Rigtig god vejledning hos Camilla med indtryk af høj faglig-og teknisk viden. oplevelse af at hun hurtigt forstod mine ønsker. Meget tilfreds med resultatet. Yngre frisør (måske elev) der skyllede far... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sabrina er god til at klippe og det blir altid så fint og godt. Og mine børn elsker deres frisure 😎vi vil klart anbefale my og Holger hele familien kommer her
Jeg fik en virkelig skøn hovedbundsmassage og en helt vildt god klipning og styling af jeres dygtige juniorstylist, Maya. Lækre produkter og god vejledning. Jeg tror aldrig jeg har været så begejstr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det er altid en fornøjelse at komme hos My og Holger. Man bliver altid taget imod med et smil og god energi! Jeg er blevet klippet af mange forskellige frisører i deres tre saloner, og alle har simpe... Voir plus
L'entreprise a répondu
Første gang kommer du måske for at blive klippet eller få farvet dit hår. Næste gang håber vi, du kommer for noget mere. Fordi du har forelsket dig i den ånd og den stemning, der kendetegner My og Holger. Udover at tilbyde nogle af byens bedste frisørbehandlinger gør vi en dyd ud af at skabe en rar oplevelse og et hyggeligt rum, hvor du føler dig velkommen. Et sted, hvor du kan læne dig tilbage og kan slappe af. Og hvor du bliver mødt af et smil og en service, du ikke finder hvor som helst.
Boulevarden 12, 13, Jyllandsgade 13, Nørregade 10, 9000, Aalborg, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jeg er så glad for at komme her. Alle er så søde og hjælper mig med det jeg har brug for og spørger om. De er også søde til at gætte sig til hvad jeg har brug for. Jeg kan varmt anbefale.

Réponse de My & Holger
Tobias er en helt fantastisk lg empatisk fyr - fangede præcis hvad jeg gerne ville med mit hår

Réponse de My & Holger
Jeg oplever altid en rigtig god og grundig vejledning af Camilla. Det er altid en god oplevelse at komme i salonen, hvor man bliver mødt med smil og venlig og professionel betjening

Réponse de My & Holger
Virkelig god service, spørger om man har brug for noget - hjælper hvis man ikke er tilfreds og opfylder virkelig ens behov!!

Réponse de My & Holger
Altid høj professionalisme og nærvær - elsker at kommer hos Mu og Holger.

Réponse de My & Holger
Altid virkelig god service - og en super fint resultat 💚 Camilla er super skøn og kompetent!

Réponse de My & Holger
Det er et venlig og smilende personale man møder i My og Holger Jyllandsgade.
Man føler sig altid godt taget imod. God service, god klipning.

Réponse de My & Holger
Super sød frisør. Go stemning i salonen trods travlhed.
Go pris for touch up bundfarve.

Réponse de My & Holger
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos my og Holger! Min frisør Emilie var super dygtig og god til at finde frem til hvad der passede mit hår ift farve og placering, så jeg følte mig i trygge hænder og Sesi gav også rigtig god service! Jeg vil altid vælge denne frisør igen.

Réponse de My & Holger
Jeg er virkelig glad for mit resultat hos My & Holger. Laura ramte lige præcis det, jeg havde i tankerne og hvad mit hår havde brug for. Det er altid så dejligt og afslappende at være i salonen, så dejlig energi – lidt som en lille wellnesspause i hverdagen.

Réponse de My & Holger
Fik lavet reflekser af Emma i Nørregade. Super flot resultat, god service.
Jeg kommer igen 🤩

Réponse de My & Holger
Fantastisk service og mega dygtige frisører 😊

Réponse de My & Holger
Super sød og venlig betjening i et roligt miljø hvor der føres en høflig tone i samtalen med kunden, men fagligeheden er god hos de elever der er hvor den er i top hos dem som er udlærte men alt i alt så findes den ikke meget beder i byen

Réponse de My & Holger
En savoir plus sur les différents types d'avis.