Positief: leuk shirt va 1st divisie chili. Erg origineel. Negatief 1: bezorging verloopt rommelig. 3x op rij een dag uitgesteld. Zou aan postNL kunnen liggen maar kijkend naar de reviews van “... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. De klantenservice reageerde snel en vriendelijk toen ik een vraag stelde, wat altijd vertrouwen geeft. Het leukste vind ik het verrassingselement: je weet va... Voir plus
L'entreprise a répondu
Eind juni een bestelling geplaatst, ergens is iets mis gegaan en heb ik 2 XS gekregen ipv 2 L. In eerste instantie contact gevonden en direct kunnen regelen dat het gewisseld kon worden. Lang n... Voir plus
L'entreprise a répondu
Samen met ons hele voetbalteam hebben wij mystery voetbalshirts besteld en het was echt een top ervaring! Iedereen was super benieuwd welk shirt hij zou krijgen en dat maakte het extra leuk. De shirts... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin d'articles de football
- aussi dans
- Magasin d'articles de sports
- Magasin de vêtements et d'articles de plein air
Écrit par l'entreprise
Mystery shirt is een bedrijf dat begin 2020 is ontstaan door onze passie voor de sport voetbal. Het doel van Mystery shirt was dan ook meteen duidelijk: Jullie net zo enthousiast maken als dat wij dat zijn. Zoals hierboven aangegeven zijn wij zelf erg enthousiast als het gaat over voetbal, voetballers & voetbalshirts. Daarom willen wij jullie een unieke voetbalervaring aanbieden aan de hand van onze verschillende Mystery shirt boxen! Deze boxen bevatten officiële, authentieke shirts uit een recent seizoen. Het shirt wordt begeleid door een Fanfile, dit is een bestand vol met leuke en leerzame informatie over het door jou gekregen shirt. De shirts komen uit willekeurige competities dus van Engeland tot China tot de USA je kunt het zo gek niet bedenken! Ben je een geen fan van een bepaalde club/competitie? Geen probleem! Geef in het kopje ''Teams to avoid'' aan van welke clubs/competitie je absoluut geen shirt wil ontvangen. Wij zorgen er dan ook voor dat dit niet gebeurd. Door een Mystery shirt box te kopen wordt jij omgetoverd tot dè clubkenner bij jouw in de buurt. Met als kers op de kaart een shirt waarop iedereen jaloers zal worden.
Coordonnées de contact
Op de Leues 53, 5926VJ, Venlo, Pays-Bas
- info@mysteryshirt.nl
- mysteryshirt.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 73 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Top site
Overzichtelijke site en snelle levering, 2 leuke shirtjes gehad die je normaal niet snel zou kopen!

Op tijd besteld
Op tijd besteld. Maar shirt niet op tijd op verjaardag van mijn zoon.
Dat was een tegenvaller

Colombia away shirt World Cup 2026
Loved the shirt I received! I ordered a World Cup 2026 mystery shirt box and got a Colombia away shirt which I love the design of I’m defo gonna buy again and would recommend!

Réponse de Mystery shirt
Zeer snelle levering en goede kwaliteit…
Zeer snelle levering en goede kwaliteit shirts

Top customer service
Top customer service. Go to the next level to make sure you are taken care of. Great quality shirts too!

Réponse de Mystery shirt
De shirts zijn niet nep en zeer mooie…
De shirts zijn niet nep en zeer mooie kwaliteit

Topservice t shirt
Topservice t shirt besteld en in no way thuisgeleverd. Mooie kwaliteit goede service en uitleg gekregen. Doe zo verder.

Réponse de Mystery shirt
Super goeie leuke winkel zeker de 5…
Super goeie leuke winkel zeker de 5 sterren waard goeie kwaliteit shirts en super vriendelijk personeel zeker een aanrader💪

Réponse de Mystery shirt
Snelle reactie en een goede kwaliteit…
Snelle reactie en een goede kwaliteit zeker aan te raden voor een voetbalfan

Réponse de Mystery shirt
Heb een naam beperkt daan
Wat problemen met de order, na het mailen werd ik gelijk geholpen en is alles voorspoedig opgelost

Réponse de Mystery shirt
Na 2,5 week nog steeds geen shirt…
Na 2,5 week nog steeds geen shirt ontvangen. Al 2 mails gestuurd maar geen reactie en er is ook nergens een telefoonnummer te vinden. Erg jammer want het was een verjaardagscadeau en die verjaardag is inmiddels al voorbij. Ik hoop dat ik nog iets ontvang.
Gute Trikots + ehrlicher Support
Gute Trikots, wenns nicht passt dann einfach zurückschicken und Geld gibts zurück.
Der Kundensupport ist super
Niet tevreden
We hebben hier als vriendengroep drie keer een shirt besteld als verjaardagscadeau. De verwerking duurde vrij lang, maar we dachten de laatste keer genoeg speling te hebben (meer dan een week) om ervoor te zorgen dat de bestelling op tijd zou zijn. Echter duurde de verwerking zo lang dat de verjaardag al bijna voorbij was. Ik heb hierover een bericht gestuurd via de website, om het eventueel rechtstreeks naar de jarige te kunnen sturen, maar kreeg hier geen reactie op. Het duurde uiteindelijk een goede twee weken voordat het pakket in de brievenbus lag, het was dus veel te laat. Tot mijn verbazing was het ook hetzelfde shirt als van een eerdere bestelling (3 maanden eerder). Omdat het shirt niet mijn maat is, heb ik op 25 april een mail gestuurd met het verzoek om deze te kunnen retourneren. Ook op dit bericht heb ik tot op heden geen reactie gehad. Overigens vind ik de retourvoorwaarden ook vreemd, 10 euro betalen voor een "gepersonaliseerd fanbestand" en dan iedereen hetzelfde shirt opsturen klinkt in mijn ogen niet redelijk. Voor mij nooit meer.
Max, leuk als dit je hobby is, maar vergeet de klantenservice niet. We zijn namelijk niet alleen een gebruikersnaam en een bankrekening...

Een tegenvaller
Mooi shirt gekregen, daar gaat het niet om. Ik vind det je naast een shirt een beleving verkoopt en daar vind ik het gekregen pakketje totaal niet aan voldoen. Een simpel zwart doosje met daarin een shirt en een slecht geprint informatie briefje. Je kunt hier zoveel meer van maken zonder dat het je heel veel moeite kost. Ik zoek een volgende keer een andere site/verkoper voor een hopelijk beter beleving.
Erg teleurgesteld
Erg teleurgesteld. Twee weken geleden een bestelling geplaatst. De website belooft een levertijd van 1-2 werkdagen, maar ik heb nog steeds niets ontvangen en hoor ook niets vanuit de klantenservice. Voor zo'n bedrag verwacht ik betere service en communicatie. Ik hoop dat dit via deze weg snel wordt opgelost.

Réponse de Mystery shirt
Als je echt van verassingen houdt…
Als je echt van verassingen houdt bestel dan vooral hier een mystery shirt. Man man man, het shirt van een Poolse voetbalclub had ik totaal niet verwacht! Prachtig! Ik had een waslijst aan clubs die ik wilde vermijden en ja hoor; het is een Poolse volksclub geworden! Ik ben zeer tevreden en aangenaam verrast. Je kunt rekenen op een verassing en de shirts zijn 100% officieel. Geen namaakproducten dus. Laat je vooral verassen en bestel zelf een shirt zou ik zeggen.
Onwijs bedankt! Ikzelf zal mysershirt.nl vanzelfsprekend aan vrienden aanraden.
Leuk shirt. Matige bezorging en info.
Positief:
leuk shirt va 1st divisie chili. Erg origineel.
Negatief 1:
bezorging verloopt rommelig. 3x op rij een dag uitgesteld. Zou aan postNL kunnen liggen maar kijkend naar de reviews van “misteryshirt” betwijfel ik dat.
Negatief 2:
De info van de club krijg je op een goedkoop A4tje geprint met een matige thuis printer. Ze kunnen daarbij een voorbeeld nemen aan “misteryunited shop” waar ik ook shirts koop: iets goedkoper, volgende dag geleverd en info professioneel geprint op karton A5.