Bij Motivé Gymwear staan we voor kwaliteit, duurzaamheid en het inspireren van anderen. Wij geloven in de kracht van hoogwaardige stoffen en de positieve impact die ze kunnen hebben. Ons doel is om producten te maken die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook helpen om vertrouwen op te bouwen en comfort te bieden voor onze klanten. We streven er niet alleen naar om de beste producten aan te bieden, maar ook om anderen te motiveren om zich goed te voelen in wat ze dragen. We zijn gepassioneerd over het leveren van stoffen die niet alleen geweldig aanvoelen, maar ook bijdragen aan uw gevoel van vertrouwen en kracht.
Aucune trace de demande d’avis
Ik heb iets besteld en na een week nog…
Ik heb iets besteld en na een week nog niets ontvangen

Réponse de Motivegymwear
De kleding zit heerlijk en ben er super…
De kleding zit heerlijk en ben er super blij mee 😊!
Super comfy net een tweede huid
Super comfy net een tweede huid. Hij sluit mooi aan. En ik sport er graag in heel tevreden.
En een hele snelle levering!🥰
Mijn favoriete sportlegging!
Ik ben echt superblij met deze legging! Hij zit als gegoten, zakt niet af tijdens het sporten en schijnt totaal niet door. De stof voelt heerlijk aan en na meerdere wasbeurten ziet ’ie er nog steeds uit als nieuw. Geen bolletjes, geen vaag logo gewoon topkwaliteit. Deze draag ik het liefst elke workout!
De kleding is van uitstekende…
De kleding is van uitstekende kwaliteit. Het voelt zacht aan, zit erg lekker en het vormt goed aan mijn lichaam. Daarnaast ook snel verzonden!
Snelle levering en de producten zijn…
Snelle levering en de producten zijn geweldig. Het materiaal is super zacht en stretchy! Je merkt dat het van kwaliteit is gemaakt. Super tevreden.
Motive Gymwear zit supercomfortabel en…
Motive Gymwear zit supercomfortabel en blijft goed zitten, zelfs tijdens zware workouts. De stof ademt goed en voelt fijn aan, waardoor ik het niet alleen in de gym, maar ook dagelijks draag. Echt een aanrader!
Kwaliteit kleding
Hele snelle levering, mooi kwalitatieve kleding, prijs kwaliteit is het 100% waard!