We hebben een leuke samenwerking gehad…
We hebben een leuke samenwerking gehad omtreft een mooie set! Super leuk voor in mijn cliënt closet en voor jullie prachtige foto’s die klanten kunnen aantrekken.🥰

Réponse de Mumsmode
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Réponse de Mumsmode
Ik had een jurk besteld want volgens de reviews op de site was het artikel hartstikke mooi en de maten waren goed en geschikt voor tijdens de zwangerschap. Want het is notabene een winkel met zwangerschap kleding. Ik kreeg een jurk binnen die onder de zwarte vlekken zat! Gemeld bij de klantenservice en werd niet gecontacteerd binnen het aangegeven termijn van hun. Uiteindelijk reactie gehad (ook al ligt dit probleem bij hun) dat ik zelf moest retourneren naar China en dit kostte €21! Ze wilde alleen eerst 30% van de jurk terug betalen en toen 60% maar dit wilde ik niet omdat ik de jurk niet goed vond. Hij zit vol vlekken, schijnt door en is niet geschikt voor tijdens de zwangerschap. Echt belachelijk! Bestel hier vooral niet alsjeblieft als je geen miskoop wilt doen.

Réponse de Mumsmode
Kwaliteit is slecht (materiaal voelt goedkoop aan) en product komt helemaal niet overeen met de foto’s. De foto’s zijn waarschijnlijk van een andere website gehaald. Maten kloppen ook niet.

Réponse de Mumsmode
Wat een verschrikkelijke winkel.
Je koop iets, past niet, mag het niet eens geretourneerd worden. Terwijl het helemaal niet overeen komt met de maten die ze op de website zetten.
Schandalig.
Nooit bestellen!!
+ kwaliteit is troep, dus kosten in verhouding met kwaliteit is niet oké.

Réponse de Mumsmode
Stond op dat retourneren mogelijk was, mits ze dit goedkeurde. Via mail zeide ze dat dit goed was indien ik de verzendkosten betaalde. Hiermee ging ik akkoord, nadien weer een mail ontvangen van hun dat retourneren toch niet mogelijk was. Terwijl ze aangaven dat dit wel kon. Ik kon enkel 25% restitutie aanvragen. Dit is niet oké, want de kleedjes passen me niet en waren duur.