligheder i…

Meget får valgmuligheder i Frederikssund (kun en cafe), lidt besværlig aktivering af gavekort / betaling. Middelmådig cafe-mad og toilet ude i centeret (ud af cafe og længere ned i center eller en etage op i centeret).

Hej

Vi er kede af og hører at du har haft en dårlig oplevelse med vores gavekort.
Hvis du har nogle råd til hvordan at det kan gøres nemmere for kunden og aktiverer og betale med kortet tager vi gerne imod dette.

Vi er opmærksomme på at udbuddet af leverandører ikke er lige store alle steder og vi arbejder hele tiden på og skaffe flere som kunne være interesseret i og tage imod vores gavekort.

Synes kompliceret

Umiddelbart ser det meget kompliceret ud. I virkeligheden var det ikke så slemt.

3 septembre 2025

Hej Klaus

Vi er glade for og hører at du fandt det mindre kompliceret i virkeligheden og at det ikke var så slemt og benytte gavekortet.

Let og nemt at tilgå

11 septembre 2025

Hej Dorthe

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem sætter vi kæmpe pris på.

Hvor er det godt og hører at det var nemt og let for dig og benytte gavekortet.

Hej Jette

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, de er guld værd.

Hvor er vi glade for og hører at det var en dejlig café og en super service du fik hos den valgte leverandør.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus