NAGA Denmark Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Flot tavle. Den første jeg modtog var transport skadet, og da jeg sendte billeddokumentation til dem, sendte de øjeblikkelig en ny tavle. Super kundeservice👍🏻

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan varmt anbefale Naga. Bestilte tre glastavler hos dem, som blev leveret allerede 2 dage efter. Alle tre tavler var i fin kvalitet - smukke farver og flot finish. Den ene tavle er en kombi tavl... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Købte uge opslagstavle. Hurtig levering, men overordnet lidt skuffende produktkvalitet TIL prisen. Tilføjelse : Jeg er dog glad for produktet da det hjælper en med rent faktiske at gøre mine g... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Vi havde bestilt et spejl med backlight, men lyset virkede ikke. Der var ingen problemer da vi kontaktede NAGA. Der blev sendt en nyt spejl, som de testede inden afsendelse, og vi fik en returlabel m... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Décorateur d'intérieur
  2. Magasin de design et de décor intérieur
  3. Magasin d'ameublement et de décoration
  4. Magasin de fournitures de bureau

Écrit par l'entreprise

Hos NAGA tilbyder vi et bredt udvalg af tavler og tilbehør til hjemmet og kontoret ✅ Vi specialiserer os i magnetiske tavler, bl.a. glastavler, opslagstavler og whiteboard tavler. Uanset om du leder efter en familiekalender til køkkenet eller et praktisk whiteboard til kontoret, har vi dét, du har brug for. Med mere end 45 års erfaring i branchen er NAGA tavler synonym med kvalitet, pålidelighed og dansk design. Vores produkter har tidligere nået ud til danske hjem og virksomheder gennem vores mange forhandlere. I dag leverer vi også direkte til kunder i hele Danmark og Europa via vores egen webshop. Besøg vores hjemmeside og opdag vores udvalg – eller kom forbi vores showroom i Horsens, hvor du kan opleve vores tavler og udvalgt boliginteriør, inden du træffer dit valg. Når du handler hos NAGA, handler du med et lille firma med personlig kundeservice. Alle kan komme til at lave fejl, både store og små. God kundeservice er det vigtigste for os, så kontakt os gerne direkte, så vi kan vende en dårlig oplevelse til en positiv!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God oplevelse.

27 août 2025

Réponse de NAGA Denmark

Vi gør altid vores bedste for at give god service. Det betyder meget at få sådan en positiv tilbagemelding 😊 Mange tak

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode produkter 😊 Og virkelig hurtig…

Gode produkter 😊 Og virkelig hurtig levering ☀️

25 août 2025

Réponse de NAGA Denmark

Tusind tak for din fine anmeldelse, Charlotte! Dejligt at høre, at du har været tilfreds med din oplevelse ☺️

Noté 5 sur 5 étoiles

Oplevede så god service da min vare…

Oplevede så god service da min vare desværre blev beskadiget under fragt og fik så tilsendt en ny varer med det samme

1 août 2025

Hej Carina

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er kede af, at din vare blev beskadiget under fragten i første omgang. Håber du bliver glad for dit køb.

Noté 5 sur 5 étoiles

Smukke unikke produkter med god…

Smukke unikke produkter med god samvittighed.
Sætter pris på at kunne handle på en webshop der støtter både lokale danske designer og kvinder i Sri Lanka med deres skønne produkter og gode udvalg.
Kundeservice var perfekt og vil helt sikkert handle der igen.

24 juin 2025

Hej Louise,

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det skønt at høre, at du lægger mærke til vores valg af sortiment, hvor vi lægger vægt på bæredygtighed og socialt ansvar.

☺️ Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Alt OK hurtig levering

Alt OK hurtig levering

1 juillet 2025

Noté 1 sur 5 étoiles

Manglende refusion for defekt tavle

Har købt en tavle med skæv ramme. Hurtig levering og hurtige svar efter reklamation. Desværre, ingen penge retur på trods at jeg har skrevet flere gange.

13 mai 2025

Hej Jurate

Vi er glade for at høre, at den reklamation blev behandlet hurtigt.

Samtidig vil vi gerne beklage, at vi ikke fik refunderet beløbet straks ved sagens afslutning. Det skyldtes desværre en intern fejl. Refunderingen er gennemført i dag straks fra morgenstunden.

Vi er meget kede af den lange ventetid, du har oplevet, og beklager mange gange.

Tak fordi du gjorde os opmærksom på det – det hjælper os med at blive bedre.

Noté 3 sur 5 étoiles

Fin vare og kom lyn hurtigt.

Fin vare og kom lyn hurtigt.
Ville så returnere det, der kom også hurtig en label og en seddel jeg skulle udfylde og ved lægge varen.
Det blev så gjort. Men nu 1 måned efter har jeg intet hørt.

Ordre nr 25302

14 mai 2025

Hej Bo

Vi er glade for at høre, at du modtog din ordre hurtigt. Samtidig vil vi gerne beklage, at vi ikke fik refunderet beløbet straks ved modtagelse af din returpakke. Det skyldtes desværre en intern fejl. Refunderingen er nu gennemført med det samme.

Vi er meget kede af den lange ventetid, du har oplevet, og vi sætter stor pris på din tålmodighed. Tak fordi du gjorde os opmærksom på det – det hjælper os med at blive bedre.

Hurtig levering. Bravo

29 avril 2025

Réponse de NAGA Denmark

Tusind tak for din anmeldelse, Gitte. Godt at høre, du er tilfreds og at leveringen gik hurtigt! 😊

Hurtig og effektiv service

Hurtig og effektiv service

29 avril 2025

Réponse de NAGA Denmark

Hej Preben. Tusind tak for din fine anmeldelse ☺️ Vi ønsker dig en dejlig dag.

Smukkeste glastavle. Tak 🙏🏻

3 mai 2025

Réponse de NAGA Denmark

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for de fine ord! 😊

Kan varmt anbefales

Det var en god oplevelse at handle med NAGA. Gode varer. Hurtig levering

24 avril 2025

Réponse de NAGA Denmark

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os 😊 Vi sætter stor pris på din feedback.

Hav en rigtig god dag!

Så fine hylder

Jeg er så glad for mine nye hylder. Det var lige det jeg havde ledt efter og de hænger så fint. De er så flotte. Og ingen problemer med levering, de kom hurtigt.

26 mars 2025

Hej Trine

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at du er glad for både hylderne og den hurtige levering ☺️ Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ringede til NAGA da jeg havde behov for…

Ringede til NAGA da jeg havde behov for nogle reservedele. NAGA sendte kvit og frit de ønskede dele… Se det er sgu god service. Kæmpe thumbs up herfra.

3 mars 2025

Hej Rasmus

Vi gør altid vores bedste for at give god service, og det betyder meget at få sådan en positiv tilbagemelding 😊 Mange tak for din anmeldelse!

Problemer med brug

Glastavlen er i god kvalitet, levering og betaling fungerede som det skulle. Desværre er der ikke tydeligt oplyst, at man ikke kan rengøre tavlen uden brug af rensemiddel. Jeg købte en svamp med fra Naga, som er komplet ubrugelig, fordi den ikke kan fjerne almindelig whiteboard tusch. Og det er der sådan set ikke noget der kan, medmindre jeg bruger glasrens. Det er irriterende at skulle have frem hver gang. Jeg har skrevet til Naga omkring problemstillingen, men de forstod det aldrig, og har ikke løst problemet for mig.

24 février 2025

Hej Christopher

Da vi kommunikerede i september sidste år, gav vi dig vores bedste anbefalinger til at løse dit problem. Vi bekræftede, at alle whiteboard-tuscher kan bruges på en glastavle, men at rengøringen afhænger af tuschen – nogle kan fjernes med en tør klud eller tavlesvamp, mens andre kræver en fugtig klud.

Du sendte et billede af en tusch, der ikke var købt hos os, og en Google-søgning viste, at den kræver en fugtig klud. For at gøre rengøringen nemmere foreslog vi en af vores egne glastavle-markere, som vi ved let kan fjernes med en tavlesvamp uden brug af glasrens hver eneste gang. Dette forslag står vi stadig ved, og vi sender dig gerne en af vores markere uden beregning.

Kontakt os på naga@naga.dk, så vi kan arrangere forsendelsen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Manglende refusion ved fejl

Bestilte 30/1 en tavle ved dem. Leveringen var lynhurtig, men desværre havde tavlen et par ridser. Vi skrev til dem og de tilbød straks at sende en ny eller 50% i prisreduktion. Vi valgte prisreduktionen, men på trods af flere mails til dem har vi nu, 3 uger senere, fortsat ikke modtaget prisreduktionen.

31 janvier 2025

Hej Mette

Vi har fulgt op på din sag og tilbageført det aftalte beløb med det samme. Vi beklager oprigtigt vores fejl – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Med venlig hilsen, Team NAGA

God pris - hurtig levering

God pris. Fin og effektiv behandling og hurtig levering. Så kan det ikke blive meget bedre.

19 février 2025

Mange tak for de fine ord, Søren! Det varmer 😊 De bedste hilsner, Team NAGA

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus