2,3

Bas

Opletten!!

Ik krijg sms om betaling te doen… weet niet waarover dit gaat. Geen antwoord op mail als ik vraag om uitleg, telefonisch niet bereikbaar.
Zou graag weten waarover dit gaat. Ik ben correcte en stipte betaler.

9 mars 2026

Geen goed woord over te schrijven

Geen goed woord over te schrijven.
Zij nemen een schuld over en zetten ontoelaatbare druk zonder na te gaan wat de oorzaak is van de schuld. In ons geval een onterechte vordering van een zogenaamde verzekeringsmaatschappij AG Insurance van de BNP Paribas Fortis. Zij verkopen verzekeringen maar dekken niets. Zij brengen jou verzekering onder bij een andere maatschappij. In ons geval Provides. Provides keert niet uit maar probeert de schade te verhalen bij de andere partij. Lukt dit niet? Pech voor jou. Geen geld.
Je hebt dus geen verzekering maar doet mee aan een casino spel. Kunnen ze het verhalen, dan heb je gewonnen.
Nadat wij waren verhuisd vanwege zwarte schimmel en alle vocht-ellende in het vorige huis gaf ik de opzegging van de verzekering door op het lokale kantoor van de BNP Paribas Fortis(Is nu gesloten zoals zovele kantoren). Dit was in december 2024. AG Insurance(BNP Paribas Fortis vordert nu de betaling van alle premies tot en met nu omdat zij zeggen dat wij niet correct hebben opgezegd. Deze vordering ligt nu bij Contentia. De lijkenpikkers.
Dus in plaats van geld te krijgen om de schade een beetje te kunnen, moet ik betalen omdat zij zeggen dat wij nog steeds verzekerd waren. Hoe kan dit wanneer het niet eens een verzekeringbedrijf is?
Contentia zou zo'n vordering niet in behandeling moeten nemen. Geef het terug aan AG Insurance wegens niet voldoen aan verzekeringsverplichtingen.

18 août 2025

Opgelet oplichters!

Oppassen voor hun!
Opeens een nep brief in de brievenbus op mijn mama haar naam dat er nog een betaling openstaat van €139 voor bestek dat in 2013 (11 jaar geleden) zogezegd is aangekocht

Niet denken dat ik het hierbij laat!!

3 janvier 2025

oplichters

dit bedrijf nam de kredit over van unigro
in 2023 bstelde ik kast van 309.99 euro dit was met kredit en maandelijks aflossing van 21 euro
toen ik vernam unigro werd overgenomen door dit bedrijf betaalde ik het hele bedrag in november 2023
na 7 maand komen ze opnieuw af met een openstaand bedrag van 64.8 euro terwijl ik toen al een bedrag had betaald van 339.98 euro
mijn bankoverschriften negeren ze die ik hen stuurde in hun kollommen vulde ze maandelijks netjes hun bedrag in plaats van mijn volledig bedrag die ik betaalde om zo rente te kunnen opstrijken en alles te kunnen rekken waardoor ik nu een totaal van 404.78 euro heb opgehoest voor een kast van 309.99 euro bij opstelling van contract .

18 juillet 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit