MoveItNow - Flyttefirma Odense Avis 60

TrustScore 5 sur 5

4,8

Dette er med sikkkerhed en top-klasse ydelse der tager skriger erfaring. Som "første flytter" føler jeg virkelig at der er styr på det fra starten. Velorganiseret, erfaren og bare en hyggelig flytn... Voir plus

Omar og hans hjælper er jo bare usædvanligt søde og flinke. De er meget dygtige flyttemænd - vi havde dem hele dagen hvor de flyttede et hus for os. De hjalp med alt, var skånsomme i deres behandling... Voir plus

God kontakt inden flytning, samt under flytningen. Da der pludselig skulle flyttes mere end forventet, var der kun positivitet og hjælpsomhed fra begge flyttemænd. Skal jeg have flyttet noget igen... Voir plus

1. Déménageur
  2. Service de ménage
  3. Service de polissage et de sablage des planchers

Écrit par l'entreprise

Hos MOVEITNOW Flyttefirma handler flytning om meget mere end at flytte kasser – det handler om at flytte dit hjem. Vores mission er at levere en service, hvor du som kunde altid føler dig tryg, fra første kontakt til den sidste kasse er sat på plads. Vi opbygger tillid gennem: Gennemsigtige priser: Vi garanterer en klar og ærlig pris, som aftalt. Ingen skjulte gebyrer eller uforudsete regninger. Forsikret flytning: Alle dine ejendele er dækket af vores lovpligtige forsikring, så du kan slappe af i visheden om, at vi tager det fulde ansvar. Erfarne og faste flyttehold: Vores flyttemænd er erfarne fagspecialister med fokus på at behandle dine ting, som var det deres egne. Vi går ikke, før du er 100% tilfreds. Få et tilbud, der passer dig: Kontakt vores flyttekonsulent i dag. Vi tilbyder en gratis, uforpligtende vejledning for at sikre, at du får den pakke, der matcher dit behov og budget. Vi hjælper gerne med afmontering, nedpakning, emballering og klargøring af kasser – alt efter dine ønsker. På den nye adresse sætter vi naturligvis alle genstande, præcis efter dine anvisninger, så du kan fokusere på at flytte ind.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

60 avis

Jeg vil gerne give mine varmeste…

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til at benytte flyttefirmaet Move it now. Det har virkelig været en god oplevelse at opleve Omar og hans medarbejder være så effektive, søde og professionelle i forbindelse med min flytning. De var virkelig omhyggelige med at passe på mine ting. Samtidig meget effektive - flytningen af 45 flyttekasser og møbler og div. andet blev flyttet fra 2. sal til mit nye hjem på godt 4 timer. Det kunne vi ikke have klaret selv. Tusinde tak Omar.

1 février 2025

Kan anbefales 😊

En flytning er aldrig nem. Men Omar og hans team hjalp mig virkelig. Man bliver mødt med et smil og de tager opgaven seriøs. Det var en tryg oplevelse og de er skide søde og snakkesalige. Jeg hyrede dem lidt efter til en mindre opgave igen og det vil ikke blive sidste gang. De er dygtige og ved hvad de laver 😃

5 décembre 2024

Dygtige og effektive flyttefolk

Virkelig en god oplevelse med Omar og hans folk, der med et smil på læben fik flyttet hele vores lejlighed uden så meget som en skramme på hverken lejlighed eller møbler. Super søde og hjælpsomme, og så gik det ekstremt hurtigt. Kan klart anbefale!

16 décembre 2024

Flytning 85 kvm

Super, super god oplevelse! Behagelige samtaler, uforpligtende syn forinden for at vurdere mængden, der skulle flyttes og fleksibel med tider. Flytningen gik helt efter bogen og de er meget påpasselige med tingene. Kan klart anbefale til alle!

12 novembre 2024

Anbefales

Selvom prisen var ¼ af, hvad det dyreste tilbud lød på, var service og fleksibilitet helt i top. De venlige flyttefolk overholdt tiden og alt var, som det skulle være.
Anbefales.

1 novembre 2024

Humørspredere til en god pris.

Humørspredere til en god pris.
Omar og hans flytteteam kan kun bringe en i godt humør. De er hurtige, effektive, venlige og klarer alle udfordringer med den mest positive indstilling,
Man har indtryk af at der er intet, de ikke kan klare.

12 septembre 2024

Perfekt oplevelse

Perfekt oplevelse.
Rigtig søde og punktlige. Udover at være super effektive, har der være god service og smil hele vejen igennem. Kæmpe anbefaling herfra!

3 septembre 2024

Det bedste flyttefirma - meget effektive og hjælpsomme

Har brugt flyttefirmaet til nogle småopgaver forinden flytning til ny lejlighed. Flyttefirmaet får min største anbefaling. De er meget effektive og enormt hjælpsomme. Havde brug for at få skilt et løbebånd ad samt få det samlet i ny lejlighed - det klarede de uden problemer, trods det er et meget tungt og uhåndterbart løbebånd. De skruede også en skoreol ud af en væg for mig. Som skrevet meget effektive og enormt hjælpsomme - den største anbefaling herfra :-)

1 mars 2024

Kan kun give 5 stjerner.

Kan kun give 5 stjerner.
Alt foregik til aftalt tid og pris.
Godt humør, selv om der var langt op til 3. sal uden elevator.
Den glemte vaskemaskine blev også hentet uden sure miner.
Meget tilfreds.

22 février 2024

Jeg er mere end tilfreds og jeg kan…

Jeg er mere end tilfreds og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der skal flytte.

Flyttemændende var forsigtige og omhyggelig med møblerne og flyttekasserne. Og de var hurtige.

Og sidst men ikke mindst, en god og fair pris :-)

3 février 2024

Det var en fin og hurtig flytning 👍 Det…

Det var en fin og hurtig flytning 👍 Det der gør at de får 3 stjerner er at da aftalen om flytningen blev lavet, talte vi om hvor vigtigt det er at der bliver passet på andres ting. Desværre holdte det ikke helt stik, da nogle af mine møbler har fået flere og store synlige ridser + der er kommet et par buler og ridser på køleskabet.. Det der gør at flytningen er på 3 stjerner er Omars gode og positive humør som smitter. Og at han prøver at finde løsninger på trods af de bump der kommer på vejen 😊

2 janvier 2024

Jeg kan varmt anbefale OK Logistik

Jeg kan varmt anbefale OK Logistik. Omar og hans firma klarede vores flytning meget professionelt, hurtigt og billigt. En virkelig positiv oplevelse - fem store stjerner herfra :-)

14 décembre 2023