Eerste ervaring met nagelstickers.
Recent bestelde ik een startset bij nailo. Mijn eerste ervaring met gelstickers.
Alle benodigdheden zaten allemaal netjes en compact verpakt in een brievenbus doosje. Met handgeschreven notitie!
De nagels schoonmaken en plakken. Was echt heel simpel. Bij knippen, uit laten harden, bij vijlen en je bent al klaar.
Helaas miste ik wel een aantal maten stickers. Niet alle stickers waren groot genoeg om netjes aan te sluiten op de eigen nagel. De houdbaarheid laat helaas ook wat te wensen over. De eerste 2 nagels verloor ik binnen 24 uur. In de 2 dagen daarna, braken er 2 af. We zijn 6 dagen verder, er zijn nog 3 stickers die stevig op hun plek zitten. Tijdens gebruik met warm water zoals een bad of de afwas, worden ze weer helemaal zacht en buigbaar. Na verloop van tijd harden ze dan weer uit.
Mijn nagels zijn vrij broos door gezondheids redenen, daarom had ik graag met deze stickers mijn nagels willen beschermen. Helaas ging die vlieger niet helemaal op.
Via een email kreeg ik vanmorgen het verzoek om een review te schrijven via "judge me". Aanvankelijk leek deze geplaatst op de website zonder dat je de review kan inzien. Inmiddels lijkt de review weeral verwijderd te zijn van de website.

Réponse : Nailo