1. Service d'impression de photos

De fotoservice voor iedereen. Omdat wij al generaties lang foto's printen, sinds 1934.

3,2

Moyen

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Bestilte 5 små plakater

Bestilte 5 små plakater. De blev leveret efter bare 3 dage. Kvaliteten er super. Prisen er meget billigere end andre firmaer. Dette firma ligger i Ballerup, og det vil jeg klart anbefale. Kun ros herfra.

7 mars 2026

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice
Ik heb 3 keer een fotoboek besteld bij MyFuijfilm. Over de eerste twee zeer tevreden, helaas kan ik dat over de laatste niet zeggen. De pagina’s van het fotoboek zijn helemaal gebobbeld, alsof het nog nat was toen het werd ingepakt. Ik heb hier in december al een klacht over ingediend bij de klantenservice van MyFuijfilm en hier nooit reactie op gehad. Erg jammer dit, had anders zeker nog eens besteld, nu kies ik in het vervolg wel voor een ander bedrijf.

18 novembre 2025

Træls oplevelse

Træls oplevelse, med en ordre der bliver annulleret på grund af en fejl fra deres side. Det er en måned siden nu, og jeg har stadig ikke fået mine penge tilbage. Har både skrevet på mail og ringet for at få mine penge, men der sker intet

16 janvier 2026
Logo de MyFUJIFILM

Réponse : MyFUJIFILM

Thank you for your message.

Your review has been posted on the Trustpilot page of MyFujifilm Nederland. Unfortunately, we are unable to assist you, as your order appears to have been placed with MyFujifilm Denmark.

We kindly ask you to contact their customer service team directly so they can help resolve this matter for you:

📧 Email: kundeservice@myfujifilm.dk

📞 Phone: +45 77 34 65 60
🕒 Monday – Friday: 10:00 – 16:00
Closed for lunch: 12:00 – 13:00

We hope they will be able to assist you promptly and resolve the situation as soon as possible.

Kind regards,
MyFujifilm Nederland

Geen reactie op mails

Ik heb al eerder een fotoboek besteld en dat was helemaal goed gegaan. Dus na die ervaring nu ook een fotoboek gemaakt en nadat hij klaar was van basic naar premium veranderd in de veronderstelling dat het fotoboek precies hetzelfde bleef. Dit bleek helaas niet zo te zijn en had ik een fotoboek met fouten. Ik had via de mail contact gezocht, maar kreeg geen reactie. Dus even gebeld en wat blijkt ze kunnen niet reageren op mails van mensen met hotmail of Outlook. Super vervelend voor hun ook, maar nu via de telefoon een oplossing gekregen namelijk dezelfde korting als op mijn vorige boek. Het kost me helaas wel een boek extra, maar ik heb mijn lesje geleerd en drie dubbel check het de volgende keer!

10 décembre 2025
Logo de MyFUJIFILM

Réponse : MyFUJIFILM

Fijn om te lezen dat we je inmiddels telefonisch hebben kunnen helpen. Goed dat je even telefonisch contact met ons hebt opgenomen, zo konden we samen tot een oplossing komen. Bedankt voor je begrip en het delen van je ervaring — daar leren wij ook van.

Als het in één keer lukt, super site. Als het niet in één keer gaat, dan vervelende site.

Ik heb nu drie boeken besteld bij jullie. 2 van de 3 zijn goed uitgekomen. Bij 1 zitten de teksten op verkeerde plekken, totaal niet gelet of iets ondersteboven staat. Maar goed ik wilde het opnieuw proberen. Hele tijd bezig geweest om een nieuw boek te maken. Ondertussen opslaan zodat ik alles heb mocht er even wat tussen komen. Heb echt al 5! keer het project opnieuw geladen om vervolgens te zien dat de helft weg is. Niet opgeslagen dus. Ik vind dit vreemd aangezien de site vraagt of je tussendoor wil opslaan en of je wil opslaan als je weg gaat. Hoe kansloos is het om op te slaan als het continu verwijderd wordt. Nou goed ik heb m’n best gedaan maar ik heb geen zin om opgefokt te raken van een fotoboek in elkaar zetten. Dus ga het ergens anders doen vanaf nu. Wel fijn dat twee boeken goed zijn gelukt. Misschien heb ik gewoon pech en gaat het verder altijd wel goed. Achja :)

19 février 2025