My Money Tree Avis 7

1. Centre d'entraînement

Bij My Money Tree leren we je traden op de Forex markt en kun je leren om te gaan handelen in valuta en commodities. Met een missie om onze kennis te delen en iedereen de mogelijkheid te geven om hun eigen Money Tree te laten groeien, geven we diverse trainingen om je op te leiden tot een succesvolle Forex trader! My Money Tree biedt de mogelijkheid om op verschillende niveau’s trainingen te volgen zodat je in no time in staat bent om te traden en je eigen strategiën te maken. De trainingen worden 1 op 1 gegeven voor het meest optimale resultaat, maar kan uiteraard ook klassikaal.

4,3

Aucune trace de demande d’avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Ben blij dat ik deze cursus gevolgd heb

Ben blij dat ik deze cursus gedaan heb ,na al die cursussen die aangeboden word waar je bos door de bomen niet meer ziet ,is dit echt een aanrader ,de cursus leidster patricia straalt de passie en de kunde er van af ,en ze verteld het zo in Jip en Janneke taal ,dat je het makkelijk begrijpt dat de cursus voor mensen zoals ik ,die echt persoonlijk les nodig heb ,het makkelijker te leren en te begrijpen is ,en de sfeer waarin het gegeven wordt echt top ,voor mij een dikke 10 kan het iedereen aan raden om een cursus bij hun te volgen

22 juin 2022

Een echte aanrader!

Hele goeie en leerzame cursus. Ook leuk gegeven met niets te kort aan lekkernijen en drinken tijdens de cursusdagen.
Het fijne is dat ze je na de cursus blijven contacten en helpen tot je het echt helemaal begrijpt. Een echte aanrader dus!

7 juin 2022

Aanrader!

Patricia legt het principe van daytraden op de Forex markt duidelijk uit. Fijn aan deze live cursus in plaats van bijvoorbeeld YouTube filmpjes is dat je meteen vragen kan stellen. Zo worden onduidelijkheden direct weg genomen. Ik zou deze cursus aan iedereen aanraden die de basis van traden onder de knie wil krijgen!

22 mai 2022

Niet meer nadenken, gewoon doen!

Tijdens deze cursus word je op een fijne en duidelijke manier verteld hoe Forex werkt. Geen vraag is te dom, je krijgt het in normale mensentaal uitgelegd. Na de uitleg ga je eerst oefenen tot je comfortabel genoeg voelt om live te gaan. Je krijgt alle handvaten om een eigen strategie te ontwikkelen. Echt een aanrader!

14 avril 2022

Ander perspectief van geld maken

Bij de cursus van Patricia leer je de basis van Forex. Zij legt je vanaf het begin uit wat Forex is en hoe je kan intraday-/swing traden. Het is een mix tussen theorie en praktijk. In het begin is het eng, maar uiteindelijk ga je met een mindset in de cursus om te leren.

Patricia legt het goed uit waardoor het voor de ‘normale’ persoon zoals ik makkelijk te volgen is. Je krijgt persoonlijke aandacht waardoor je vragen sneller beantwoord zijn. Daardoor begrijp je het makkelijker.

De theorie is een mix tussen uitleg en zelf de opdrachten maken. Zo leer je snel met een paar dagen wat Forex in houdt.

In de praktijk wordt je gelijk in het diepe gegooid en dat zijn trades zetten. Op basis van de uitleg van Patricia en jouw analyse ga je trades zetten en risk managen.

Als je interesse hebt in Forex en economie dan is dit de eerste stap om er in te duiken!

10 avril 2022