L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
MVGM beheert uw vastgoed en VvE en zorgt voor verhuur of verkoop van residentieel en commercieel onroerend, taxaties, internationaal vastgoed advies en meer
De Bruyn Kopsstraat 9k, 2288 EC, Rijswijk, Pays-Bas
A répondu à 97 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
MVGM kept me informed during the whole process of renting a place. I am very happy.
Het proces is redelijk simpel en online alles invullen en inleveren gaat makkelijk. Het duurde iets langer dan de beloofde twee werkdagen voordat mijn dossier positief werd beoordeeld - dat lag denk ik aan Goede Vrijdag en tweede paasdag die er ook nog tussenin zat. De paasdrukte zal het wel wat vertraagd hebben. Ik heb het aanbod inmiddels aangenomen en nu wordt er een huurcontract opgemaakt. Dit duurt nu wel al meer dan een week. Mijn contract gaat pas 1 juli in dus ik heb nog even, maar zou wel graag een iets vlottere afhandeling zien. Vandaar 1 ster minder. De bezichtiging met de huidige huurders was fantastisch en ik kijk erg uit naar mijn verhuizing.
Fijn dat alles documenten digitaal aangeleverd kon worden. Antwoordt binnen 2 dagen, zoals beloofd!
Wat een vreemd verhuurbedrijf! Ik ben al bijna anderhalf jaar bezig met het aanvragen van een woning, maar krijg nooit een reactie, terwijl al mijn documenten in orde zijn. Nu, in reactie op jouw recensie op Trustpilot, geven ze je wel een e-mailadres om contact op te nemen, maar vergeet het maar om een reactie te krijgen.
Die MVGM Hannover hat soeben unsere Hausverwaltung übernommen. Ich kann nur sagen kaum erreichbar, arrogant, selbstherrlich. man fühlt sich dort schlichtweg nicht zuständig und lässt die Mieter allein. Also bei der Verwaltungsunion vorher lief es dagegen gut und die hätten im Vergleich mind. 4 Sterne verdient, obwohl ich da auch meine Reibepunkte hatte, aber bei der Firma MVGM ist ein Punkt noch zuviel. Wenn ich könnte, würde ich Minuspunkte vergeben. Ich erinnere hier nochmals an das Müllproblem in dem Obj. Marienstr. 52 und das die Regenrinne im Innenhof abgefallen ist und bei Regen Wand und Innenhof geflutet werden.
Wij hebben vandaag precies te horen gekregen. Dat wij de woning krijgen. Het is een nieuwbouw woning. Ziet er heel netjes uit. Het proces ging soepel. Wij waren wel een uitzonderlijke dossier. Heel veel begrip van de medewerkers gehad en hulp. Met een beetje geduld. Alles gelukt. Mijn dag kan niet meer stuk. Van proces woning bezichtigen tot woning krijgen gaat heel makkelijk simpel. Wij zijn tevreden hoe alles is verlopen. En binnenkort krijgen we de sleutel. En de medewerkers waren uiterst top en begripvol. Dat mag ook gezegd worden.
Hoogachtend
Mevr Harmsen.
Marit is een vriendelijk en professionele vrouw. Zij heeft ons top dienstverlening geleverd. Ik kon haar altijd bereiken en als het even niet kon, dan nam ze altijd snel weer contact op. We konden dingen snel regelen.

Réponse : MVGM
Goed contact, behulpzaam en meedenkend. Ik kan het iedereen aanraden.

Réponse : MVGM
Ik heb over het algemeen een goede ervaring gehad! Het proces gaat snel en duidelijk. Wel had ik graag een vast contactpersoon gehad waar ik mijn vragen kon stellen gedurende dit proces. Je moet aardig wat documenten aanleveren, en door een huurderscheck gaan. Dit moet allemaal in een redelijk korte periode. Je krijgt allemaal algemen mails binnen over alle stappen, maar moet het zelf verder uitvogelen. Daarom was het fijn geweest om een contactpersoon te hebben voor vragen.

Réponse : MVGM
De samenwerking met Robert was een absoluut feestje! Bliksemsnelle reacties, fijne interacties en duidelijke instructies. En bovenal is Robert gewoon een bijzonder sympathieke en charismatisch persoon! Leuk als je ook een beetje kan lachen tussen al het geregel door!

Réponse : MVGM
Altijd met veel plezier gehuurd bij MVGM in Groningen. Herken mij niet in de negatieve recensies, zelf juist altijd positief geholpen en snel te woord gestaan (ook toen we een keer midden in de nacht lekkage hadden door een hoosbui). Raad het zeker aan.

Réponse : MVGM
Het proces verliep vlot. De huurcheck verliep soepel en MVGM maakt gebruik van hun eigen App om documenten aan te leveren. We zijn in het hele proces duidelijk en snel geinformeerd. Ik raad MVGM aan.

Réponse : MVGM
The process was all clear and easy to get our apartment. Very good price per size too!

Réponse : MVGM
Great experience with them. Of course, being invited to a viewing is based on your luck, but they are very professional. The help team is also quick to respond and is very helpful.

Réponse : MVGM
Alles beviel goed: het proces was duidelijk, de communicatie snel en prettig. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam bij al mijn vragen.

Réponse : MVGM
The staff are nice and helpful and of course it is one of the most legitimate websites for rentals in the Netherlands. But things are slow in the pre-rental stage, you need to wait a very long time until your call gets answered by the Amsterdam office. If you have a bit of patience, it is highly recommended.

Réponse : MVGM
Marijke is een heel prettige verhuurmakelaar, ze is vriendelijk, toegankelijk en open. Ze geeft goede, veelzijdige informatie over de woning. We hebben mede door Marijke een heel fijne bezichtiging gehad.

Réponse : MVGM
En savoir plus sur les différents types d'avis.