Lisez les avis des autres
Alleen maar ai, super irritant. Je kan er dus niet vanuit gaan dat dit goede stof is. Hele site ziet er slecht uit en lang niet zo overzichtelijk als dat zou kunnen. Je kan beter andere sites gebruike... Voir plus
Goede website die gericht focust op wat daadwerkelijk in het examen komt! Vooral voor lastige vakken zoals bedrijfseconomie helpt mytutor enorm. Is eigenlijk gwn een examenbundel en samengevat in één.... Voir plus
A répondu à 8 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
MyTutor Review
MyTutor is een goede app maar heeft bij de samenvattingen en de flascards soms iets te lange antwoorden. Dus dat maakt het voor mij wat onoverzichtelijk. Maar voor de rest erg goed met veel variatie. Ik kan van de 5 sterren helaas geen 3,5 ster geven maar dat zou ik eigenlijk geven i.p.v. een 3 uit 5 min punten zijn in samenvattingen en flascards te lange antwoorden en het bij het inloggen slecht ging en heel lang duurde. Plus punten zijn dat je wel snel en vriendelijk word geholpen en dat je super veel kan leren dus veel variatie zoals samenvattingen, flascards, oude examens, enz. En dat je goed kan leren voor welk vak je maar wilt.
Ik moest in het begin wel even goed…
Ik moest in het begin wel even goed uitzoeken hoe het werkte maar daarna is het echt een fijne methode, wel voor de mensen die meer van online leren houden.
dit heeft me echt geholpen in mijn…
dit heeft me echt geholpen in mijn examen voorbereiding oprecht amazing!
Prijs kwaliteit verhouding is top
Prijs kwaliteit verhouding is top! Je betaald eenmalig 24,95 en krijgt toegang tot alle examenstof en mega veel oefenmateriaal. Het heeft oprecht mijn diploma gered
Alleen maar ai
Alleen maar ai, super irritant. Je kan er dus niet vanuit gaan dat dit goede stof is. Hele site ziet er slecht uit en lang niet zo overzichtelijk als dat zou kunnen. Je kan beter andere sites gebruiken.
alles is ai
alles is ai, geen echte leerstof en oude examens kan je ook gwn op facet maken/ examenblad
Heel fijn platform om gebruik van te…
Heel fijn platform om gebruik van te maken, ik ga het zeker gebruiken voor mijn examens!
Goede website die gericht focust op wat…
Super handig voor de examens extra…
Super handig voor de examens extra oefeningen met antwoorden zodat je goed weet wat je nog moet oefenen. Heel fijn voor goed examen overzicht!!
Lifesaver!
Heel fijn! Ik heb er nu eindelijk vertrouwen in dat ik mijn examens ga halen! Mytutor is echt een lifesaver!
Geweldige livestreams
Ik heb een paar live 's gevolgd en ze gaven hele duidelijk tips. De tips waren niet alleen duidelijk maar ook vet handig. Bovendien waren ze ook nog eens leuk om te kijken.
Het werkt erg goed
Hele fijne site
Hele fijne site. Alles is mega overzichtelijk en het heeft me goed geholpen vorig jaar met leren voor mijn examens. Zeker een aanrader!!
Een super fijne overzichtelijke site
Een super fijne overzichtelijke site! Het heeft mij enorm geholpen tijdens mijn examens
MyTutor Review
MyTutor heeft heel veel samenvattingen van ieder vak waar je examen van doet! Ook staan alle begrippen per onderdeel van een vak er in en er is heel veel oefenmateriaal! Hartstikke handig voor al jou SE toetsen en natuurlijk de CE!
Echt een top site!!
Ik vind MyTutor echt handig om mee te leren. De samenvattingen zijn duidelijk en makkelijk te lezen.
Wat ook fijn is, zijn de oefenvragen die erbij zitten. Die helpen je om te checken of je het echt begrijpt en om te oefenen voor toetsen. Ik beveel het iedereen aan, het maakt leren gewoon een stuk makkelijker.
Anja
Graag een telefoonnummer, heb nu al 3x een mail gestuurd maar krijg totaal geen antwoord.
Super fijne website om mijn examens…
Super fijne website om mijn examens voor te bereiden!
Dit heeft me echt geholpen👀
En savoir plus sur les différents types d'avis.