Fejl i 1 ud af mange smykker Pernille Jørgensen, imødekommer ikke ordentlighed i reklamation, samt købeloven i betragtning efter en langsommelig og langdragssamtale over mange måneder. Pris ca... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fuldstændig upåklagelig kundeservice! Pernille brugte meget tid på at stille mig tilfreds og jeg er kendt for at være lettere krævende 😅 Jeg ved hvad jeg vil have og Pernille gjorde sig umage for at... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det er mit nu andet besøg i webshoppen og det skuffer ikke!! De mest vidunderlige farverige smykker, man kun kan blive glad i låget af. Kvalitet i top, lynhurtig levering, suveræn og personlig kundese... Voir plus
Jeg har købt et sæt øreringe, den første pakke blev væk. Omgående blev der sendt en ny. Imens kommunikerede jeg med firmaet via mail, hvor der var hurtigt svar. Her handler jeg stensikkert igen og kan... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
"More is More and less is a bore". Inspirationen til dette vilde smykkeunivers kommer fra Iris Apfel - en kendt Amerikansk designer og stilikon. På trods af sin meget høje alder lever hun efter novisen, at intet er for meget og hver dag skal ses som en fest - hvorfor være kedelig, hvis man kan være festlig?
Coordonnées de contact
Hvidtjørnen, 98, 8700, Horsens, Danemark
- pernille@moreismore.dk
- moreismore.dk
Hurtig levering, og da jeg ik fik afhentet i tide fik jeg mine vare hurtigt tilsendt igen.

Réponse de More is More
Er så glad for mine Øreringe
Er så glad for mine Øreringe, de er lige som på Foto, og ikke falsk foto som mange er på Nettet, tøj især, køber det aldrig på Nettet mere.🤗

Réponse de More is More
Hurtig afsendelse og så flotte smykker…
Hurtig afsendelse og så flotte smykker og lækre kasser

Rigtigt flotte smykker
Rigtigt flotte smykker og virkelig gode priser. Super kundeservice med hurtig og yderst venlig hjælp 😊 Kommer gerne tilbage!

God købsoplevelse :)
Hurtig og god ekspedition af fine varer :D
Her køber jeg gerne flere smykker <3

Fine smykker - hurtig levering
Fine smykker - hurtig levering
Fuldt tilfreds med mine fine armbånd fra More is More :-)

En ganske forfærdelig kundeoplevelse
Jeg ville sådan ønske, jeg kunne melde mig i koret af positive tilbagemeldinger. Desværre har jeg haft den værste købsoplevelse, jeg har oplevet som kunde i en onlineshop. Jeg købte et par øreringe - og lad mig slå fast: der er absolut intet i vejen med kvaliteten af smykkerne - men jeg synes ikke, de klædte mig og anmod derfor om en refundering. Jeg modtog en mail om, at ejer Pernille ville være ude at rejse frem til den 27. februar, hvorfor jeg ikke kunne få mine penge retur før her efter. Det synes jeg naturligvis var ret ærgerligt, hvilket jeg gav udtryk for i mit svar. Jeg sendte øreringene retur og ventede. Jeg hørte intet fra Pernille men fik derimod min GLS-pakke retur i postkassen, da Pernille inden sin rejse ikke havde sørget for at give GLS en fuldmagt til at lægge pakker i hendes postkasse. Jeg mener jo så, at det mindste hun i denne ret ærgerlige situation kunne gøre, var at betale for en ny GLS-label. Dette nægter hun imidlertid og fralægger sig et hvert ansvar. Hun mener, at jeg skulle have givet GLS min fuldmagt til at sætte pakken, men så ville jeg jo stå med det fulde ansvar, og sådan fungerer Forbrugerloven altså ikke! Nu besvarer Pernille hverken mails eller telefon, og jeg er tvunget til endnu en gang at betale 62 kr. for en ny forsendelse. Dvs. jeg indtil videre har betalt 124 kr. plus den oprindelige forsendelse for ikke at købe noget i Pernilles webshop. Jeg er decideret rystet!
Edit: I dit svar fortsætter du i samme spor og fordrejer sandheden. Jeg kan kun opfodre folk til at undlade at købe noget i din webshop. Du er tilsyneladende kun serviceminded, når kunderne har en positiv købsoplevelse, hvilket bliver tydeligt, når man læser de (få) negative anmeldelser her på siden!

Réponse de More is More
Fine smykker og flot service
Moreismore.dk er fine, unikke smykker og Pernille er klar med hjælp, vejledning og flot service. Kan bestemt anbefales!

Fineste Mood halskæde
God kontakt med sælger. Hurtig afsendelse og modtagelse af den fineneste fine halskæde.

fin og hurtig levring
fin og hurtig levring. varerne svarede helt til mine forventninger. Pakket sirligt ind i silkepapir.

Hurtig og sikker levering
Hurtig og sikker levering. Varen var som forventet og dejlig med en lille hilsen i pakken fra Pernille 👍

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.