Fejl i 1 ud af mange smykker Pernille Jørgensen, imødekommer ikke ordentlighed i reklamation, samt købeloven i betragtning efter en langsommelig og langdragssamtale over mange måneder. Pris ca... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fuldstændig upåklagelig kundeservice! Pernille brugte meget tid på at stille mig tilfreds og jeg er kendt for at være lettere krævende 😅 Jeg ved hvad jeg vil have og Pernille gjorde sig umage for at... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det er mit nu andet besøg i webshoppen og det skuffer ikke!! De mest vidunderlige farverige smykker, man kun kan blive glad i låget af. Kvalitet i top, lynhurtig levering, suveræn og personlig kundese... Voir plus
Jeg har købt et sæt øreringe, den første pakke blev væk. Omgående blev der sendt en ny. Imens kommunikerede jeg med firmaet via mail, hvor der var hurtigt svar. Her handler jeg stensikkert igen og kan... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
"More is More and less is a bore". Inspirationen til dette vilde smykkeunivers kommer fra Iris Apfel - en kendt Amerikansk designer og stilikon. På trods af sin meget høje alder lever hun efter novisen, at intet er for meget og hver dag skal ses som en fest - hvorfor være kedelig, hvis man kan være festlig?
Coordonnées de contact
Hvidtjørnen, 98, 8700, Horsens, Danemark
- pernille@moreismore.dk
- moreismore.dk
Kan varmt anbefales!
Vil til enhver tid købe smykker hos more is more - meget fine øreringe og super god service.

Virkelig fine øreringe
Hurtig levering og nogle smukke og unikke øreringe.
Fuld tilfredshed
Fin lille hjemmeside, hvor jeg fandt liiige de armbånd jeg manglede😊 Hurtig levering og armbåndene levede op til forventningerne.

Réponse de More is More
Super service, unikke smykker og lynhurtig levering
I er den hyggeligste online butik med specielle og supersmarte smykker og hårpynt, som ikke ses andre steder 🤩 Altid en super personlig service og rimelige priser, så der lige kan købes lidt ekstra 😉 Oveni i dette er der lynhurtig levering i den hyggeligste indpakning - Tak, Pernille, for en skøn samlet oplevelse 🤩🤩🤩🤩🤩

Réponse de More is More
Super god og personlig service
Super god og personlig service, fede anderledes varer, som ingen andre har og skarpe priser OG lynhurtiglevering, jeg er FAN Pernille🌟😘 Keep up🙏

Réponse de More is More
God service og hurtigt levering
Virkelig god service!!
Genial webshop
Super fine og lækre smykker + alverdens andre smukke accessories 😊 Hurtig levering og endda i flot æske/emballage. Vender tilbage igen og igen og handler hos moreismore.dk 🙌🏻
Flotte øreringe
Flotte øreringe, som var præcis som jeg havde håbet på. Hurtig levering lige til døren
Lækre smykker og høj service
Lækre smykker og høj service.
Hos moreismore.dk får man de lækreste kvalitets smykker til en fair pris.
Her handler jeg igen og igen :)
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.