Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Prima shirts, heb er recent een bundel besteld. 2 van de 10 shirts waren echter niet zoals aangegeven op de website. Geen kaartje aan het shirt en zonder shirt sponsor. Antwoord op emails duurt m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

1 shirt van Cagliari (Italië) en 1 shirt van Kerala Blasters (India) mogen ontvangen, zeer blij mee! Shirts 21 september bestelt 30 september netjes ontvangen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. De klantenservice reageerde snel en vriendelijk toen ik een vraag stelde, wat altijd vertrouwen geeft. Het leukste vind ik het verrassingselement: je weet va... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Samen met ons hele voetbalteam hebben wij mystery voetbalshirts besteld en het was echt een top ervaring! Iedereen was super benieuwd welk shirt hij zou krijgen en dat maakte het extra leuk. De shirts... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de football
  2. aussi dans
  3. Magasin d'articles de sports
  4. Magasin de vêtements et d'articles de plein air

Écrit par l'entreprise

Mystery shirt is een bedrijf dat begin 2020 is ontstaan door onze passie voor de sport voetbal. Het doel van Mystery shirt was dan ook meteen duidelijk: Jullie net zo enthousiast maken als dat wij dat zijn. Zoals hierboven aangegeven zijn wij zelf erg enthousiast als het gaat over voetbal, voetballers & voetbalshirts. Daarom willen wij jullie een unieke voetbalervaring aanbieden aan de hand van onze verschillende Mystery shirt boxen! Deze boxen bevatten officiële, authentieke shirts uit een recent seizoen. Het shirt wordt begeleid door een Fanfile, dit is een bestand vol met leuke en leerzame informatie over het door jou gekregen shirt. De shirts komen uit willekeurige competities dus van Engeland tot China tot de USA je kunt het zo gek niet bedenken! Ben je een geen fan van een bepaalde club/competitie? Geen probleem! Geef in het kopje ''Teams to avoid'' aan van welke clubs/competitie je absoluut geen shirt wil ontvangen. Wij zorgen er dan ook voor dat dit niet gebeurd. Door een Mystery shirt box te kopen wordt jij omgetoverd tot dè clubkenner bij jouw in de buurt. Met als kers op de kaart een shirt waarop iedereen jaloers zal worden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 81 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,0

Tous les avis

98 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Verassing en mooi

Ontzettend leuk, de verassing en de shirt die je niet gauw zelf zou halen maken het zo leuk. Soms wordt je echt verrast van hoe mooie shirts er zijn.

Mike van millegen

20 mars 2025

Fantastische shirts

Heb al een paar shirts besteld en echt een goede kwaliteit. De beoordeling van de shirts komt precies overeen met de shirts. Echt heel blij met al m’n bestellingen!

Top shirts

Er word goed geluisterd naar je wensen en en een snelle en mooie bezorging!

11 mars 2025

Kwaliteitsvolle tenuetjes

Kwaliteitsvolle tenuetjes ontvangen van verschillende leuke en interessante ploegen van binnen en buiten Europa. Ik ontving er van Kerala Blasters, Leeds, Valencia.

16 octobre 2024

Cadeau idee

Snelle levering! Kwaliteit van het shirt was wel wat minder, maar dat komt denk ik door de uniekheid van het shirt, heb het als een cadeau gekocht en is een heel leuk en uniek cadeau idee om aan een voetbaljongen te geven!
Vic Thoonsen

Prachtig shirt ontvangen

Prachtig shirt ontvangen. Goede kwaliteit, ziet er mooi uit. Levertijd zoals op site aangegeven.

29 avril 2025

Top shirt

Snelle levering, netjes ingepakt.
Duke is er blij mee

20 juin 2025

Wat een leuk concept!

Wat een leuk concept. Supersnelle levering, stijlvolle verpakking, geweldige verrassing voor een voetbalfan.

Top kwaliteit shirts

Top kwaliteit shirts, prijs/kwaliteit uitstekend. En mooie shirts met prijskaartje!
Hugo Krol

14 mai 2025

Fantastisch

Fantastisch, elke keer plezant verrast door de shirts en het wordt altijd heel netjes bezorgd

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over de service van…

Zeer tevreden over de service van MysteryShirt. Ik had een mystery-shirt besteld voor een verjaardag, en zeer tevreden over het gekregen tenue.
Vlotte communicatie, snelle levering.
Zeker een aanrader voor liefhebbers!!!

Leuke verrassing

Goede site om te bestellen. Mooie en aparte shirts gekregen, zoals het shirt van Hawaii, maar ook o.a. Birmingham city.
Leuke verrassing!

Super! Top gedaan

Snel binnen goed shirt

Jan prins

goed

goed, lekker, snel

11 juin 2025

Super concept

Snelle levering, goede kwaliteit en altijd spannend wat je gaat krijgen. Ik heb mijn vriendje hiermee al een paar keer verrast en hij was heel blij. Een heel leuk concept!

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik weet dat het een mystery shirt is…

Ik weet dat het een mystery shirt is maar ik
Had echt een club uit australie die niemand kent dus dat was wel jammer

23 mai 2025

Hallo Tim,

Bedankt voor je review.

Je geeft aan dat je een club uit Australië hebt ontvangen "die niemand kent", maar om het even te verduidelijken: je hebt een shirt ontvangen van Melbourne City FC. Dit is niet alleen een van de bekendste, maar ook de meest succesvolle en populaire clubs uit Australië, onderdeel van de internationale City Football Group (waar ook Manchester City toe behoort).

We begrijpen dat smaken kunnen verschillen – dat hoort ook bij het concept van een mystery shirt. Desondanks hebben we je tot drie keer toe een e-mail gestuurd om samen te kijken naar een passende oplossing. Helaas hebben we hier tot op heden nog geen reactie op mogen ontvangen.

We staan nog steeds open voor contact en helpen je graag verder als je alsnog wilt reageren.

Met sportieve groet,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus