FANTASTISK oplevelse Halløj allesammen, jeg har for to dage siden bestået min køreprøve, i første hug efter en lang pause, jeg havde en fantastiks kørelærer, Jeg ville kunne forslå Mr drive, ti... Voir plus
Lisez les avis des autres
Virkelig en god køreskole! Jeg bestod begge prøver i første omgang og er utrolig glad for jeg valgte Mr.drive Jeg kan klart anbefale dem til alle! Og Anders er en rigtig god, dygtig og behag... Voir plus
Fantastisk god oplevelse. Meget tilfreds med håndteringen af hele forløbet. Alle virker meget professionelle og virker til de har styr på hvad de laver. Jeg havde Anders som kørelærer og det kan i... Voir plus
Virkelig sjove og lærerige køretimer! Sjov gennem hele forløbet men samtidig seriøst når der er brug for det. Ghanum er altid i godt humør og han forklarer tingene grundigt så man forstår og føler sig... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Byens bedste køreskole i Odense og Middelfart. Ikke én eneste elev sendes ud af døren, før der er smil på læben og alle er glade. Hos os kan du være sikker på en personlig og individuel undervisning som imødekommer alle eleverne.
Coordonnées de contact
Østre stationsvej 27, 2., 5000, Odense C, Danemark
- +4550203038
- kontakt@mrdrive.dk
- mrdrive.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Samer var virkelig en god kørelærer
Samer var virkelig en god kørelærer. Han gjorde alt for, at jeg kunne bestå. Jeg bestod ikke alene – det var takket være hans hjælp. Kæmpe anbefaling herfra!
Gammel mand i ny bil
Jeg tog kørekort hos Mr. Drive for nylig.
Det vigtigste først: De hjalp mig til at bestå begge prøver første gang.
Som en 38-årig med familie, job osv. var det primært beliggenhed der betød noget for mig i forhold til valg af køreskole. Her scorer Mr Drive bare højest med super beliggenhed og gode lokaler.
Jeg havde fornøjelsen af Ghanum til teori og Anders til køretimer.
Da Ghanum lige havde lært at kende forskel på Casper og Carsten, endte det hele med at bliver super godt. Kompetent undervisning med en god portion tålmodighed og forståelse for, at der er forskel på, hvordan en helt ung tager læring til sig, og hvordan en på min alder gør.
Gode illustrationer og forklaringer bag de forskellige regler og love. Var der noget der ikke gik rent ind med det samme, havde Ghanum en ny forklaring klar med det samme.
Køretimerne var med Anders. Ud over, at bilen der tages kørekort i er lækker og nem at betjene, så var det virkelig en tryg atmosfære at få undervisning i. Anders forklarer tavler, færdsel mv. rigtig godt og på en måde, så det nærmest er umuligt ikke at forstå.
Bevares - der kørte ind i mellem Volbeat på anlægget, men ingen er jo perfekte.
Alt i alt lærerige timer, hvor der var plads til at lave fejl, at lære og relativt hurtigt få en følelse af at have okay styr på, hvad det er der sker bag et rat.
Administrationen (Karo) var også super hurtig til at besvare administrative spørgsmål og hjælpe videre.
Alt i alt et rigtig godt forløb! Jeg håber aldrig jeg bliver kunde igen, men skulle det blive aktuelt, så er jeg ikke i tvivl om, hvor jeg går hen for kørekort!
Fantastisk køreskole
Super meget hjælp, og støtte, til optagelse af kørekort.
Altid klar med smil, og gode råd, samt remser.
Meget gode til at forklare, teknisk, praktisk, og hvad der er egentlig forventes af dig som ny bilist.
Så på trods af angst, og nervøsitet, gav de mig både evnerne, og roen til at bestå begge prøver i første forsøg.
Kan stærkt anbefale Mrdrive som køreskole.
Bestod begge prøver i første hug!
Bestod begge prøver i første hug!
Alle kørelærer er virkelig søde.♥️
De er alle meget støttende!
Kommer til at savne dem alle!
Især min samer 😉
I had an opportunity to be part of…
I had an opportunity to be part of MrDrive as an expat to change my license. To be honest, I was not expecting them to help me on the subject this much at all! Literally all I was required to do at the exact addresses on exact date and time. They provided me the samples to study to theoretical test as well and I passed it on my first try thanks to their deeply supported system. It really is not enough no matter how much I thank. I would give 10/5 if I had a chance. Thank you again for helping as well Anders, and thank you MrDrive family!
Perfect experience from Mr Drive school.
It’s really good quality of driving school in Odense. I’ve changing my driving license from Non-eu to Danish. I’ve good instructions to sign in course from office and have take 2 lesson with instructors Anders. He’s really good, professional teaching, friendly and helpful detail advice til the day of testing. I’ve pass today and feel really happy. 100% Recommend for foreigners who want changing Danish driving license or take new driving license and promise you will not regret. BTW thanks Anders once again.😊
Kæmpe anbefaling!!!
Mr.drive er meget mere en køreskole med dygtige og engageret kørelærer. Det er en køreskole hvor kørelærerne virkelige går op i den enkelte elev og tilpasser læring så man får den bedst mulig oplevelse med både teori og kørelærer. Min kørelærer Ghanum har lært mig at når man fejler skal man ikke slå sig i hovedet over det man har gjort men istedet komme videre med grin og latter og rette op på sin fejl så man lærer noget af det. Det er noget jeg vil bruge resten af mit liv så TUSIND TAK for at have lært mig det🙏🙏🙏
De dage jeg har haft køretimer har det været højdepunktet på min dag og jeg er ærgelig over at jeg ikke længere skal være hos mr.drive for jeg har haft et MEGA godt og behageligt forløb.
KÆMPE ANBEFALING🤩🤩 Kommer virkelig til at savne at være hos jer!🫶🏼
Mrdrive køreskole
Jeg har været mega glad for mrdrive da forholdene mellem elever og lærer er helt vildt gode, og at de støtter en fuldt ud hele vejen igennem forløbet. De er mega gode til at hjælpe og snakke en til ro i nervøse situationer
Jeg ville klart anbefale!
Verdens bedste køreskole og de sødeste
Verdens bedste køreskole og de sødeste teori og kørelærer meget tilfreds
5 kæmpestore stjerner🙌
5 kæmpestore stjerner🙌
Fantastisk oplevelse, et stærkt engageret og energisk team af medarbejdere som guider dig igennem hele dit forløb fra første teoritime til sidste sekund inden din køreprøve.
Der er hurtig service hele vejen igennem, og du kan knap nå at stille et spørgsmål før det svaret.
10/10 herfra- kan ikke anbefale et bedre sted:)))
Mega god køreskole
Mega god køreskole, fede lokaler, god placering midt i Odense og gode lærer!
Havde Anders som både teori- og kørelærer. Han var super dygtig!
10/10 herfra☺️
Virkelig en god køreskole
Virkelig en god køreskole. Gode lokaler (med god kakao) og super søde lærere der gør selv de kedeligste teoritimer sjove. Kan varmt anbefales!
Fantastisk oplevelse
Jeg tog kørekort hos Mrdrive i middelfart og havde et fantastisk og hyggeligt forløb med Thomas som teori- og kørelærer. Kan klart anbefale at tage kørekort hos Mrdrive
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, vidunderlig køreskole med de sødeste kørelærer. Kan kun anbefale!. Super lærigt, og kun god energi, med de fedeste køretimer, og snakke. Kan kun anbefale at tage kørekort ved mr drive.
Det var nogle virkelig søde og rare…
Det var nogle virkelig søde og rare lærer, undervisningen var virkelig god, og kørertimerne var super gode og sjove!
Mr Drive kan virkelig anbefales
Jeg havde set Mr drive på TikTok, og da jeg havde haft en virkelig ubehagelig oplevelse med min kørelærer kontaktede jeg ham og han anbefalede min videre til en af hans gode venner Rehas fra Alliance trafikskole der også var kørelærer. Han fik mig til at bestå første gang oven på få ekstra køretimer. Jeg har været så taknemmelig for at mr Drive ville hjælpe mig! Og jeg kan kun varmt anbefale ham videre !!
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole, med søde, gode og sjove kørelærere
Helt klart en anbefaling
Vildt god køreskole! Lever helt klart op til dens anbefalinger!😍 Meget positiv indstilling fra teori og kørelærerne. Blive altid mødt med et smil. 5 stjerner herfra!!
Jeg kan klart anbefale mr drive som køreskole
Jeg kan klart anbefale mr drive som køreskole, det er aldrig kedeligt hos dem, hverken til teori eller køretimerne. Deres timer er både sjove og lærerige og man keder sig aldrig, når man er i selvskab med dem! De gør virkelig en indsats for at hjælpe dig på rette vej, og ville kun dig det bedste.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk oplevelse, trods besvær og nerver har Ghanum været den bedste kørelærer jeg nogensinde har kunne tænke mig til, fed teoriundervisning og et pragt eksemplar af en velfungerende virksomhed, rigtig mange gange tak for en fantastisk oplevelse og et kørekort❤️❤️❤️❤️
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.