1. Service d'extermination des nuisibles

Informations provenant de diverses sources externes

Vi är specialiserade på maskiner och utrustning för mygg- och knott-bekämpning. Avvisande eller förebyggande myggmaskiner samt utrustning och tillbehör.

• Göteborgsvägen 89, 431 30, Mölndal, Suède

• myggfri.nu

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

7 avis

Verklig support, inga bottar!

Supporten på Myggfri.nu är bland det bästa jag varit med om – proffsiga, trevliga och snabba att hjälpa till. Maskinen jag köpte (Predator Dynamic) var lätt att sätta ihop och är riktigt gedigen och robust. Ser fram emot att fånga mygg nästa säsong

8 novembre 2025

snabb hjälp

Köpte en Predetor Dynamics.
Fungerade knappt 2 veckor.
Snabba svar från supporten som bytt ut den snabbt och smidigt.
Väldigt smidigt hanterat!
Fungerar kanon nu
⭐⭐⭐

1 août 2025

Underbar kundtjänst !

Efter att jag själv trasslat till min beställning så att det blev tokigt med leveransen, så ringde jag till denna underbara kundtjänst som fixa till det snabbt och kostnadsfritt. Otroligt bra kundtjänst med fantastisk personal. Stort tack Åsa och Michelle :) Mats W.

18 juillet 2023

Tack Åsa och myggfri.nu

Från första kontakten med myggfri.nu blev jag imponerad av den professionella och vänliga servicen. Åsa var otroligt kunnig och hjälpte oss när vi upplevde problem med vår nyinköpta myggmaskin.

Hon tog sig tid att förklara hur maskinen fungerade och olika tips och tricks. Det var uppenbart att hon verkligen brydde sig om att vi skulle bli nöjda kunder.

Nu när vi har använt vår myggmaskin ett tag kan jag med glädje säga att den har överträffat våra förväntningar. Vi kan äntligen njuta av vår trädgård utan att bli attackerade av mygg. Det är verkligen underbart kunna vara utomhus i lugn och ro, och det är tack vare myggfri.nu och Åsas kompetens.

Jag vill verkligen rekommendera myggfri.nu till alla som lider av mygg. Deras kunniga och hjälpsamma personal, särskilt Åsa, gör verkligen skillnad. Du kommer att få en otrolig service och en produkt som lever upp till sina löften. Ge dem en chans och du kommer inte att bli besviken!

Så återigen tack så mycket, Åsa, för att ni har räddat vår sommar. Vi är dig evigt tacksama för våra myggfria sommrar framöver!

15 juin 2023
Avis spontané

Enastående kundtjänst och personligt bemötande

Vi köpte en myggmaskin från Myggfri och märkte ganska snabbt att den inte fungerads för oss. Efter ett samtal med världens mest hjälpsamma Åsa fick vi testa en ny maskin helt utan extra kostnad. Utöver det fick vi även ett otroligt personligt bemötande som uppskattades enormt. Vi kommer föralltid vara trogna kunder hos Myggfri och rekommenderar alla vi känner att handla myggprodukter här.

3 juillet 2023

Elendig service

Kan ikke sende varer til Norge som dem har på nettsidene, og glemmer å si ifra og tar tid å få pengene igjen. Styr unna!

28 juin 2021
Logo de Myggfri

Réponse de Myggfri

Tråkigt med dåliga omdömen, detta är verkligen något som vi gör allt för att undvika. Ibland sker det misstag och tyvärr fick Stig inte den nivå av service som vi försöker efterstäva. I år har varit ett mycket speciellt år med mygg invasion och en belastning som vi inte sett sedan vi startade vår webbshop 2009. Detta tillsammans med att ett känt problem som vi informerar om i vår kassa gjorde att Stig fick en dålig upplevelse. Vi jobbar ständigt med att förbättra våra processer, speciellt mot den norska marknaden som är en större utmaning än andra marknader. Som ett led i detta har vi nu flyttat en del av vårt lager för att slippa misstag vid förtullning och snabbare leveranser. Vi hoppas att Stig omvärderar oss och försöker förstå att vara en nischad webbutik som konkurrerar mot enorma butikskedjor och globala marknadsplatser faktiskt har sina fördelar. Vi som jobbar i vår webbutik tar alltid åt oss av kritiken och försöker förbättra oss.