My Cyprus WineAvis

4,7

Lynhurtig levering og god vejledning Jeg var lidt i tvivl med hensyn til hvilken vin jeg skulle vælge til min datters konfirmation. Jeg kontaktede derfor kundeservice og fik rigtig god vejledning i f... Voir plus

I had an excellent experience with this wine delivery service from start to finish. The wine of Vlassides Winery itself was absolutely delicious smooth, well-balanced, fruity and full of flavor. the... Voir plus

1. Caviste

VELKOMMEN TIL MY CYPRUS WINE - DANMARKS STØRSTE IMPORTØR AF CYPRIOTISK VIN. I den nordjyske badeby Blokhus, bor to eventyrlystne fyre ved navn Rasmus og Asbjørn. De ejer allerede to butikker i forvejen, Iscafeen Blokhus og Iscafeen By the Sea En i byens centrum og en ved havet, men deres passion og kærlighed til at udforske nye horisonter førte dem til at starte en ny virksomhed - My Cyprus Wine. I deres eventyrlige butik, som ligger ned til stranden, har de et showroom med udstilling af vine og derudover en fantastisk udsigt over Vesterhavet og Blokhus strand. Det er også her at der afholdes vinarrangementer og deres gæster har løbende endda muligheden for at smage på de lækre vine, de har udvalgt fra henholdsvis Cypern, Italien, Frankrig og Tyskland Rasmus og Asbjørn har en særlig passion for Cypern, landet med det varme klima og de lækre vine. De har gennem årene opbygget et tæt samarbejde med de cypriotiske vingårde og er stolte over at kunne tilbyde vine af høj kvalitet til det danske marked. Som sande eventyrere rejser de begge til fjerne lande for at finde de bedste vine. De har altid haft en stor kærlighed til eventyr og opdagelser. De har altid været glade for at kunne dele deres viden og passion af vin til deres gæster og står altid til rådighed til at hjælpe med at finde den perfekte vin til netop din smag Har du lyst - så tag med Rasmus og Asbjørn på en eventyrlig rejse gennem vinens verden via denne webshop eller mød dem i deres butikker, og lad dem guide dig til de bedste vine fra nær og fjern. Velkommen til My Cyprus Wine - eventyr og vine venter også på dig.

4,7

Demande des avis aux clients

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Troværdige.

Bestilte varer torsdag, og fik leveret mandag. Deres hjemmeside var ikke opdateret med de nyeste etiketter på den champagne jeg bestilte, men i kassen lå et brev, hvor de skrev, at jeg kunne regne med at indholdet var det jeg havde bestilt. Jeg giver dem 4 stjerner, fordi de virker troværdige.

24 octobre 2024

Skønne vine

Rasmus præsenterer og anbefaler de gode vine - og det har ikke skuffet os. Specielt er Oroman rødvinen faldet i både vores og vore gæsters smag

7 mai 2024

Discovering Cyprus in a Bottle

Diving into Cypriot wines with mycypruswine.com wasn't just a purchase; it was an experience. The customer service was like chatting with old friends who shared their passion. Each bottle arrived with care. Thanks to mycypruswine.com my evenings now unfold with the warmth of Cyprus, making memories sip by sip. We are very happy that we found this online shop. Cheers!

3 février 2024

super vejledning og vinene levede fuldt ud op til mine forventninger.

Lynhurtig levering og god vejledning
Jeg var lidt i tvivl med hensyn til hvilken vin jeg skulle vælge til min datters konfirmation. Jeg kontaktede derfor kundeservice og fik rigtig god vejledning i forhold til hvilke rød og hvidvine der kunne passe til menuen. Vi fik fundet lidt forskelligt og så blev de endda leveret 2 dage efter! 😊 Super god service og lynhurtig levering. De bedste anbefalinger herfra.

3 mai 2023