Mystery Football Shop Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij bestellen regelmatig een mystery shirt voor onze 3 zonen en elke keer net zo nieuwsgierig wat er in het doosje zit. Overigens wordt door Gert Jan keurig bijgehouden welke shirts wij al jn ons bezi... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Drama! In eerste instantie problemen met levering. (Pakket was kwijt/gestolen blijkt) Nu kreeg ik 3 opties. Na het doorgeven van de optie waarvoor ik kies, bericht gelezen maar geen bevestiging geha... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Makkelijke te bestellen en redelijk snel geleverd via de post! Shirt zelf is ook helemaal top dus ik ben er erg blij mee!

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de football
  2. Magasin de vêtements de sport

Écrit par l'entreprise

Mystery Football Shop levert officiële voetbalshirts van buitenlandse clubs in een Mystery Box voorzien van club & shirt info. Hiermee zorgen wij voor een unieke verrassing voor de echte voetballiefhebber. Daarnaast kunnen klanten een Mystery Box met een sjaal van een buitenlandse club bestellen. Ten slotte bieden wij ook zeldzame of speciale shirts aan in onze shop die direct aangeschaft kunnen worden in de beschikbare maten.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Drama

Nu kreeg ik 3 opties. Na het doorgeven van de optie waarvoor ik kies, bericht gelezen maar geen bevestiging gehad van akkoord. Nu al 2 weken helemaal niks terug gehoord en berichten worden niet eens meer gelezen.
Vies lucht van opluchting zit hieraan.. wacht nog een aantal dagen af en anders ga ik stappen ondernemen

24 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn bestelling van 3-12-24 nog steeds…

Mijn bestelling van 3-12-24 nog steeds niet ontvangen. Naar veel belletjes en appjes worden gouden bergen beloofd. Tot heden nog niks ontvangen en telefoonnummer krijgen we gelijk de voicemail!!!!
Ronduit schandalig en twee verdrietig kinderen alweer!

2 janvier 2025

Bedankt

Bedankt voor de goede service. Hier was er eentje heel content vandaag. Veronderstel dat hij terug een jaarabonnement gaat nemen.

25 septembre 2024

Dag Nathalie,

Bedankt voor de fijne review!
Wij zien de bestelling voor het hernieuwde abonnement wel verschijnen.

Groetjes,
Mystery Football Shop

Blije klant!

Super mooi shirt ontvangen en goed kunnen overleggen met goed contact. Super blij met de goede service!

22 août 2024

Dag Dirk,

Bedankt voor de goede waardering!

Groetjes,
Mystery Football Shop

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat ging er mis was de vraag..

Wat ging er mis was de vraag...
Na betaling vrijwel alles. Er kon niet geleverd worden. Voorstel, terugbetaling. Top dacht ik. Helaas, na een ultimatum, meer dan een maand en 5 smoesjes verder, nog steeds geen geld terug.

Aangifte gedaan van oplichting.

9 mai 2024

Top site

Top site! Snelle levering en goede communicatie! Tot nu toe twee keer besteld en zal zeker vaker bestellen!

14 décembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Deze ervaring was nog zieliger dan het wk van Belgie en Duitsland bij elkaar

Ik kan werkelijk niemand in deze wereld adviseren om een bestelling te doen bij dit bedrijf. Ik en twee vrienden hadden het mooie idee om alle drie een mystery wk shirt te bestellen. Op dinsdag 22 november heb ik het shirt besteld. Ongeveer één week later ontving ik dan eindelijk de verwerking van mijn bestelling. Twee onbeantwoorde mailtjes, een groepsfase en de achtste finale later ontvang ik dan eindelijk mijn shirt op 9 december. Los van deze onvergetelijke ervaring an sich, kwam ik het pakketje uiteindelijk in elkaar gestouwd in mn postbus tegen (hier kan het bedrijf misschien niet veel aan doen). Voor zover het mystery gedeelte, je kon namelijk ook gelijk zien om welke ploeg het ging. Zwitserland! Die ploeg die de week voordat ik mn shirt ontving eruit werd gespeeld door Portugal. Het Hele idee om het shirtje dus met vrienden te “unboxen” zat er niet meer in. Kortom zoek een ander bedrijf. Communicatie met dit bedrijf is namelijk ook moeilijk, er is nog nooit op een mailtje of belletje van mij of mijn vrienden (met hetzelfde probleem) geantwoord.

8 décembre 2022

Wat een ballen bedrijf

Wat een ballen bedrijf. Shirtje zal op tijd bezorgd worden maar had blijkbaar blessure tijd. Kwam 3 dagen te laat binnen. Beschrijving van product was niet duidelijk. Ging er vanuit een wk-shirt uit 2022 te krijgen maar dit was niet het geval. Telefonisch contact gezocht over de levering maar er wordt niet opgenomen. Mails wordt niet op gereageerd. Zwaar af te raden dit. Bestel lekker bij een ander bedrijf.

1 décembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

De nieuwe website is top

De nieuwe website is top ! Ook zeer tevreden met ontvangen shirt. Was n.l. jubileumshirt van Tenerife, waar wij afgelopen winter ook op vakantie waren. Heel treffend in dit geval. Kan Mystery Football Shop dan ook zeker aanraden aan iedereen, die iemand wil verrassen met een origineel cadeau. Ga zo door en veel succes met bestellingen.

6 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Exact zoals verwacht en beschreven

Een prima concept; ik had het ook gezien vanuit de UK (maar door Brexit is het beter in EU, en nog beter in NL te bestellen). Service is top; een verzoek was toegevoegd en aan voldaan. Shirt was geleverd zoals beschreven, exact wat er verwacht kan worden.

2 mai 2022

Super!!

Mooie shirts. Ook een goede klantenservice. Heb al iets van 4 shirts gekocht en bij geen een shirt heb ik spijt van mijn aankoop. Ben daarom ook super tevreden en blij. Daarom ook die 5 sterren en als ik er 6 kon geven had ik er 6 gegeven!

20 avril 2022

Mooi shirt

Mooi shirt, leuke verrassing, snelle service.

18 avril 2022

Dag Janne,

Goed om te horen, bedankt!
Hopelijk tot de volgende keer.

Perfect cadeau

Ik heb een shirt besteld als verjaardagscadeau. Ik kon hier last-minute nog terecht en ben uitstekend geholpen

18 avril 2022

Hoi Yoran,

Goed om te horen dat alles gelukt is en het cadeau een mooie verrassing was! Ook voor het volgende spoedgevalletje bij een verjaardag zijn wij altijd beschikbaar haha...!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus