Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel erg fijn dat je je auto recht voor de deur kunt parkeren. Als je binnenstapt kom je meteen in een relaxte sfeer. Amber zelf is ook een prettig persoon. Ik had een gezichtsbehandeling in combinat... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

À propos de l'entreprise

1. Institut de beauté

Écrit par l'entreprise

Bezoek aan mijn salon betekent persoonlijke aandacht en in een warme ontspannende sfeer behandeld worden. Bij Mudita Beauty wordt er gewerkt met natuurlijke producten, omdat het nog nooit zo belangrijk is geweest om stil te staan bij uw huid en de natuur. Of u opzoek bent naar een oplossing voor uw (huid)probleem of een ontspannen behandeling, bij Mudita Beauty bent u aan het juiste adres! “Mijn passie is om mensen tevreden, ontspannen en met een stralende huid de deur uit te laten gaan.”

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Bijzonder goede ervaring

Bijzonder goede ervaring, Revitalise facial& massage combi gehad. Het was heerlijk. Amber heb ik ervaren als heel deskundig, kan goed masseren en de sfeer was sereen.De salon is sfeervol, zachte achtergrond muziek. Goede temperatuur. Een aanrader. Dank, Amber.

21 avril 2026

Super prettig

Ik had een gezichtsbehandeling in combinatie met handscrub en pakking geboekt, voorafgegaan door harsen. Dat ging snel en pijnloos. De massage was heeeel fijn. Met een stralend gezicht en heel ontspannen stapte ik de auto weer in. Bedankt Amber, ik kom zeker terug.

19 février 2026

Even tijd voor jezelf

Vandaag genoten van een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling bij Muditabeauty. Amber verstaat haar vak,en is heel vriendelijk en weet precies hoe ze je in de watten moet leggen. Heb daarom de volgende afspraak alweer gepland.Dank je wel Amber!

29 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn eerste cupping massage en ik kan…

Mijn eerste cupping massage en ik kan nu eigenlijk al niet wachten op de volgende keer. Gelijk verlichting van mijn klachten. Amber legt alles goed uit en de salon ziet er mooi en schoon uit. Echt een aanrader!

12 août 2025

Super

Het was echt zeer goed!Ik ben zelf schoonheidsspecialiste en dus mss kritisch maar deze keer bij Amber echt niet.Ze is vriendelijk,netjes,eerlijk en echt zeer bekwaam!!!prachtige salon,heerlijke stoel/bed en superproducten.Zeer goede massagehanden.Kortom:TOP!!

16 juin 2025

Een aanrader!

Ik ben super tevreden over mijn behandeling! Amber was vriendelijk, professioneel en stelde me meteen op mijn gemak. De harsbehandeling werd heel netjes en vrijwel pijnloos uitgevoerd, en ze nam echt de tijd voor me. Je merkt echt dat het vaker harsen werkt en het beloofde resultaat geeft. Alles was verder ook schoon en hygiënisch, wat ik erg belangrijk vind. Mijn huid voelde daarna superzacht aan en ik kom zeker terug. Aanrader!

4 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Gister heb ik een cupping/massage laten…

Gister heb ik een cupping/massage laten doen en gisteren was het ook nog een beetje beurs van het cuppen maar het voelt vandaag al echt stukken beter , echt mega bedankt dat je nét even wat extra hebt gedaan heeft goed geholpen!!

27 janvier 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Mooie salon. Vriendelijk en eerlijk.

Ik was bij Amber voor een top tot teen massage. Het is een mooie salon en Amber is heel vriendelijk. De massage was echt fijn, zeer ontspannen maar ook knelpunten worden weggemasseerd. Amber neemt alle tijd voor je en geeft eerlijk advies. Ik heb meteen weer een massage geboekt en een gezichtsbehandeling.

15 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zeer tevreden met mijn bezoek…

Ik ben zeer tevreden met mijn bezoek aan de schoonheidssalon .vanaf het moment dat ik binnen kwam voelde ik mijn welkom en ontspannen.De salon prachtig schoon en stijlvol .wat meteen een fijne sfeer creëert .ze nam de tijd om naar mijn wensen te luisteren ,en gaf mij deskundig advies over de bahamdelingen die het beste bij mij paste .Ik waardeer haar aandacht voor detail en zorgvuldigheid enorm

18 octobre 2024

Een aanrader!

Je word erg goed ontvangen, alles word super goed uitgelegd. Amber werkt erg fijn ben nu voor 2 behandelingen geweest en kom zeker terug, echt een aanrader!

14 août 2024

Mega aanrader!

Bij amber geweest voor een facial. Amber gaat heel professioneel te werk en legt goed uit wat de behandeling inhoud. Ik zie al zo’n verbetering in mijn huid na 1 behandeling. Amber geeft ook goede persoonlijke tips qua voeding om de huid te verbeteren. Ik ben mega tevreden en ik kom hier zeker terug!!

29 juillet 2024

Cupping massage

Dit was de eerste keer dat ik een cupping massage liet doen, en mijn ervaring bij Mudita was erg positief. Amber heeft me alles tot in de puntjes uitgelegd en heeft me uitstekend behandeld. Haar deskundigheid en uitgebreide uitleg over de behandeling en de nazorg stelden me erg op mijn gemak.

De massage zelf was zeer professioneel uitgevoerd en ik voelde me echt in goede handen. Amber's uitgebreide kennis en vaardigheid waren duidelijk merkbaar.
Ook voelde mijn nek meteen na de behandeling al wat losser wat natuurlijk super is!

Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring en zal zeker terugkomen voor toekomstige behandelingen. Ik beveel Mudita zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een professionele cupping massage.

1 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Hier ben je in goeie handen!

Hier ben je in goeie handen! Ik ging naar Amber voor een cupping massage i.v.m een flinke pijn in mijn rug. Ik had er nog nooit een gehad maar ik werd meteen op mijn gemak gesteld! Mijn rug was flink blauw, maar dat trok na een aantal dagen al weg. En belangrijker, mijn rugpijn was compleet verdwenen! Na vier weken is het nogsteeds niet terug. Amber heeft naast een effectieve en relaxte behandelingsmethode, ook nog eens super veel kennis. Hierdoor beantwoorde ze al mijn vragen en gaf ze zelfs oefeningen mee om mijn rug sterker te maken. Echt een top professional! Ik kom hier heel graag weer terug. 😊

19 juin 2024

Hele mooie salon

Hele mooie salon, Amber is super lief en fijn in omgang, ze praat je door heel de behandeling heen. Nu al twee behandelingen cupping gehad en heel erg goed geholpen met de pijn in m’n nek/schouders die ik had. Niet zo ontspannend maar achteraf wel heel fijn. Zeker een aanrader.

5 juin 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus