Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Blad en patroon besteld, verzendbevestiging gekregen zonder Track&Trace... je raadt het al... niets ontvangen! Geen reacties op e-mail of messenger. Telefoonnummer nergens te vinden. BESTEL HIER NIET!... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Voor de verhuizing was dit een goede en betrouwbare site om papieren patronen te bestellen en pdf patronen te downloaden. Bij mijn meest recente pdf bestelling ontbrak de werkbeschrijving en de lijst... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling niet op tijd geleverd omdat ze zogenaamd een onvolledig adres hadden. Nagekeken op de bevestiging, klopt niet. Daardoor veel te laat ontvangen. Om de track and trace optie te gebruiken mo... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Op 20 Oktober een bestelling gedaan. Helaas bleef de aflevering uit. Meerdere mailtjes gestuurd waar laat op werd gereageerd. Vandaag mijn bestelling geannuleerd en gevraagd om geld retour. Dat is va... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de tissus
  2. Mercerie métallique et plastique
  3. Boutique de laine

Informations provenant de diverses sources externes

Patronen voor zelfmaakmode snel, veilig en gemakkelijk online bestellen bij Naaipatronen.nl, keuze uit ruim 6500 patronen van meer dan 50 patronen merken

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tevreden

Ik bestel regelmatig mijn patronen hier, geen pdf maar papieren patronen. Soms duurt het verzenden wel wat langer dan verwacht, maar tot nu toe altijd ontvangen.

3 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Grote fan van deze website

Grote fan van deze website, met een schat aan PDF patronen. Makkelijk te downloaden en te printen. De patronen blijven staan in je account, dus je kan ze ook meerdere keren downloaden. Praktisch en heel gebruiksvriendelijk.

7 janvier 2025

Erg tevreden

Erg tevreden

17 décembre 2024

Réponse de Naaipatronen.nl

Wat fijn dat je tevreden bent. We willen je heel veel plezier wensen met het door jou aangekochte patroon. Vriendelijke groetjes, team Naaipatronen.nl

Verkeerd Patroon Ontvangen

Onlangs heb ik een bestelling geplaatst via de website voor het naaipatroon **Vogue - 1544**. Tot mijn verrassing ontving ik echter het patroon **McCall's 8215RR**, wat niet overeenkomt met mijn bestelling. Het gaat over bijna 30 Euro.

Na dit probleem te hebben ontdekt, heb ik geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice via e-mail en telefoon. Helaas worden mijn e-mails teruggestuurd en wordt de telefoon niet opgenomen. Jammer hier ga ik verder niets meer bestellen.

22 novembre 2024

Réponse de Naaipatronen.nl

Wat vervelend dat u niet goed geholpen bent. We zijn druk bezig om te zorgen dat onze klantenservice de juiste service kan verlenen. Onze oprechte excuses dat dit in uw geval niet gelukt is. Ik zou u via deze weg graag verder helpen. Heeft u voor mij uw ordernummer, zodat wij dit netjes kunnen afhandelen? Nogmaals onze welgemeende excuses.

Noté 2 sur 5 étoiles

Geld terug

Na een aantal mailtjes kreeg ik te horen dat het patroon niet meer op voorraad was en dat het 3 weken zou duren. Ja, handig, het duurde al 4 weken.
Uiteindelijk heb ik dan wel het geld terug gekregen.
Vervolgens hetzelfde patroon bij 'Textielstad' besteld en dat was er de volgende dag. Aldaar nog een patroon besteld wat niet op voorraad was en dat zou 12 dagen duren. Klopte, vandaag kwam het binnen.

15 novembre 2024

Réponse de Naaipatronen.nl

Wat vervelend dat u niet goed geholpen bent. We zijn druk bezig om te zorgen dat onze klantenservice de juiste service kan verlenen. Onze oprechte excuses dat dit in uw geval niet gelukt is. Ik zou u via deze weg graag verder helpen. Ik zou u graag een compensatie willen aanbieden voor de slechte service die we verleend hebben. We willen u graag een product naar keuze in onze webshop toesturen. Zou ik uw telefoonnummer mogen, zodat we contact met u op kunnen nemen? Vriendelijke groetjes, Team Naaipatronen.nl

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen. Gemaild en toen zeiden ze bellen. Gebeld en dan kennen ze de bestelling niet. Weer gemaild en geen reactie. Daarna nog een keer mailen en weer geen reactie. Oftewel geld weg en geen bestelling.

30 septembre 2024

Réponse de Naaipatronen.nl

Wat vervelend dat u niet goed geholpen bent. We zijn druk bezig om te zorgen dat onze klantenservice de juiste service kan verlenen. Onze oprechte excuses dat dit in uw geval niet gelukt is. We zouden graag met u contact op willen nemen om voor een passende oplossing te zorgen. Heeft u uw ordernummer voor ons? Vriendelijke groetjes, Team Naaipatronen.nl

What a worthless site

What a worthless site
Shipped worthless Garbage - Customer service unreachable.

24 septembre 2024

Réponse de Naaipatronen.nl

What unfortunate news that you weren’t properly assisted. We are actively working to ensure that our customer service can provide the best possible support. Our sincere apologies that this wasn’t the case for you. We would love to get in touch with you to find an appropriate solution. Could you please provide us with your order number? Kind regards, Team Naaipatronen.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een tijd geleden patronen…

Ik had een tijd geleden patronen besteld duurde vrij lang, toen ik ze kreeg waren het er 2 i.p.v. 5.
Contact opgenomen en kreeg Linda aan de lijn ze heeft het super goed geregeld ik zou de andere 3 zo snel mogelijk krijgen.
Inmiddels heb ik het nogmaals bedankt Linda voor de snelle service.

Jeanette

22 août 2024

Réponse de Naaipatronen.nl

We zijn blij om te horen dat u goed geholpen bent door Linda. We hopen dat u er inmiddels wat moois van heeft gemaakt. Vriendelijke en creatieve groetjes, team Naaipatronen.nl

Slechte klantenservice

Jaar geleden patroon besteld. Bleek niet meer leverbaar, kan gebeuren. Na drie mails en telefoontjes echter nog steeds mijn geld niet terug. Hele slechte klantenservice

Bestelnr. NPA1495

17 août 2024

Slechte klantenservice

Een grote bestelling gedaan (€50.00), niet aangekomen.
Klantenservice zegt " wij hebben onze plicht gedaan , het is verstuurd"
Bij DHL kan ik als ontvanger geen klacht indienen.

23 juin 2024

Noté 1 sur 5 étoiles

Een pdf patroon besteld, nooit geleverd

Een pdf patroon besteld, helaas niet geleverd. De mail die erop hoort te volgen, volgt niet. Inmiddels 5 mails en drie telefoontjes verder en nog steeds geen oplossing. Restitutie geld bedrag niet te bespreken. Word aan het lijntje gehouden. Ik bestel hier niet meer.

4 juin 2024

Noté 1 sur 5 étoiles

Digitale patronen niet te downloaden

Ik heb 3 digitale patronenen gekocht. 2 van de 3 patronen kon ik niet downloaden, want ze zijn 0 bytes. Na een mail en meer dan een week wachten, nog steeds geen reactie. Ik heb nu nog een mail gestuurd en ik geef ze nog een week. Daarna wil ik mijn geld terug.

7 mai 2024

Noté 1 sur 5 étoiles

Een patroon besteld en betaald

Een patroon besteld en betaald. Na een week toch maar eens contact opgenomen waar het bleef. Dan krijg je de mededeling dat het is verstuurd. Misschien moet je bij de buren gaan vragen of het daar is bezorgd. Wat een belachelijk antwoord!!! Uit eindelijk geld, min bezorgkosten teruggekregen. Gewoon waardeloos! Wat een slechte klantgerichtheid, wat klantonvriendelijk. Nooit, maar dan ook nooit meer een patroon via naaipatronen.nl. Ik zal niemand aanraden om via deze site patronen te kopen, ik zal het AFRADEN!

….. om te lachen; een review plaatsen in april 2024 en een reactie krijgen op 7 januari 2025. Moet je dit serieus nemen??

27 avril 2024

Réponse de Naaipatronen.nl

Beste Katja, onze klantenservice is een extern bedrijf wat instructies nodig heeft vanuit ons. Zonder gerichte feedback en feedforward kunnen wij als bedrijf en zij als klantenservice onszelf niet verbeteren. Ik pak dit op, omdat ik het erg vervelend vind dat er ontevreden klanten zijn zoals u. U kunt deze reactie dus wel serieus nemen, want we zijn als bedrijf nu pas actief op Trustpilot. Normale klachten gaan via de klantenservice en niet via trustpilot. Ik zou u graag iets willen aanbieden ter compensatie. Uiteindelijk wilt iedere consument bij ons natuurlijk gewoon mooie dingen naaien. Hiervoor heb ik uw ordernummer nodig.

Er ging van alles mis

Er ging van alles mis, wat een achterlijk en suf bedrijf! Dat zoiets nog kan en mag bestaan, zoiets moet gewoon weggepoetst worden. Eén ster is nog teveel. Ik mag hopen dat niemand er meer bestelt.

23 avril 2024

Noté 1 sur 5 étoiles

Een paar maanden patroon besteld bij naaipatronen

Een paar maanden patroon besteld bij naaipatronen ging prima. Nu vier tegelijk. Inmiddels 2 x aan de lijn met de klantenservice omdat ik er nog maar een ontvangen heb. Ben inmiddels 7 weken verder. Hier bestel ik niet weer.

10 avril 2024

Noté 1 sur 5 étoiles

zelden dat ik zo teleurgesteld ben in een webshop

Het is zelden dat ik zo teleurgesteld ben in een bedrijf als Naaipatronen.nl vroeger Knipmode
Vroeger veel patronen besteld per PDF en per post altijd ging dit perfect en was er even een probleempje werd dit met excuses in no time opgelost .
Maar sinds dit jaar een totaal andere ervaring Post patroon nooit ontvangen kan gebeuren er mist wel eens vaker een pakje dus een PDF patroon besteld .
Betaling ging vlot en bevestiging ook maar de download was leeg 0 BYTES vervelend
Een mailtje ..geen reactie
Een tweede mail 2 dagen later geen reactie
Dan maar bellen ,Een verdienmodel van de klantenservice waarschijnlijk na 20 min maar opgehangen en derde mail
Eergisteren de 5e mail en wederom geen respons .
Je kan dit verwachten van een onbetrouwbare website .
Wat mij ook opviel niet meer mogelijk met paypall kan je gemakkelijk terugboeken namelijk
CONCLUSIE
Een website die misbruik maakt van het ooit verworven vertrouwen van zijn klanten en die het nu niet meer interreseert jammer genoeg Ik zou bijna zeggen malafide praktijken Een week na dit revieuw reactie op mail 1excuses en binnen 2 werkdagen is het in orde achter de schermen etc ,na een paar dagen reactie op de tweede mail en dezelfde reactie in iets andere bewoording ,Na weer een paar mailtjes van mij met oa de vraag hoe hun ,,werkdagen ,, zien kwam er een derde mail waarin werd aangekondigd dat zij een nieuwe download zouden sturen .Nadat hun technische mensen achter de schermen de problemen zouden oplossen .EN uiteindelijk kwam er een mailtje met een werkende download !Mijn advies aan dit bedrijf ga er hard aan werken dat jullie het niveau van voor de overname terugvinden .

20 mars 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus