Helt ekstraordinær sød betjening og service! Min pakke var ledsaget af en meget sød, håndskreven hilsen til mig personligt med stor tak for min ordre og lovning på rabat ved næste køb. Fantastisk!
100% positiv oplevelse. Vi søgte en bestemt vare af god kvalitet og havde søgt flere steder uden held.Fandt via Google Mormors loft i Gilleleje som vi ikke kendte. Fin webside. God telefon samtale for... Voir plus
Jeg søgte længe efter den rette krog til mit vinkel loft til at hænge min sansegynge op. Heldigvis lykkedes det mig at finde Mormorsloft som havde præcis det jeg søgte. Kan varmt anbefale solide kroge... Voir plus
Jeg er meget tilfreds... eller .. modtog nogle ting, der slet ikke var i orden. Indpakningen og det fine kort var fremragende. Skrev reklamation, blev straks ringet op, det var en enkeltstående fej... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Familieliv, Højtider og Leg - Hos Mormors Loft finder du Interiør og legetøj i en kvalitet, der kan bruges i flere generationer. Børn udvikler sig bedst gennem leg i barndomsårene. Vores mål er, at tilbyde kvalitetslegetøj og interiør, der stimulerer børn til at bruge deres fantasi og skabe egne forunderlige verdener. Vi er omhyggelige i udvælgelse af varer i vores sortiment og vægter kvalitet og omtanke i vores produkter højt! Vi ønsker ikke at være den butik med det største sortiment - vi vil i stedet være den butik med et sortiment, der bærer præg af familieliv, barndom og leg.
Stæremosen 11A, 3250, Gilleleje, Danemark
- kundeservice@mormorsloft.dk
- mormorsloft.dk
Super service.
Hold nu op
Hold nu op - aldrig oplevet lignende.
Jeg bestilte en vare hos mormorsloft og da jeg åbner den i dag, er jeg nærmest ved at falde i svime.
Først og fremmest var den pakket rigtig forsvarligt ind.
Dernæst var det en gave i sig selv, at åbne den.
Svøbt ind i silkepapir og med det aller, aller sødeste håndskrevne kort påhæftet en filtnisse ❤️❤️❤️
Det var sååååå smukt og kærligt, at ord ikke engang yder det retfærdighed.
Af hjertet tak ❤️
Absolut fantastisk service
Absolut fantastisk service - ringede mig op, for at ændre fragtfirma, så pakken kunne komme inden jul. Den landede dagen efter bestilling. Kan kun anbefale at handle derfra. God jul 🎄
Virkelig nemt at bestille 👌
Virkelig nemt at bestille 👌
overskuelig hjemmeside og hurtig levering 👍🤗
Fine varer
Fine varer, hurtig levering - super fint pakket ind og søde håndskrevet kort. Yderst tilfreds og en helt igennrm god oplevrlse
Hurtig levering og varerne var som…
Hurtig levering og varerne var som forventet. Derudover var der en velkomst hilsen og rabatkode
Den fineste betjening
Den fineste betjening, hurtig , effektiv og de sidste to gange har jeg fået en meget fin gave oveni mit køb gratis ❤️
Jeg ordner ikke computer
Jeg ordner ikke computer, så jeg hentede selv varerne, mormor ringede at jeg ikke havde fået varerne sendt, det vil sige en Tak for en sød gave i posen.
De er mega søde
God Jul
Kommer igen😊
Jeg er vild med mormors loft. Nemt at “finde rundt”, gode priser og hurtig levering🤗 What’s not to like😉
Et hel fantastisk service
Et hel fantastisk service. Med en fin håndskrevet kort og det hele
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Vi fik tilsendt en nisse , der desværre var i stykker . Fik straks sendt en ny nisse og et håndskrevet kort med ønsker om en god jul. Derudover havde vi en rigtig god telefonsamtale.
Dette firma sætter den personlige kontakt højt og har et svært højt serviceniveau. Endnu en gang , mange tak Henriette for din måde at drive forretning på
Fin levering og en sød personlig håndskrevet hilsen
Der var en fin service og en hurtig levering.
En helt særlig oplevelse var at åbne pakken og finde en handskrevet personlig hilsen fra Henriette. Det gør en glad og i godt humør.
Enestående og hjertevarm kundeservice
Har aldrig oplevet en så hjertevarm og engageret kundeservice før
🎄🎁♥️
Bestiller en masse fine små pakkekalender gaver til mine to små piger og ønsker at få dem pakket ind. De ringer mig straks op og spørger ind til, hvordan jeg vil have pakkerne pakket ind og tilbyder ovenikøbet at pakke ind i forskelligt gavepapir 🎁 ( de tager ikke engang et gebyr, som mange andre webshops gør) få dage efter kommer pakken med alle de smukt indpakkede gaver, hvor alle er markeret med numre, så jeg ved, hvad der er i hvilke pakker. Derudover er der skrevet en personlig og hjertevarm hilsen til os samt en overraskelse♥️🎁🎄 Det bliver i hvertfald ikke sidste gang, jeg handler hos Mormors loft 🙏🏻🥰
Super service
God hjemmeside og god og opmærksom kundeservice. Højt service niveau.