Ik heb onlangs een stoomapparaat gekocht bij MostEssential (viaBol). Na enige tijd liep ik tegen kalkaanslag aan die in niet weg kreeg. Ik ben geholpen door erg geduldig en behulpzaam personeel die sn... Voir plus
L'entreprise a répondu
Uitstekend weerstation met 2 externe voelers voor buiten. Het lukte mij in eerste instantie nietom de 2e te connecten. Mailtje naar bedrijf en binnen 10 minuten een uitleg. En ja het lukte. Bedan... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jaren geleden een weerstation gekocht, had geen wifi-verbinding meer en met een eenvoudige vraag kreeg ik een uitgebreid stappenplan. Stapjes gevolgd en alles doet het weer. Top!!! Goede, snelle en ze... Voir plus
L'entreprise a répondu
Onlangs de MostEssential weerstation aangeschaft. De installatie is een fluitje van een cent, inderdaad plug & play. Leuk om eea ten aanzien van de luchtvochtigheid, temperatuur, voorspelling etc. va... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bij MostEssential streven we ernaar de norm te zetten voor nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in meetinstrumenten, met een focus op producten die de gezondheid bevorderen. We bieden een breed scala aan innovatieve meetapparatuur die essentieel is voor het monitoren en verbeteren van gezondheid. Onze passie voor precisie drijft ons om voortdurend onze producten te innoveren en te verfijnen, zodat ze voldoen aan de behoeften van onze klanten. We streven ernaar om de beste meetapparatuur te verkopen, rekening houdend met zowel prijs als kwaliteit, zodat het voor iedereen toegankelijk is!
Aucune trace de demande d’avis
De bestelling was zoals aangegeven op de website (op tijd) bezorgd. Na mijn bestelling ontving ik een tracking link zodat ik alles goed kon volgen. Kortom, tevreden met het verzendproces + de thermometer meet ook nog eens goed.

Hierbij mijn antwoord.
Klopt er is wel degelijk een nieuwe aangekocht zoals ik ook op jullie mail heb geantwoord. Echter niet via jullie want wie gaat er nu 2 x bestellen bij een leverancier deze niet levert.
Een ezel…..
Er bestaan namelijk gelijkaardige vleesthermometers. Ik ga hier geen merk opnoemen maar deze ontvangen dus van mij complimenten voor hun service.
Het bedrijf is goed omdat het achter de geleverde artikelen staat.
Men doet hun best om de evt. problemen die kan ontstaan zoveel mogelijk te beperken, en de klant zo goed mogelijk te helpen.

Réponse de MostEssential
Daar ik een paar vraagjes had over het gebruik van de MostEssential Smart BBQ Thermometer dacht ik laat me gewoon een mailtje sturen .
In de kortste tijd kreeg ik professioneel antwoord !
Ook bij mijn tweede vraag werd ik snel en beleefd geholpen .
Top service !!!

Réponse de MostEssential
Zeer vlotte levering en kwalitatieve meting, zeer aangenaam ervaren!

Réponse de MostEssential
Bijzonder goede ervaring met afhandeling en levering van een order. Betaling online werkte niet wegens probleem in mijn bank-app. Na contact via email werd dit onmiddellijk opgelost, en 1 dag later werd het pakket reeds ontvangen. Een service om "u" tegen te zeggen.

Réponse de MostEssential
Oorthermometer werkte niet goed, moest foto opsturen met temperatuur, was niet goed. Moest foto zijn waarbij de thermometer in het oor de temperatuur aangaf.Moest eerst slechte recensie verwijderen.
Er zou een nieuwe opgestuurd worden, duurde erg lang,toen moest ik apparaat met uitleg geprint opsturen en zou het grondig geïnspecteerd worden. Contact met Bol.Com en de zaak uitgelegd. Bol.Com heeft gelijk bedrag op mijn rekening gezet. Conclusie: slecht bedrijf die je van alles laat opsturen en uiteindelijk niets doet, ondanks de garantie.

Réponse de MostEssential
Betrouwbaar bedrijf en ook de mogelijkheid hebben als je een product wil retourneren en ook zelfs je geld terug te krijgen. Makkelijke communicatie bij vragen!

Réponse de MostEssential
Zeer aangenaam verrast door de efficiënte, persoonlijke manier van werken waardoor je je als klant gewaardeerd voelt.

Réponse de MostEssential
Prima toestel, voldoet volledig aan de verwachtingen. Ik had nog een vraagje over instellingen en die vraag werd onmiddellijk en met zeer duidelijke uitleg gegeven. Beslist een aanrader, zowel wat het toestel als de naverkoop betreft.

Réponse de MostEssential
En savoir plus sur les différents types d'avis.