Nærva Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Var noget spændt da jeg har prøvet mange forskellige produkter til min kløende og fedtede hovedbund… 1 uges brug af shampoo og så tilmeldte jeg mig abonnement ❤️ Dejligt man kan få lov at afprøve pr... Voir plus

Har længe villet prøve at skifte til Shampoo og balsam bar. Og er virkelig blevet positivt overrasket over disse barer. Var lidt skeptisk mht til balsam, da jeg har meget krus i mit hår, og ikke kan r... Voir plus

Jeg havde brug for at prøve noget andet, da jeg i perioder havde kløe i hovedbunden, når jeg brugte traditionelle shampoos. Jeg er overraskende glad for disse shampoobarer og balsam. Min kløe er s... Voir plus

først og fremmest forsendelsen med DAO , var under alt kritik . Jeg har betalt for at pakken skulle leveres hjem på adr, og jeg fandt den i elendig tilstand ved hoved døren til trappe opgangen ,hvor p... Voir plus

Excellent

TrustScore 5 sur 5

257 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

184 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Min kløe er væk

Jeg har brugt bar i nogle år, fik lyst til at prøve alm flaske shampoo og fik kløe især i nakken. Mødte Nærva og tænkte prøver. Har nu vasket to gange med shampoo og balsam bar med lavendel. Min kløe er væk.
Man kan godt blive forskrækket over følelsen af håret efter vask med shampoo bar, for håret bliver HELT rent og kan derfor føles tørt I med balsam og det suger godhed til sig.

17 juillet 2026

Super

Man skal lige vænne sig til at bruge en “håndsæbe” men den gør underværker for håret. 👍

9 juillet 2026

Jeg var meget skeptisk

Jeg var meget skeptisk, da jeg bestilte shampoo og balsam, jeg har meget fint og tyndt hår. Men er blevet meget positiv overraskede. Mit hår føles lidt tykkere, efter 14 dage, behøver ikke at vaske hår hver dag mere, da det heller ikke ser fedtet ud mere. Så meget positiv efter 14 dage 🤩

14 juillet 2026

Jeg er meget tilfreds med shampoo og…

Jeg er meget tilfreds med shampoo og balsamen, mit hår bliver dejligt blødt og nemt at style. Det var nemt at bestille, varerne kom hurtigt. Alt i alt en rigtig god kundeoplevelse, så jeg kan varmt anbefale at handle hos Nærva.

14 juillet 2026

Jeg valgte at prøve jeres produkter

Jeg valgte at prøve jeres produkter, da det er uden kemi godt for mig og godt for miljøet! Og jeg må sige, at det er den bedste shampoo og balsam prøvet længe. Mit hår er så blødt og lækkert. Og meget sundere, at se på. Jeg har lige modtaget jeres bodywash og glæder mig til at prøve den.

12 juillet 2026

Dejlig nem at bruge

Dejlig nem at bruge. Og mit hår bliver let og får naturlig fald. Giver en god fylde.
Det er første gang jeg prøver Citrus, men jeg har tidligere brugt Lavendel. Jeg er spændt på om der er en forskel,andet end duften

10 juillet 2026

Jeg er vild med mine sæbebarer

Jeg er vild med mine sæbebarer. Håret føles blødt og lækkert.
Kropssæben er fantastisk, huden bliver lige så blød og lækker. Jeg er virkelig fan og så er det dejligt at slippe for, at slæbe plastikdunke hjem, og godt for miljøet
Tak fir det

1 juillet 2026

Min bekymring var

Min bekymring var, at mit lange hår ikke fik nok pleje og at balsambaren ikke kunne gøre det glat nok.
Dog er min bekymring gjort til skamme. Det er rigtig gode og nemme produkter at anvende. Jeg vender aldrig tilbage til konventionelle shampoo/balsam ( heller ikke de dyre fra frisøren.. det her er bedre)

15 juin 2026