Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Ook als local vind ik deze website zeer goed. We zijn allemaal opgesloten in Curacao en jammeren dat we niet met vakantie kunnen. Door deze website zie je dat er nog zoveel leuke dingen hier te beleve... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Een zeer handige website met erg nuttige informatie m.b.t. een reis naar Curaçao. En zeker nu in Corona tijd is het DE plek om alle informatie te vinden. Van een dagelijkse update wat betreft bes... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'excursions
  2. Site de recherche de vols
  3. Hébergement
  4. Voyagiste

Écrit par l'entreprise

Het platform van Nederland voor vakantie & emigratie naar Curaçao. Alle informatie, praktische tips en handige weetjes.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Schietbaan introductieles

Wij hebben bij deze organisatie een schiettraining gevolgd en kijken hier met een zeer positief gevoel op terug. De training was goed gestructureerd en werd verzorgd door een ervaren instructeur die duidelijk uitleg gaf en veel aandacht had voor veiligheid. Er was ruimte om vragen te stellen en het was gezellig wat de training zowel leerzaam als prettig maakte. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar een kwalitatieve en goed begeleide schiettraining.

18 décembre 2025

Réponse de NaarCuracao.com

Dank voor de mooie review! Goed te horen dat jullie een mooie schiet-training hebben gehad. Wie weet tot de volgende keer!

fijne vakantie,
Mark/NaarCuracao

Cadeaukaart

Ik was op zoek naar een leuk cadeau voor een 25-jarig huwelijk en kwam via deze site terecht. Na contact via WhatsApp werd ik snel en vriendelijk geholpen. Normaal wordt de cadeaubon met standaardfoto’s gemaakt, maar zonder probleem werd er een uitzondering gemaakt. De service was echt top en alles ging heel vlot. Zeker een aanrader om hier iets te bestellen!

16 juin 2025

Réponse de NaarCuracao.com

We hebben het graag gedaan en dank voor de mooie review!

Excursies Top geregeld

Mark heeft de vakantie excursies o.a.jetskiën, dolfijnen zwemmen, en een compleet verzorgde dag naar klein curacao super goed voor ons geregeld. Ook de taxi Norwin bij Hatho airport die ons een warm onthaal op curacao regelde een kleine aanbetaling en ondanks de vertraging van onze vlucht stond hij nog netjes op het vliegveld te wachten. Samen met naarcuracao met Mark de datums geprikt. Overal een kleine aanbetaling van gedaan, en de rest kon tot maximaal 24 uur voor de geplande datum worden overgemaakt. Ook bij de organisaties in curacao was alles bekend en inzichtelijk. Ook via app of mail wordt je door Mark snel geholpen ook met andere vragen. Top geregeld zeker als je weet dat het je ook veel geld scheelt. Bij de bedrijven zelf zijn de prijzen duurder dan wanneer je het hier bij Mark van te voren fixt. Dikke 10 hier verdiend bij naarcuracao 👍👍

21 mai 2025

Réponse de NaarCuracao.com

Bedankt voor deze zeer mooie review. We hebben jullie graag geholpen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles was super goed makkelijk en snel…

Alles was super goed makkelijk en snel geregeld helaas hadde op vakantie een beetje peg waardoor we 1 excursie hadde moeten annuleren al het geld is toen ook netjes en snel terug overgemaakt

6 juin 2025

Réponse de NaarCuracao.com

Dank voor de mooie review Henco. Hopelijk kijken jullie ondanks de pech toch terug op een mooie vakantie.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een leuke privé-trip naar de blauwe kamer

Een leuke privé-trip naar de blauwe kamer met mijn dochter van 16! Ik vond de persoonlijke begeleiding top! Onderweg veel vliegende vissen gezien en er werd van alles verteld. Een aanrader!

3 juin 2025

Réponse de NaarCuracao.com

Dank Karen, voor deze leuke review. Goed te horen dat jullie een mooie trip hebben gehad, we zullen de complimenten doorgeven aan tourguide Arie-Jan.

Noté 5 sur 5 étoiles

Topervarring zelfs voor een ervaren 79 jarige reiszigster met onervaren reispartner van 80.

Als ervaren oudere reizigster (79) -afkomstig uit reis/toeristenwerk- met een onervaren partner (80) medereiziger werd een bijzonder excursieprogramma opgesteld door Mark van Naar Curacao. We hebben met een heel vriendelijke vaste taxichauffeur Oswin veel bezienswaardigheden bezocht. De oudste Synagoge, Kura Hulanda plus het Historisch Slaven.museum. De boottocht van Miss Ann naar Klein Curcao, met als extra attentie van "Naar Curacao"een heerlijke fles wijn. De excursie was top, een echte aanraden. Waarbij voor ons "oudjes"zeker een zeer avontuurlijke overstap van de grote boot op een rubberbootje en hele uitdaging was. We werden in de watten gelegd en het was een heerlijke dag. Op eigen houtje ook nog een prive tuk tuk tour door de smalle straten van Willemstad, de Punda en Otrobanda gemaakt. Met een bezoek en tevens hoogtepiunt een belevenis bij de zg Dolphin Encounter. Prima te doen en goed georganiseerd. Kleine groepjes en echt uitstekende uitleg van de trainers. Het was niet mijn eerste kennismaking met Curcao, maar wel met 30 jaar ertussen. Hoogtepunten van de excursies, de resererveringen enz zijn uitstekend door Mark van der Panne "Naar Curacao"geregeld. Heel nuttige tips en informatie ook vooraf. Echt top. Dus echt een aanrader en heel betrouwbaar.

27 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Een waardeloze ervaring

Aquafari geboekt en aanbetaald. Na het betalen wijzen ze pas op mensen die gehoorproblemen hebben eventueel niet kunnen gaan.

Op eigen risico mee gegaan omdat het in een bol is waardoor er niet continu water in je oor staat. Per direct ontstaat er een gevoel van zeeziekte dus besloten de tour niet te doen. Aan het oor lag het in ieder geval niet, wel aan direct zeeziek worden door de deining van het water. Omdat dit niet op de waiver en eventuele disclaimers staat geen enkele cent terug. Ook helemaal niks qua compensatie. Was dit namelijk duidelijk aangegeven zijn op de site dan hadden we niet eens deelgenomen.

1 persoon van ons ging wel en kreeg maar 1 duiker mee in plaats van de beloofde 2 op de website. Ook de vissen, schildpadden en de beloofde haaien bleven uit. In plaats daarvan was het enkel de verankering van het boorplatform wat er zichtbaar was.

Een ervaring waar echt wel over naar huis te schrijven is maar niet in de positieve zin van het woord.

25 février 2025

Zwemmen

Mijn eerdere reactie was te snel, na uitleg van de verkoper ben ik er achtergekomen dat ik het mis had.
Nu alleen nog wachten dat ik de tickets krijg. Wel duidelijk contact gehad.

22 juillet 2023

Goedendag,
Bedankt voor de correctie van de review. Mooi dat e.e.a. nu helder is en dat jullie met een goed gevoel een mooie Dolphin Swim gaan maken morgen.
Fijne dag, geniet van Curaçao!

met vriendelijke groet,

Snorkelen met dolfijnen

Ticket voor snorkelen met dolfijnen en video-opname was bij Mark direct geregeld! Communicatie verliep soepel. Reageerden altijd heel snel. De ervaring met dolfijnen was spectaculair wat ik nooit zal vergeten. Wat mij opviel was dat de mannen daar heel vriendelijk waren en de vrouwen niet. Mijn moeder als toeschouwer mocht nergens staan om foto’s en video’s te nemen, ze werd nauwlettend als bewaker in de gaten gehouden. Wat achteraf bleek dat het wel was toegestaan. Dit was dan ook enige minpunt maar aan vriendelijkheid en hospitaliteit onder vrouwen mag zeker aan gewerkt worden.

2 novembre 2022

KLEIN CURACAO | MISS ANN

Ik had per ongeluk 2 aparte boekingen gedaan voor mijn gezin en ik voor Breeze waarvan 1 al was bevestigd en de ander nog niet. Ik heb contact opgenomen waarnaar erg snel werd gereageerd op mijn vraag. Helaas zat Breeze al vol en werd er geregeld dat we met Miss Ann konden meevaren naar Klein Curaçao. Top Service! Aanrader om via naarCuracao.com te reserveren of boeken.

3 septembre 2022

hi Gabrielle, bon dia,
Dank voor de leuke review! We proberen altijd wel een mooi alternatief te bieden, dat is blijkbaar bij jullie prima gelukt.

Fijne dag,

hi Claudia, bon dia,
Dank voor deze mooie review. Goed te horen dat jullie een fantastische ervaring met de dolfijnen hebben gehad.

Fijne dag, geniet van Curaçao!

met vriendelijke groet,

Abseilen Julianabrug

Mijn huisgenoten en ik zijn vanochtend van de Julianabrug gaan abseilen. Was echt heel vet! Ook goed geregeld voordat we begonnen, duidelijke communicatie. En er was hele fijne begeleiding tijdens de activiteit door Albert en Robert. Zeker een aanrader!

4 juillet 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Prima site met duidelijke info met name…

Prima site met duidelijke info met name over alle documenten voor je reis naar Curaçao. Een klein foutje bij de tekst over de PLC. De definitieve PLC krijg je pas opgestuurd nadat je de antigeentest op de 3e dag hebt besproken en betaald. Je krijgt alleen bevestiging dat de PLC is ingediend maar nog niet het formulier.

31 janvier 2022

nieuws is up to date

nieuws is up to date, ik kijk elke dag, super.

13 janvier 2022

Réponse de NaarCuracao.com

Dank je René, goed te horen dat onze dagelijkse update gewaardeerd wordt!

fijne dag,
Mark/NaarCuracao.com

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus