Witam wszystkich, pracuję w branży budowlanej od ponad 20 lat. W zeszłym roku zacząłem inwestować w tę wspaniałą firmę. Mój miesięczny dochód stał się równy mojej pensji. Mam nadzieję, że jeszcze jede... Voir plus
Muller&Shmidt Group
Kiedy natknąłem się na tę reklamę w Internecie, byłem sceptyczny. Jak to możliwe, że konto oszczędnościowe jest tak wysoko oprocentowane? Ci ludzie otworzyli mi oczy na świat. Świat, którego wcześniej... Voir plus
Szczerze mówiąc, ja boję się tego wszystkiego, bo nic z tezo rozumiem. A lubię wszystko trzymać pod swoją kontrola, bo okazuje się, że mam zysk, a ja nawet nie wiem, skąd on się bierze. Jest to wszyst... Voir plus
Dzień dobry, MSG prowadzi moje konto od 3 tygodni, i tylko teraz dojrzałam do tego zęby napisać pare slow o firmie. Nie lubię chwalić, ale na prawdę polecam. Brokerzy wiedza co robić z pieniędzmi, któ... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Muller&Shmidt Group jesteśmy innowacyjną platformą, która umożliwia handel kontraktami CFD oraz kryptowalutami z wykorzystaniem dźwigni finansowej. Nasza firma stale się rozwija od pierwszych dni działalności, a obecnie obsługujemy klientów z ponad 35 krajów. Zapewniamy wysoką płynność i szeroki wybór narzędzi handlowych, przy jednoczesnym dbaniu o najwyższe standardy bezpieczeństwa. Oferujemy także opcje handlu oraz stakingu Bitcoin, Ethereum i odpoczynek.
Coordonnées de contact
130 Talwiesenstrasse , 8055 , Zürich, Suisse
- 41449746965
- support@msg-trading.info
- msg-trading.com
OSZUŚCI, SCAMMERS, Muller&Shmidt Group, msg-trading.com
OSZUŚCI, pobierają pierwszy depozyt w minimalnej kwocie 250$, a później odbywa się codzienna próba naciągnięcia Cię przez brokera przypisanego, który inwestuje za Ciebie oczywiście z powodzeniem lecz gdy prosisz o wypłatę nadwyżki spotykasz się z problemami w kontakcie oraz problemami technicznymi aż w końcu jak cierpliwość się kończy - kontakt się urywa
SCAMMERS, they take the first deposit in the minimum amount of $250, and then there is a daily attempt to cheat you by the assigned broker, who invests for you, of course successfully, but when you ask for a withdrawal of the surplus, you encounter problems with contact and technical problems, and finally, when patience runs out - contact is broken
Jawne złodziejstwo.Nie polecam,lepiej…
Jawne złodziejstwo.Nie polecam,lepiej zagrać w legalne lotto.Ja straciłem 700 dolców.
Jak sprawdzić czy firma Muller&Shmidt Group nie jest fikcyjna i czy nie jest OSZUSTEM ?
Odpowiednikiem polskiego KNF jest w Szwajcarii FINMA ( Swiss Financial Market Supervisory Authority).
Firmy prowadzące działalność inwestycyjną w Szwajcarii, muszą być zarejestrowane w FINMA i posiadać odpowiednie zezwolenie (licencję), którą dostają od FINMA.
Aby sprawdzić czy konkretna firma wogóle istnieje, a reklamująca się jako zarejestrowana w Szwajcarii nie jest OSZUSTEM należy wyszukać ją w rejestrze na stronie web FINMA. Link do tej strony można znaleźć poprzez Google wspomagając się ewentualne Copilotem (nie można podawać linków w recenzji).
Firmy Muller&Shmidt Group nie ma w tym rejestrze. Zatem jest to OSZUSTWO. Taka firma nie istnieje, a dodatkowo prowadzą działalność, na którą nie mają zezwolenia.
Z oszustami się nie negocjuje i nie wyjaśnia. Należy natomiast każdą sprawę z opisanych oszustw natychmiast zgłaszać policji.
Traderzy z Muller&Shmidt Group, którzy podają jako zarejestrowani w polskim KNF mogą właśnie podszywać pod te osoby, za które się podają. Nie można bowiem sprawdzić ich dokumentów personalnych, których oryginalność wymaga też weryfikacji.
Pieniądze nie biorą się z powietrza
Pieniądze nie biorą się z powietrza, zarabia się je ciężką pracą. Zarabianie pieniędzy w tej firmie wcale nie jest trudne. Prawie cała praca jest wykonywana przez osobistego menedżera!
Oszustwo
To jest fikcja. Z początku obiecują niesamowite przychody ok 1% dnia chandlowego nagle kątat się ucina i konto zerowe z powodu jednej lipnej transakcji. Szczęście ,że nie wpłaciłem większej gotówki niż początkowe 250 USD. Uciekajcie ludzie od tego oszustwa

Réponse de Muller&Shmidt Group
Wszystko jest w porządku
Wszystko jest w porządku. Bardzo lubię współpracować!
Dziękujemy za troskę
Dziękujemy za troskę, drogi brokerze! Ciężko pracowaliśmy przez całe lato, ale teraz nadszedł czas, abym wziął trohę wolnego! Jestem dozgonnie wdzięczny Panu Mariuszowi za zarobki!
Obsługa jest na najwyższym poziomie
Obsługa jest na najwyższym poziomie! Jestem bardzo zadowolony!
Oszuści
Najgorsi brokerzy. Jedynie chcą aby wpłacać im pieniądze. Jeżeli mają być wypłacone to od razu blokują konto i nie odbierają telefonów. Obsługa techniczna to wielka ściema. Podane adresy e-mail są fałszywe. Ogólnie jedno wielkie oszustwo

Réponse de Muller&Shmidt Group
Analityk
Analityk, który mnie prowadzi, jest świetny, wyjaśnia wszystko i daje mi możliwość zarobienia dobrych pieniędzy. Dziękuje za wszystko.
Jestem starszą kobietą
Jestem starszą kobietą, ale nigdy nawet nie myślałam, że będę podróżować na emeryturze. Jestem zadowolona z dochodów, które przynosi mi mój broker.
Wytłumaczyli
Wytłumaczyli, pomogli ze wszystkim i wspierali jak mogli, dobrze z nimi się współpracuje. 5 gwiazdek.
Jestem zadowolony ze współpracy
Jestem zadowolony ze współpracy, już kumam ciut więcej. Polecam.
Cześć wszystkim
Cześć wszystkim, polecam tę firmę, ponieważ wiedzą, jak zarabiać pieniądze.
Jestem bardzo zadowolony z zysku i…
Jestem bardzo zadowolony z zysku i podejścia brokera do mojego konta. Jesteśmy w codziennym kontakcie i omawiamy każdy kolejny krok
Jeśli przyszedłeś tutaj
Jeśli przyszedłeś tutaj, aby szybko zarobić, to nie jest dla Ciebie. Inwestowanie to czasochłonny proces, który wymaga umiejętności i czasu. Istnieje jednak menedżer konta, który może pomóc ci zarobić pieniądze nieco szybciej.
Jest bardzo zadowolony
Witam wszystkich
Witam wszystkich, tutaj chce powiedzieć kilka dobrych slow o moim brokerze Mariuszu. Pan Borek świetnie prowadzi moje konto na giełdzie i już przygotowuje się do kolejnego przelewu na inwestycje. Pozdrawiam.