Jeg har for nylig både solgt min gamle bil og købt en ny hos Motorgården i Næstved, og jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger. Hele processen var tryg og professionel fra start til slut.... Voir plus
Lisez les avis des autres
Blev straks betjent. Fik hurtigt tilbudt prøve tur. Fik aftalt fornuftigt bytte pris. Virkelig venlig betjening
Jeg havde fornøjelsen af deres sælger Mathias som hjalp mig, med finde min bil absolut fantastisk sælger. Som bare har styr på finde den bedste bil til en! Kæmpe anbefaling herfra! Deres værkfører B... Voir plus
Verdensklasse! Et voldsomt superlativ. Men det skal bruges nu. Det er nemlig min mening om sælgere, mekanikere og indehaver, som hver for sig gjorde min oplevelse omkring køb af brugt bil til den virk... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Salg af brugte biler samt flex-leasing i Næstved. Motorgaarden Næstved.
Coordonnées de contact
Skallegårdsvej 13, 4700, Næstved, Danemark
- Jonas@motorgaarden.dk
- motorgaarden.dk
Blev straks betjent
Jeg har for nylig både solgt min gamle…
Hele processen var tryg og professionel fra start til slut. Sælgeren Nicklas gjorde et virkelig godt stykke arbejde. Han var imødekommende, ærlig og sørgede for, at jeg følte mig godt informeret gennem hele forløbet. Handlen med min gamle bil gik super fint og jeg følte, at jeg fik en god behandling.
Samtidig virker deres mekanikere meget kompetente. Det giver en tryghed at vide, at bilen er gennemgået af deres værksted inden man kører derfra.
Alt i alt en rigtig god oplevelse med god service. Jeg vil helt klart anbefale Motorgården til andre, der overvejer at købe eller sælge bil.
God oplevelse med Nicklas
God oplevelse med Nicklas
Jeg har handlet en Renault Clio med Nicklas fra Motorgården, god og tryg oplevelse
Har købt flere biler hos Motorgaarden…
Har købt flere biler hos Motorgaarden altid god service og smil på læben hos de to herre Niclas og Mathias så god anbefaling herfra
Vi har lige købt bil igennem…
Vi har lige købt bil igennem motorgården og var så heldig det var Mathias som hjalp os igennem alt, super behagelig og venlig sælger, helt sikkert et sted som kan anbefales.
Meget professionel behandling
Meget professionel behandling, kommer helt sikkert igen og handler hos Motorgården,
Fik solgt min bil til en god pris og de fik fremskaffet min nye mercedes som jeg ønskede den, tak til Nicklas for super god service
Godt sted og handle bil
Godt sted og handle bil, super professionelt samt de ved hvad de laver 😁
Jeg har netop købt min 3 bil hos…
Jeg har netop købt min 3 bil hos Motorgaarden. Søde, behagelige og professionelle. Både sælgerne og mekanikerne. Det bliver her jeg retter henvendelse ved køb/salg af bil næste gang også 😊💪🏻
Jeg havde fornøjelsen af deres sælger…
Deres værkfører Bjørn som tjekket fik sørget for klare gøre bilen på no time!
Bil køb & byt
Super god behandling omkring byt og køb af anden bil 👍.
Mathias super sød sælger og meget hjælpsom 💪
God og reel forhandler.
God og reel forhandler.
Jeg havde en ældre bil jeg gerne ville opgradere. Jeg fik en fantastisk pris på den, og kunne derfra få en ny bil der bare spillede 💪🏼
Kun anbefalinger herfra 🤌🏼
Dygtige og behagelige medarbejder
Motorgården hjalp os med en bilhandel. Alt hvad vi aftale, blev overholdt 100%.
Tryg og professionel håndtering hele vejen igennem.
Vi har været utrolig glad for vores…
Vi har været utrolig glad for vores samarbejde med motorgaarden bilhandel.
Servicen har været i top fra start til slut, både professionel, imødekommende og hurtig.
Der blev virkelig taget sig tid til at finde den helt rigtige bil til os, med præcis det udstyr vi ønskede, og vi følte os lyttet til gennem hele processen. Det, vi især satte pris på, var ærligheden og den åbne dialog hele vejen igennem, hvilket skabte stor tryghed i købet.
Vi kan varmt anbefale denne bilforhandler til andre, der leder efter en god og pålidelig bilhandel.
Kanon god service
Stod med en bil der havde brug for akut førstehjælp dagen før jeg skulle til Tyskland. Motorgaarden fik presset den ind også selvom opgaven viste sig at være noget større end min forventning. Det lykkedes at få lavet den færdig samme dag. Ærlige medarbejdere og super fine priser
Kan varmt anbefale at handle bil hos…
Kan varmt anbefale at handle bil hos Motorgaarden.
Rigtig god service og man bliver taget godt imod :-)
Købte en brugt ID5 …
Købte en brugt ID5 og fik fin vejledning og hjælp til købet og ibrugtagning. Jeg kan anbefale firmaet til andre.
Specifikt ønske til bil - særklasse.
Jeg havde et specifikt ønske til en ny bil.
En Polestar 2 med fornuftige KM.
Motorgaarden og specielt Nicklas har været fantastiske og gjort et super arbejde for at hente den hjem og efterfølgende tjekke at alt har været som det skulle. Bilen blev efterfølgende grundigt tjekket og batteritestet.
En super god proces som kunde, jeg varmt kan anbefale.
Super oplevelse!
Nicklas Brandt fra motorgaarden har både stået for køb af ny bil og salg af den gamle.
Jeg er blevet behandlet super professionelt fra start til slut, og jeg kan varmt anbefale at handle med dem. 👍🏻
Super god oplevelse
Super god oplevelse, kan varmt anbefales. God service og rigtig fine priser på biler.
Autentisk og ærligt bilsalg
Vi købte bil der for nyelig af en super autentisk og ærlig sælger. Ærlig snak hele vejen igennem, og vi kunne hente bilen under to dage efter.
Kan klart anbefales!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.