Skèncare Avis

4,3

Skèncare offers a unique collagen treatment you can use at home — effective, gentle, and anything but ordinary. Our innovative collagen formula is the heart of a smart skincare ritual that fits your rhythm and feels like a quiet luxury, whenever you need it.

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Op zondag besteld

Op zondag besteld, maandag al ontvangen. Goede producten, ik heb het net een paar dagen in huis met de producten bevallen toe nu toe goed.

28 juillet 2026

Heerlijke pure producten

Heerlijke pure producten! Fijn dat ik met 1 bestelling de verschillende stappen van een complete behandeling in huis heb. Vooral fan van de peeling die zorg voor een heerlijk gladde en frisse huis.

16 mai 2026

Blij met Skèncare

Heel blij mee! De levering was super snel en de stappen in de gebruiksaanwijzing waren makkelijk te volgen. Het resultaat zag ik eigenlijk al na de eerste keer, mijn huid voelde direct gladder en frisser. Echt een aanrader.

8 septembre 2025

Dank je wel voor je lieve review, Madelon! Dat maakt onze dag 💫

Een super klantvriendelijk bedrijf

Een super klantvriendelijk bedrijf.
Ik had een bestelling geplaatst waar iets mee misgelopen was , via Whatsapp dit door gegeven , onmiddellijk antwoord gekregen en dezelfde dag nog opgelost.Waarvoor dank.Zeker heel betrouwbaar en ik ga er sowieso zeker nog opnieuw bestellen. Echt een aanrader.

15 octobre 2025

Réponse de Skèncare

Dank je wel voor je mooie woorden, Penny. Fouten kunnen helaas altijd eens voorkomen, maar we zijn blij dat het snel is opgelost en dat je er tevreden op terugkijkt. Heel erg bedankt dat je dit wilde delen!💛

Mijn huid straalt!

Ik gebruik nu bijna 2 maanden Skencare en krijg alleen maar complimenten over hoe fris mijn huid eruitziet. Ik ben vooral verrast over de unieke werking van The Cloud omdat je direct resultaat ziet.

Het scheelt de tijd en geld van naar een beauty salon gaan, maar met hetzelfde resultaat. Heerlijke self care die je gewoon thuis kan doen!

1 juillet 2025

Ik ben fan!

Na mijn bestelling ontving ik een prachtig (groot!) samengesteld pakket met alle producten die ik nodig heb om mijn huid te verzorgen. Ik zocht een alternatief voor botox en fillers en ik denk dat ik dit heb gevonden in Skèncare. Ik gebruik het nu twee maanden en ben echt enthousiast, ik merk een vermindering van mijn rimpels en mijn huid voelt lekker zacht. De maskers zijn mijn favoriet!

5 juin 2025

Réponse de Skèncare

Wat een fijne review, dankjewel! Geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent over Skèncare en dat je zulke mooie resultaten merkt. En we geven je groot gelijk: die maskers zijn écht top! 💛

Frisse, gezonde en strakkere huid in 4 weken!

Ik gebruik nu vier weken de complete lijn van Skencare en mijn huid is écht blij. Ze ziet er frisser, gezonder en strakker uit – en dat voelt super.

The Cloud is supermakkelijk aan te brengen op de zones die het nodig hebben (bij mij vooral het voorhoofd), en The Mist en The Serum zijn heerlijk luchtig. Ze trekken snel in, laten geen vettig laagje achter en voeden mijn huid intens.

De routine is eenvoudig en snel – je bent echt maar een paar minuutjes per dag kwijt. Tip: gebruik het eye mask liever ’s avonds; het werkt geweldig, maar combineert wat minder fijn met make-up overdag.

Kortom: Mijn huid straalt weer.

29 mai 2025

Réponse de Skèncare

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je behandeling van Skèncare.

We vinden het belangrijk dat je huid de aandacht krijgt die het verdient en het is geweldig om te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad. Goeie tip om The Routine in de avond te gebruiken!

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit met ons (en anderen) te delen!