Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Keurig op tijd volgens afspraak. Fijn ontvangs en er werd gevraagd of je wat wil drinken. Fijne behandelaarster en ze heeft mijn wenkbrauwen prachtig in shape gebracht! Zeer tevreden en daarom ko... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een goede service! Super vriendelijk en altijd een top resultaat. Nog nooit ontevreden te deur uitgegaan.

Noté 5 sur 5 étoiles

Treatments were done by Anna. She is an professional and an expert in the treatments that she provides. Comfortability and care are core principles that reflect her way of working with you. I would re... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Institut de beauté
  2. Bar à sourcils
  3. Institut de soins du visage
  4. Boutique de santé et beauté
  5. Masseur
  6. Clinique dermatologique

Écrit par l'entreprise

Dé Schoonheidssalon voor Mannen in Amsterdam Welkom bij Mr. Adam, dé plek voor mannen huid- en lichaamsverzorging. Onze premium salon, gelegen in het hart van Amsterdam Oud-Zuid, biedt medische huidbehandelingen op maat. Of je nu een huidprobleem wilt aanpakken, je huid een maandelijkse boost wilt geven, of gewoon even wilt ontspannen, wij zorgen ervoor dat jij precies krijgt wat je nodig hebt. In onze drie stijlvolle en minimalistische ruimtes creëren we de perfecte omgeving om tot rust te komen. We begrijpen de unieke behoeften van de mannenhuid en -lichaam, zodat je er niet alleen beter uitziet, maar je ook beter voelt. One-Stop-Shop Of je nu huidproblemen hebt die behandeld moeten worden of gewoon een ontspannende massage wilt, wij staan voor je klaar. Als je er toch bent, waarom zou je dan je wenkbrauwen niet wat krachtiger maken of die kringen rond je ogen aanpakken. Alles is mogelijk. Huidverzorging en Huidverbetering Bij Mr. Adam werken we alleen met de beste huidverzorgingsproducten voor huidverbetering en huidverzorging. Om significante verbeteringen te realiseren is het essentieel om de juiste producten te gebruiken, ook thuis. We zullen je altijd de beste producten aanbevelen voor jouw persoonlijke huidtype.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Vriendelijk en goed geholpen

Werd heel vriendelijk ontvangen en ben goed geholpen. Voor herhaling vatbaar.

7 juillet 2025

Réponse : Mr Adam Skincare

Wat fijn dat je je welkom voelde en goed geholpen bent. We zien je graag terug bij
Mr Adam.

Professioneel

Professioneel, toegewijd, flexibel, aardig team, prettige omgeving, uitgebreide lijst services, makkelijke lokatie, prettig ambitieus

9 juillet 2025

Réponse : Mr Adam Skincare

Wat ontzettend fijn om te lezen en wat een eer dat je ons al zó lang trouw bent, vanaf de oude locatie zelfs! Dank je wel voor je vertrouwen in mij en in mijn team en je mooie woorden over de sfeer, de locatie en onze service.
We streven er elke dag naar om mannen een plek te bieden waar huidverzorging op hoog niveau wordt gecombineerd met een prettige, professionele ervaring.

Tot volgende maand!

Topservice en professioneel team

Ik ben super tevreden over mijn ervaring bij Mr Adam. De salon is stijlvol, schoon en straalt rust uit. Het team is vriendelijk, kundig en neemt echt de tijd voor je. Mijn huid ziet er zichtbaar beter uit na elke behandeling.

2 juillet 2025

Réponse : Mr Adam Skincare

Dankvoor je review, Olivier! Huidverbetering is altijd een samenwerking en juist daarom is het heel fijn om met iemand zoals jij te werken: je weet wat je wil en gaat voor resultaat. Ook altijd goeie gesprekken met jou.

Ik zie je in augustus!

Gr.
Charissa

Noté 5 sur 5 étoiles

Het personeel is zeer vakbekwaam en…

Het personeel is zeer vakbekwaam en vriendelijk. Ik heb genoten van een heerlijke behandeling met hoogwaardige producten. Zeker een aanrader!”

2 juillet 2025

Réponse : Mr Adam Skincare

Thanks Dan, altijd leuk om je weer in de stoel te hebben bij Mr. Adam. Fijn dat je genoten hebt van de behandeling en onze producten. Tot de next session!

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring. Vriendelijk en kundig personeel. Meermaals langs geweest voor wenkbrauw behandeling. Gedegen en oprecht advies, zeer blij met het resultaat!

Aanrader: Mirte's birthday treat - leuk en origineel cadeau. Aangename sportmassage en gezichtsbehandeling.

20 juin 2025

Réponse : Mr Adam Skincare

Wat fijn om te lezen, dank je wel! Mooi dat je zo tevreden bent over de wenkbrauwbehandelingen en de ervaring met het team. Mirte zal het ook leuk vinden om te horen dat haar Birthday Treat met een gezichtsbehandeling en rugmassage zo in de smaak viel. We geloven in oprechte aandacht en gericht advies, dus goed om te zien dat dat wordt gewaardeerd.

We zien je volgende maand.

Noté 5 sur 5 étoiles

I have been a customer for a year now…

I have been a customer for a year now and always have been super happy by the professionalism and quality of the work.

1 juin 2025

Réponse : Mr Adam Skincare

Thank you, Amir! It’s been a pleasure having you with us over the past year. We’re glad to hear that the professionalism and quality of our men’s skin treatments continue to meet your expectations. We look forward to seeing you again at the end of July

Warm regards,

Professionele behandeling

Professionele behandeling, alle relevante informatie over hoe het werkt en ook hoe na de behandeling zelf te handelen. Relaxte sfeer en uitnodigend, iedereen aardig en geïnteresseerd . Aanrader!

1 juillet 2025

Réponse : Mr Adam Skincare

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je de behandeling bij Mirte als professioneel hebt ervaren en dat de uitleg over de werkwijze en nazorg duidelijk was. We vinden het belangrijk dat onze huidbehandelingen voor mannen niet alleen resultaatgericht zijn, maar ook in een ontspannen sfeer plaatsvinden.

Tot snel!

Perfecte ervaring

Ik kom al jaren bij Mr. Adam, voornamelijk voor waxen.
In de eerste 2 jaar was het met Charissa, daarna met Anna en daar ben ik ook heel erg blij mee.

Ze is altijd op tijd, rustig, positief maar ook lekker snel en fijn om een gesprek mee te hebben terwijl je je tanden in het leer zet tijdens het waxen.

Helemaal top!

23 juin 2025

Réponse : Mr Adam Skincare

Dank je wel Lennart! We waarderen je komst (en je tandafdrukken in het leer ) elke keer weer. Fijn dat je al jaren kiest voor onze waxbehandelingen voor mannen, eerst bij mij en nu bij Anna. Zij zorgt er inderdaad voor dat het snel, precies en met een goed gesprek verloopt.

Tot snel weer bij Mr Adam!

Beste salon voor mannen

Altijd weer en perfecte behandeling op maat waarav je huid echt opknapt.

24 juin 2025

Réponse : Mr Adam Skincare

Dank je wel voor je review, Marcel. Des te leuker om zo’n review te krijgen van iemand die al sinds de oude locatie bij ons komt. Fijn dat je nog steeds tevreden bent over de behandelingen en merkt dat je huid er echt van opknapt. We blijven altijd werken aan huidverzorging en huidverbetering op maat zodat je het beste resultaat krijgt. Tot snel weer bij Mr Adam.

Noté 5 sur 5 étoiles

Charissa and her team can work wonders

I’ve been a loyal client of Mr. Adam for several years, and Charissa has completely transformed my skin. When I first came in, I was battling stubborn acne and overall poor skin health. Thanks to Charissa’s expert care and the products she recommended, my complexion is now clear, balanced, and basically worry-free.

I trust her advice implicitly—the treatments and skincare she selects always deliver results. The new location is also a serene, welcoming space that makes every visit relaxing.

If you’re looking to heal your skin and learn how to maintain long-term skin health, I can’t recommend Charissa and her team highly enough.

27 juin 2025

Aanrader voor mannen

Ik heb een exosomen kuur gehad, 3 behandelingen. Enorm tevreden met het resultaat. Ik raad het iedereen aan. Ze is heel kundig.

21 mai 2025

Excellent

Heerlijke gezichtsbehandeling en massage gehad van Charissa. De salon is mooi en stijlvol ingericht en voelt toch warm en welkom aan. Daarnaast vind ik de salon zeer professioneel (excellent in kennis en uitleg) en gebruiken kwaliteit producten. Twijfel niet, gewoon doen!

11 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

De go-to salon voor mannen in Amsterdam

Deze schoonheidssalon is gespecialiseerd in de mannenhuid en dat merk je. Toen ik hier begon had ik last van roodheid en mee-eters. Na een huidanalyse krijg je een gedetailleerd behandelplan. Door de gezichtsbehandelingen en professioneel advies en producten voor thuis ben ik daar nu vanaf. Ik kom nog steeds regelmatig terug voor onderhoud en laat dan ook mijn wenkbrauwen doen en overtollig haar verwijderen. Voor mij de go-to salon voor mannen in Amsterdam!

23 mai 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus