1. Magasin de produits capillaires

Informations provenant de diverses sources externes

Alle producten van alle bekende merken hebben wij in ons assortiment. ✂Voor 22:00 besteld, morgen in huis ✓99% van onze klanten beveelt ons aan ➤Ontdek service, advies en bestelgemak bij myHair.

2,6

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,6

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Indeed it is a scam!!!

Indeed it is a scam!!!

Sadly I checked here too late, the same that others described, they say on there page that the product is available and some hours later, I had already paid, they send an email telling that it got delayed.

What made me feel it was a scam is that I did the transaction on Sunday evening and at Sunday night they send the delay notification email.

21 janvier 2023

Slechte levering én slechte (lees…

Slechte levering én slecht (lees :niet) bereikbare klantenservice. Eergisteren een bestelling geplaatst alle producten waren op voorraad. Voor 22u besteld morgen in huis indien voorradig. Paar uur later email,

Sorry! Je bestelling is vertraagd:
Helaas heeft jouw bestelling wat vertraging opgelopen. Op dit moment wachten wij op de levering(en) van één of meerdere artikel(en), zodat we deze zo snel mogelijk kunnen verzenden.

Wij verwachten dat jouw bestelling tussen vandaag en 5 werkdagen verstuurd kan worden*. Duurt dit langer dan vijf werkdagen, dan sturen wij alvast alle voorradige producten op. De overige producten worden z.s.m. kosteloos nageleverd.

Mocht je liever alles in een keer ontvangen of alvast een gedeelte van jouw bestelling willen ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Al 2 dagen aan het proberen te bellen met het telefoonnummer dat vermeld staat op de website, steeds een bandje met de tekst dat alle lijnen bezet zijn en daarna 2 keer de voicemail ingesproken. Geen reactie. Een mail gestuurd geen reactie.

Ze zijn dan goedkoper dan andere websites in ieder geval met producten die ik heb besteld maar ik betaal liever een paar euro meer en dat ik de bestelling een dag later binnen heb dan dat je niet zeker bent wanneer en óf de producten wel geleverd gaan worden.

Gezien de andere reviews hoop ik mijn producten nog geleverd te krijgen of mijn geld retour te krijgen binnen een paar dagen.

Was een nieuwe klant maar zal hier nooit meer een bestelling plaatsen.

Ik raad je aan hier in ieder geval hier niet te bestellen!

28 novembre 2022

Nu nog geen geld terug 6 weken verder

Kreeg een mailtje na de bestelling op 24-10 dat mijn bestelling langer op zich liet wachten. Prima maar geannuleerd op 5-11 want elders gekocht, waar wel direct geleverd kon worden.
Nu 22 november mijn geld nog niet retour. Niets bestellen en zeker niet vooraf betalen is mijn advies.

Nu 4-12 nog geen geld retour? Tsja wel mailen met excusesmaar na 6 weken geen stap verder.

21 novembre 2022

Na een bestelling te hebben gedaan

Na een bestelling te hebben gedaan, vandaag besteld, morgen in huis, én betaald heb, krijg ik een mail met daarin de mededeling dat mijn produkten er de eerste week al niet zijn. ik heb direct gemaild dat ik mijn geld terug wil, geen reactie, daarna 50 x gebeld ook 1 seconde ná openingstijd en je krijgt steeds te horen dat alle lijnen bezet zijn en de verbinding wordt verbroken. Nieuwe klant, maar voor de eerste en laatste keer. Totaal geen enkel respect voor een klant.
Vanmorgen een excuusmail ontvangen.

16 août 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit