suck game!!
suck game!!! dont ever download this bullshit game!! waste your money.you cant win!!! trust me this is shit online game!!!easy to take my money!!! without win!!! rubish company!
MB8 is a trusted and fully licensed platform, MB8 is authorized to captivate audiences across multiple Asian countries including Malaysia, Singapore, Indonesia, Thailand, and India. In 2026, MB8 is not merely a top-tier provider of online fun; it is the foremost choice for Malaysian players seeking a world-class gaming experience.
Malaisie
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
After 3 spins of 5 ringgit the game took all my credits of 200 ringgit after a pop up saying I won 9 free spin. When I contacted customer service they said I needed a screenshot of the problem for them to resolve. Who will always take a screenshot of every spin they play??? I got scammed.
Large selection of games, withdrawal process was also very smooth. No issues at all

Réponse de MB8
so far so good. always got free spin promo. many choices for slots. gates of olympus here seems to pay better than other places.

Réponse de MB8
Best experience so far compared to other website. Everything is instant.

Réponse de MB8
feels like very hard to win. I play slots here just eat money fast lately, but the live casino casino is ok. Giving 3 stars becoz withdrawal is still reliable, no scam

5 figure amount get out super fast. Highly recommend

Réponse de MB8
Tried the 200% welcome bonus.Legit, but the turnover is quite high, so u really have to play alot to withdraw. If u r ok with that, it's a good deal then. Withdrawals are quick within 15mins